Sund ærte/broccoli suppe

sund-aertebroccoli-suppe

Dem som kender mig, er ikke i tvivl om at suppe bestemt ikke er min livret.. faktisk tvært imod.. Men Lene Hansson har sagt at jeg skal have nogle suppedage indimellem, hvor jeg kun spiser suppe. Så nu er jeg gået igang med at afprøve forskellige grøntsagssupper, som jeg helst gerne skal kune lide. og det er der bla kommet denne lækre suppe ud af, for ja jeg kan faktisk godt lide den, i små mængder dog.

Opskrift (til 3-4 personer)
1 Rødløg
125 g Broccoli m stok
250 g Frosne ærter
1 grøntsagsbouillonterning
vand
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Hak løg og del broccolien i små buketter, hak evt stokken. Svits løg, tilsæt broccoli og ærter, og svits et par minutter. Hæld vand over grøntsagerne i gryden, så det lige akurat dækker grøntsagerne. tilsæt boullion, salt og peber og kog til grøntsagerne er helt møre. tag gryden af blusset og blend suppen jævn med en stavblender, du kan evt tilføje lidt mere vand hvis suppen er for tyk.


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

1 Comment

  1. Kartoffelsuppe med bacon og persille - Maria Silje

    […] flere lækre supper herunder – Sund ærte/broccoli suppe – Grøntsagssuppe med […]

    17 . dec . 2017

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »