Hokkaido græskar opskrifter

mine bedste opskrifter med hokkaido

De smukke orange hokkaido græskar er indbegrebet af efterår, men de er faktisk i sæson fra august til december. Det er altså et halvt år med smæk på den orange farve, og hvor du skal nyde den skønne grøntsag.

Med sine kun 20 kcal. pr. 100g og 4,2g kulhydrat, er hokkaido græskaret en virkelig god spise. Du får altså ganske meget mæthed, for ganske få kalorier. Dertil kommer, at det også indeholder både folat, kalium samt a-, b- og c-vitaminer.

Ved du ikke lige hvad du skal lave med græskaret, deler jeg mine bedste opskrifter med hokkaido herunder. Jeg synes ikke af et hokkaido smager af vanvittigt meget i sig selv.

Du kan både gå den salte og den søde vej, jeg bruger det mest i det salte køkken, hvor jeg foretrækker at give det noget kærlighed i form af krydderurter, hvidløg, chili og hvad jeg ellers kan komme i nærheden af. Så får du altså det mest optimale ud af den.

Opskrifter med hokkaido græskar

Smukke græskarboller med græskarmos

Smukke græskarboller

Saftige og lækre boller – eller kuvertbrød til græskarsuppen, med græskarmos.

Græskarbollerne smager ikke bare fantastisk, de er også enormt fine at servere for gæster eller komme med i madpakken, hvor de med garanti vil bringe ægte efterårsglæde.

Få opskriften på græskarboller her.

Drønlækker cremet hokkaidosuppe med kokosmælk

Hokkaidosuppe med kokosmælk og røde linser

Skøn cremet græskarsuppe, smagt til med timian, chili og hvidløg.

Og så er den tilmed vegansk.

Få opskriften på hokkaidosuppe her.

hokkaido-salat-med-timian

Hokkaido salat med timian

Nem og enkel salat med blandt andet bagt græskar, og salatost. Den er både skøn som tilbehør til et saftigt kyllingebryst med sprød seranoskinke, eller som vegetarisk ret med stegte kikærter.

Få opskriften på hokkaido salat her.

Samosa-med-graeskar-og-kaal_mariasilje

Samosa med græskar og kål

S

prøde samosa med græskar og kål, helt ideelle til dig, som gerne vil have flere kødfri dage.

Ønsker du ikke en kødfri version, kan du nemt tilføje hakket oksekød til fyldet.

Få opskriften på samosa her.

Lun-efteraarssalat-med-palmekaal_mariasilje9

Lun efterårssalat med palmekål

Yndlings efterårssalaten over dem alle. Den er nem at lave, og smager så dejligt, at den ofte forsvinder før kødet. Det kan man da godt kalde en succes, ik?

Få opskriften på efterårssalat her.

ristede græskarkerner med salt, serveret i glas

Ristede græskarkerner med salt

Knasende sprøde og virkeligt nemme ristede græskarkerner i ovn. Det er en nem og lækker snack for hele familien, og kan laves når i skal spise Hokkaido græskar eller hvis i skærer græskarlygter til halloween.

Få opskriften på ristede græskarkerner her.

Syltet græskar med timian og peber

Syltet græskar

Hjemmelavet syltet græskar med timian er helt unikt og lækkert.

Ikke nok med at den smukke farve klæder enhver ret, så smager den let sprøde og sød- syrlige græskar vidunderligt.

Få opskriften på syltet græskar her.

Cremet pumpkin spice latte

Pumpkin spice latte

Pumpkin spice latte, er en varm drik lavet med espresso, dampet mælk og en sirup med en blanding af krydderier, herunder kanel, nelliker, ingefær og muskatnød.

Det unikke ved denne latte er tilføjelsen af ​​græskar, der giver den sin karakteristiske smag.

Få opskriften på pumpkin spice latte her.

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments