Skip to content
  • Forside
  • Alle opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sense opskrifter
    • Sense opskrifter morgenmad
    • Sense opskrifter frokost
    • Sense opskrifter aftensmad
    • Sense opskrifter med kylling
    • Sense opskrifter med oksekød
    • Sense opskrifter med fisk og skaldyr
    • Sense opskrifter kage og søde sager
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Pinterest Facebook Instagram Email
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Maria Silje | Mad blog
  • Forside
  • Alle opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sense opskrifter
    • Sense opskrifter morgenmad
    • Sense opskrifter frokost
    • Sense opskrifter aftensmad
    • Sense opskrifter med kylling
    • Sense opskrifter med oksekød
    • Sense opskrifter med fisk og skaldyr
    • Sense opskrifter kage og søde sager
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Maria Silje | Mad blog

Fyldt kyllingebryst med spinat og pikantost

Gå til opskrift Udskriv
Fyldt kyllingebryst med spinat og pikantost, pakket ind i serrano skinke.

Fyldt kyllingebryst med pikantost og spinat er en lækker måde at lave kylling, så du får et saftigt stykke kyllingebryst.

Nu er det altså slut med tørre og kedelige kyllingebryster, giv dem lidt kærlighed, og du vil takke dig selv, hver gang du får kylling.

Prøv også at lave denne vanvittigt gode kylling i estragon, som er en mild og samtidig smagfuld ret med saftig kylling og skøn estragon, som vi kender fra bearnaise saucen.

Fyldt kyllingebryst med spinat og pikantost, pakket ind i serrano skinke.

Få opskriften på fyldt kyllingebryst her:

Reklamelinks er markeret med*
Fyldt kyllingebryst med spinat og pikantost, pakket ind i serrano skinke.

Fyldt kyllingebryst

Lækker og smagfuld opskrift på fyldt kyllingebryst. Når kyllingen er fyldt og har fået viklet et stykke serrano skinke omkring, holder det kyllingebrystet saftigt og selv hvis du spiser det koldt dagen efter fx. på madpakken.
5 fra 6 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse5 min
Tilberedelse30 min
I alt35 min

Ingredienser

  • 600 g kyllingebryst (4 brystfiletter. Hvis de er store kan du halvere dem inden du kommer fyld i)
  • 100 g pikantost (den kan erstattes af din foretrukne pikantost, philadelphia eller buko garli)
  • 200 g frisk spinat
  • 4 skiver serano skinke

Tilberedelse

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Skær en lomme fra siden og ind, på hver kyllingebryst. Pas på du ikke får lavet hul hele vejen igennem.
  • Kom 50 gram frisk spinat og 1,5 spiseskefuld pikantost ind i lommen på kyllingebrystet. Fold et stykke serrano skinke rundt om og læg det fyldte kyllingebryst i et fad.
    Fortsæt til alle kyllingebryster er fyldt. Krydder med salt og peber.
  • Bag kyllingebrysterne i ovnen ved 200 grader varmluft i 30 minutter.
  • Servér de fyldte kyllingebryster, og nyd dem sammen med en god fyldig salat.

Køkkenudstyr

  • Urtekniv*
  • Ovnfast fad*
  • Skærebræt*
Udskriv opskrift Gem på Pinterest

Sense håndfuldsfordeling af fyldt kyllingebryst

Hf 1+2: spinat.
Hf 3: kylling, serano skinke.
Hf 4: intet.
Fedt: pikantost.

Næringsindhold
Fyldt kyllingebryst
Indhold per portion (1 stk)
Kalorier (kcal) 254.25 Kalorier fra fedt 95
% Dagligt indtag*
Fedt 10.5g16%
Kulhydrater 2.5g1%
Fibre 1g4%
Sukker 2.25g3%
Protein 37.25g75%
* De daglige procent-værdier er baseret på en diæt med 2000 kalorier.

Hvor meget kylling kan du spise?

Jeg vil anbefale dig at spise ét fyldt kyllingebryst. Det svarer til en kvart håndfuld grøntsager (hf 1+2), en hel håndfuld protein (hf 3) og så ville jeg tælle en enkelt spiseskefuld fedt med.

Hvad kan du spise ved siden af?

Det betyder at du selv bør supplere med 1 3/4 håndfulde grøntsager (hf 1+2), en håndfuld stivelse (hf 4) og op til 2 spiseksefulde fedt. På den måde vil du ende ud med en fyldt spisekasse efter sense principperne.

Få mere inspiration

  • Efterår, Forår, Kød og fjerkræ, Sense opskrifter aftensmad, Sense opskrifter med kylling, Sommer
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

7 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
Citronfromage

Sukkerfri citronfromage uden fløde

Morgenmads æbletrifli

Morgenmads æbletrifli – Uden tilsat sukker

lakserillette-med-kapers-og-purloeg

Laksesalat med varmrøget laks

Små æblegaletter med timian og marcipan

Små æblegaletter med timian og marcipan

Min anden uge med gastric sleeve – Moset kost

Rabarbersnaps

Rabarbersnaps

Blomkaals-bisque-mariasilje

Cremet blomkålssuppe

Ramsløgpesto

Ramsløgpesto

Open
Weekenden er rundt om hjørnet, gæsterne er allerede inviteret til middag, men ved du hvad du skal servere? 🤷🏻‍♀️

Hvis du også har svært ved at finde på noget nyt, så har jeg samlet alle mine bedste gæsteopskrifter i ét blogindlæg til ære på dig 😄 

Du kan takke mig, når dine gæster har tømt fadene og rost maden til skyerne 😉

Du finder alle mine gæsteopskrifter vis linket i min profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #gæster #gæstemad
Open
Er der noget, som nybagte cookies med chokolade og nødder? 🍪

Nej vel? De her cookies er både nemme at lave, og smager så englene synger 🥰

Snup opskriften vis linket i min profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #cookies #chocolatechipcookies
Open
Cremet jordbær rabarber marmelade, med et strejf af vanilje og citron 🍓🍋

Det er uden sammenligning den aller bedste marmelade jeg har smagt (og selv lavet) 😋

Ikke nok med at smagen tager kegler, så er den så nem og enkel at lave, at alle kan være med! 🥳

Opskriften får du som altid via linket i min profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #syltetøj #marmelade #jordbær #rabarber
Open
En lækker og smagfuld thai inspireret mørbradgryde, er en dejlig og anderledes måde at spise den klassiske svinemørbrad 🤩

Det er en let krydret, sød og cremet ret, som helt sikkert vil høste mange glade maver omkring spisebordet 😋

Snup opskriften via linket i min profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #mørbrad #thaimad
Open
Sommeren er kommet, og hvad er mere nærliggende at at drømme sig væk til skønne Grækenland med sådan en lækker hjemmelavet moussaka? 🤩

Jeg elsker virkelig den lækre græske ret!

Opskriften får du vis linket i min profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #moussaka #græskmad #sommermad
Open
Jeg elsker virkelig græske frikadeller med feta og soltørrede tomater 😋

De smager sindsygt godt, og så er de ekstra saftige på grund af alt det lækre fyld der er kommet i farsen. Det gør dem altså lige dét ekstra lækre 🤩

Snup opskriften vis linket i min profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #græskefrikadeller #græskmad #frikadeller #græsk
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Powered by BloggerSpace

© 2014 - 2022 Mariasilje.dk. All right reserved.