Lækker og smagfuld opskrift på fyldt kyllingebryst. Når kyllingen er fyldt og har fået viklet et stykke serrano skinke omkring, holder det kyllingebrystet saftigt og selv hvis du spiser det koldt dagen efter fx. på madpakken.
5 fra 8 stemmer
Servings: 4personer
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse30 minuttermin
I alt35 minuttermin
Ingredienser
600gkyllingebryst(4 brystfiletter. Hvis de er store kan du halvere dem inden du kommer fyld i)
100gpikantost(den kan erstattes af din foretrukne pikantost, philadelphia eller buko garli)
200g friskspinat
4skiverserano skinke
Tilberedelse
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær en lomme fra siden og ind, på hver kyllingebryst. Pas på du ikke får lavet hul hele vejen igennem.
Kom 50 gram frisk spinat og 1,5 spiseskefuld pikantost ind i lommen på kyllingebrystet. Fold et stykke serrano skinke rundt om og læg det fyldte kyllingebryst i et fad.Fortsæt til alle kyllingebryster er fyldt. Krydder med salt og peber.
Bag kyllingebrysterne i ovnen ved 200 grader varmluft i 30 minutter.
Servér de fyldte kyllingebryster, og nyd dem sammen med en god fyldig salat.