
Fyldt kyllingebryst med pikantost og spinat er en lækker måde at lave kylling, så du får et saftigt stykke kyllingebryst.
Nu er det altså slut med tørre og kedelige kyllingebryster, giv dem lidt kærlighed, og du vil takke dig selv, hver gang du får kylling.
Prøv også at lave denne vanvittigt gode kylling i estragon, som er en mild og samtidig smagfuld ret med saftig kylling og skøn estragon, som vi kender fra bearnaise saucen.

Få opskriften på fyldt kyllingebryst her:

Fyldt kyllingebryst
Ingredienser
- 600 g kyllingebryst (4 brystfiletter. Hvis de er store kan du halvere dem inden du kommer fyld i)
- 100 g pikantost (den kan erstattes af din foretrukne pikantost, philadelphia eller buko garli)
- 200 g frisk spinat
- 4 skiver serano skinke
Tilberedelse
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Skær en lomme fra siden og ind, på hver kyllingebryst. Pas på du ikke får lavet hul hele vejen igennem.
- Kom 50 gram frisk spinat og 1,5 spiseskefuld pikantost ind i lommen på kyllingebrystet. Fold et stykke serrano skinke rundt om og læg det fyldte kyllingebryst i et fad.Fortsæt til alle kyllingebryster er fyldt. Krydder med salt og peber.
- Bag kyllingebrysterne i ovnen ved 200 grader varmluft i 30 minutter.
- Servér de fyldte kyllingebryster, og nyd dem sammen med en god fyldig salat.
Sense håndfuldsfordeling af fyldt kyllingebryst
Hf 1+2: spinat.
Hf 3: kylling, serano skinke.
Hf 4: intet.
Fedt: pikantost.
Hvor meget kylling kan du spise?
Jeg vil anbefale dig at spise ét fyldt kyllingebryst. Det svarer til en kvart håndfuld grøntsager (hf 1+2), en hel håndfuld protein (hf 3) og så ville jeg tælle en enkelt spiseskefuld fedt med.
Hvad kan du spise ved siden af?
Det betyder at du selv bør supplere med 1 3/4 håndfulde grøntsager (hf 1+2), en håndfuld stivelse (hf 4) og op til 2 spiseksefulde fedt. På den måde vil du ende ud med en fyldt spisekasse efter sense principperne.