Pikant omelet med spidskål og asparges

by mariasilje-
pikant-omelet-spidskaal-asparges

Jeg synes tit og ofte, at det er ret uinteressant, at tygge sig igennem en masse kedelige gøntsager, derfor prøver jeg at få dem gjort til en uundværlig del af mit måltid, ved eksempelvis at tiføje dem i min omelet, for den smager bare langt bedre, når de er i.
I skal derfor lige ha’ min version af omelet med masser spidskål.

 

Opskrift: 1 person

2 æg
1 spsk pikantost
100g meget fint snittet spidskål
35g grønne asparges skåret i små stykker
1 spsk stegemargarine eller olie
1 ostehaps (eller andet fed ost)
Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Start med at snit dit spidskål rigtig fint, og skær derefter dine asparges i små stykker.
Kom fedtstof på panden, steg spidskål og asparges, til de begynder at blive gyldent.
Pisk æg, pikantost, salt og peber sammen.
Fordel æggeblandingen oven på grøntsagerne, og lad den stege ved svag varme, til den ægget har sat sig oven på.
Skær din opstehaps i mindre stykker og fordel på haldelen af omeletten.
Fold omeletten på midten, og server på en pæn tallerken.

 


SENSE fordeling: pr person
Hf1+2: spidskål og grønne asparges
hf3: 2 æg
Hf4: intet
Fedt: 1 spsk stegemargarine, 1 spsk pikantos, 1 spsk fed ost (ostehaps)

mariasilje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »