Fyldt kyllingebryst med spinat og pikantost

Fyldt kyllingebryst med spinat og pikantost, pakket ind i serrano skinke.

Absurd lækker opskrift på fyldt kyllingebryst med pikantost og spinat, pakket ind i smagfuld serrano skinke. Det er og bliver en favorit hjemme hos os.

Fyldet inde i kyllingebrystet og skinken omkring, sikre at du får et virkelig saftigt og velsmagende stykke kylling, som både er lækkert når det er varmt og nylavet, og også næste dag på madpakken, koldt, skåret i skiver.

Vil du gerne spise det koldt til frokost dagen efter, smager det skønt både sammen med en salat, inde i en sandwich og som pålæg i tynde skiver på rugbrød. Der findes garanteret mange flere anvendelsesmuligheder, som er mindst lige så lækre som dem jeg foreslår her.

Tilbehør til fyldt kyllingebryst i ovnen

Jeg elsker at spise kylling og grøntsager, det giver sådan en dejlig følelse og ro i maven, og så smager det bare virkelig godt sammen. Herunder har giver jeg dig nogle forslag til lækre mættende salater der er suveræne sammen med den den fyldte kyllling.

Fyldt kyllingebryst med spinat og pikantost, pakket ind i serrano skinke.

Få opskriften på fyldt kyllingebryst her:

Fyldt kyllingebryst med spinat og pikantost, pakket ind i serrano skinke.

Fyldt kyllingebryst

Lækker og smagfuld opskrift på fyldt kyllingebryst. Når kyllingen er fyldt og har fået viklet et stykke serrano skinke omkring, holder det kyllingebrystet saftigt og selv hvis du spiser det koldt dagen efter fx. på madpakken.
5 fra 8 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse30 minutter
I alt35 minutter

Ingredienser

  • 600 g kyllingebryst (4 brystfiletter. Hvis de er store kan du halvere dem inden du kommer fyld i)
  • 100 g pikantost (den kan erstattes af din foretrukne pikantost, philadelphia eller buko garli)
  • 200 g frisk spinat
  • 4 skiver serano skinke

Tilberedelse

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Skær en lomme fra siden og ind, på hver kyllingebryst. Pas på du ikke får lavet hul hele vejen igennem.
  • Kom 50 gram frisk spinat og 1,5 spiseskefuld pikantost ind i lommen på kyllingebrystet. Fold et stykke serrano skinke rundt om og læg det fyldte kyllingebryst i et fad.
    Fortsæt til alle kyllingebryster er fyldt. Krydder med salt og peber.
  • Bag kyllingebrysterne i ovnen ved 200 grader varmluft i 30 minutter.
  • Servér de fyldte kyllingebryster, og nyd dem sammen med en god fyldig salat.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.

Sense håndfuldsfordeling af fyldt kyllingebryst

Hf 1+2: spinat.
Hf 3: kylling, serano skinke.
Hf 4: intet.
Fedt: pikantost.

Næringsindhold
Fyldt kyllingebryst
Indhold per portion (1 stk)
Kalorier (kcal) 254.25 Kalorier fra fedt 95
% Dagligt indtag*
Fedt 10.5g16%
Kulhydrater 2.5g1%
Fibre 1g4%
Sukker 2.25g3%
Protein 37.25g75%
* De daglige procent-værdier er baseret på en diæt med 2000 kalorier.

Hvor meget kylling kan du spise?

Jeg vil anbefale dig at spise ét fyldt kyllingebryst. Det svarer til en kvart håndfuld grøntsager (hf 1+2), en hel håndfuld protein (hf 3) og så ville jeg tælle en enkelt spiseskefuld fedt med.

Hvad kan du spise ved siden af?

For at ende ud med en fyldt spisekasse efter senseprincipperne, kan du selv supplere med 1 3/4 håndfulde grøntsager (hf 1+2), en håndfuld stivelse (hf 4) og op til 2 spiseskefulde fedt. Gør du det, vil du have et rigtig fornuftigt måltid på din tallerken.

Del med nogen du holder af
5 from 8 votes (7 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
9 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments