
En af de mest brugte grøntsager i mit køkken er blomkål, derfor er det oplagt at samle 8 retter med blomkål, i et lille indlæg til dig.
Jeg kender selv det dér, når man har en grøntsag liggende i køleskabet, som snart skal spises, men man er bare helt tom for ideer. Hvis du har et blomkål liggende, har du her mine foreslag til retter med blomkål, som du nemt kan kaste dig over når du gerne vil lave aftensmad med blomkål.
Lad mig endelig vide, om jeg skal lave flere af denne slags indlæg, hvor jeg samler nogle retter, under et eller andet tema. Det kunne også være påske opskrifter, jule opskrifter osv.
Velbekomme!
Find mine bedste retter med blomkål herunder

Fyldig kartoffelsalat med langtidsbagte tomater og pesto
Frisk og fyldig kartoffelsalat med masser af skønne grøntsager. Den er helt fantastisk til de varme sommeraftener, med grillen tændt og vin i glasset.

Blomkål med hvid bønnecreme
Virkelig lækker kold forret, som tilmed er vegansk. Den smager himmelsk.
Snup opskriften, om ikke andet, så for bønnecremens skyld! Du vil ikke fortryde det.

Orientalsk bagt blomkål
Smukt bagt blomkål, er virkelig lækkert, Det er skønt som tilbehør til falafler eller kød, men kan også stå for sig selv, gerne serveret med hummus.

Cremet blomkålssuppe
En smagfuld og fløjlsblød blomkålssuppe, som smager virkelig dejligt. Den kan både serveres som forret til den fine middag, eller gå et fuldt måltid til dagligt.

Blomkålssalat med feta, saltnødder og dijon
Smuk og vanvittigt lækker blomkålssalat. Servér den gerne til gæsterne, de vil elskede den.
Indisk kylling med ristet blomkål
Dette er en vaskeægte favorit ret her hjemme, hvadend det er til gæster eller blot til hverdag.

Kylling i blomkålskarry
Den perfekte kylling i karry, hvis du eller din familie ikke er så glad for grøntsager, da det ganske enkelt ikke kan smages, at sovsen er lavet af blomkål. Og så er det en af de bedste retter med blomkål.
Blomkålen bidrager med fibre, mæthed, vitaminer og en pokkers cremet sovs.

Blomkålsgratin med pikantost og forårsløg
Blomkålsgratin er en gammel og klassisk ret, jeg har givet den et twist med pikantost og forårsløg.
Jeg har også undladt stivelsen, i form af mel og rasp, så det passer endnu bedre ind i en sund kost.