Skip to content
  • Forside
  • Alle opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sense opskrifter
    • Sense opskrifter morgenmad
    • Sense opskrifter frokost
    • Sense opskrifter aftensmad
    • Sense opskrifter med kylling
    • Sense opskrifter med oksekød
    • Sense opskrifter med fisk og skaldyr
    • Sense opskrifter kage og søde sager
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Pinterest Facebook Instagram Email
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Maria Silje | Mad blog
  • Forside
  • Alle opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sense opskrifter
    • Sense opskrifter morgenmad
    • Sense opskrifter frokost
    • Sense opskrifter aftensmad
    • Sense opskrifter med kylling
    • Sense opskrifter med oksekød
    • Sense opskrifter med fisk og skaldyr
    • Sense opskrifter kage og søde sager
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Maria Silje | Mad blog

Kaffe granola – Müsli med et strejf af Nespresso kaffe

Annonce i samarbejde med

Gå til opskrift Udskriv
Kaffe granola - mocca musli

For mit vedkommende, starter dagen aller bedst, med en god kop Nespresso kaffe. Og en mættende morgenmad, selvfølgelig.
Særligt er jeg ret glad for at kombinere de to ting, og lave morgenmad med kaffesmag, som her, hvor jeg har lavet en kaffe granola. Det er en granola med en blid kaffesmag, så du behøver altså ikke er være til dyb intens espresso for at spise den.

Jeg spiser ret ofte granola til morgenmad, enten med mælk på, eller oven på en god vaniljeskyr. Det giver en rigtig god start, og så er det bare lækkert med den aromatiske kaffesmag.

Her i efteråret, lancerede Nespresso et nyt kaffestem, det kan du naturligvis læse mere om lige her, hvor du også får opskriften på en cremet cashew spread med kaffe smag.

Aluminiumskapsler bliver genanvendt

Nespresso vertuo kapslerne, er ligesom Nespresso original, lavet af 100 procent genanvendeligt aluminium. Det synes jeg personligt er ret genialt. Vidste du for eksempel at dine brugte Nespresso kapsler kan blive til en kuglepen, en lommekniv eller sågar en cykel?
– Så husk at aflevere dem til genanvendelse i din nærmeste nespresso boutiqe.

Find flere opskrifter med Nespresso kaffe her:

  • Cashew spread med et strejf af kaffe.
  • Kaffe ispinde.
  • Romkugler med kaffe.
  • Vandbakkelser med kaffeskum.
  • Iskaffe.
Kaffe granola - mocca musli
Reklamelinks er markeret med*
Kaffe granola - mocca musli

Kaffe granola – Müsli med et strejf af Nespresso kaffe

5 fra 5 stemmer

Ingredienser

  • 5 dl havregryn*
  • 1 ½ dl usaltede cashewnødder*
  • 1 ½ dl mandler (grofthakket)
  • 1 dl chiafrø
  • 1 dl hørfrø*
  • 8 spsk agavesirup*
  • ¼ tsk vaniljepulver*
  • 1 Nespresso Vertuo kapsel i varianten ‘Fortado’
  • 1 ½ dl kokosflager
  • 85 g hvid chokolade (hakket)

Tilberedelse

  • Hak mandler og cashewnødder groft, og kom dem i en skål sammen med havregryn, chiafrø og hørfrø.
  • Bryg en kop kaffe med ‘fortado’ kapslen, opløs agavesirup og vaniljepulver deri.
  • Hæld kaffen sammen med mandler, cashewnødder, havregryn, chiafrø og hørfrø. Vend det godt sammen, og fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag Granolaen i ovnen i 40-50 minutter ved 100 grader varmluft. Sørg for at vende rundt i granolaen med en ske  hvert 10. minut, så den bliver tør.
  • Når granolaen er taget ud af ovnen, hældes den op i en stor skål og køles helt af. Rør gerne rundt i granolaen med jævne mellemrum, så den bliver kold og sprød.
  • Når granolaen er blevet helt kold, blandes kokosflager og hakket hvid chokolade sammen med. 
  • Opbevar din færdige kaffe granola i en lufttæt beholder.
  • Serveringsforslag:
    Spis din kaffe granola som knas oven på skyr eller yoghurt, eller i en skål med mælk eller plantemælk på.

Køkkenudstyr

  • Nespresso Vertuo maskine*
Udskriv opskrift Gem på Pinterest

Sense håndfuldsfordeling af kaffe granola

Hf 1+2: intet.
Hf 3: intet.
Hf 4: havregryn.
Fedt: cashewnødder, mandler, chiafrø, hørfrø, kokosflager.
Smagsgiver / Gratis:  agavesirup, nespresso kaffe, vaniljepulver.
Nydelse: hvid chokolade.

Jeg vil anbefale at du spiser en deciliter af denne kaffe granola, og tæller den som en halv håndfuld stivelse (hf 4) samt 3 spiseskefulde fedt.

Det giver dig plads til at freestyle med to håndfulde grøntsager (hf 1+2), en håndfuld protein (hf 3) og en halv håndfuld stivelse (hf 4).

Det betyder altså, at du kan spise en portion skyr med granola og bær. og to håndfulde grøntsager.

Kaffe granola - mocca musli

Få mere inspiration

  • Alle opskrifter, Efterår, Forår, Morgenmad og brunch, Sense opskrifter, Sense opskrifter morgenmad, Sommer, Vinter
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
Bløde hveder med kardomme. Lækre ristede hveder med smør.

Hveder

Vegetar-frikadeller-med-bulgur-og-feta_MariaSilje

Vegetar frikadeller med bulgur og feta

Sjove-selfies-til-brylluppet-med-myselfie

Myselfie – Sjove selfies til brylluppet

Appelsinmarmelade med gulerod

Appelsinmarmelade med gulerod

Nytårs-salat-med-bacon-og-vindruer1web

Nytårs salat med bacon og vindruer – Ekstra festlig salat

rhubarb curd

Rhubarb curd – Smørbar rabarber creme, uden tilsat sukker

Græsk moussaka med kartofler, serveret i et lækker lerfad.

Græsk Moussaka

Kylling i blomkaaalskarry

Kylling i blomkålskarry

Open
Mør og saftig asiatisk pulled pork af nakkekoteletter. Det bliver simpelthen ikke nemmere at trylle nakkekoteletter om til den lækreste pulled pork med et asiatisk twist 🤩

Spis den lækre pilles pork i bao, pitabrød, salat, nudelsalat, burger, sandwich eller hvad end du lyster, det smager nemlig fantastisk uanset 🥳

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #pulledpork #asiatiskmad #svinekød
Open
Pasta, spinat, laks. Hvad mere kan man egentlig bede om? 

Ja jeg beder i ethvert tilfælde ikke om mere. Det er og bliver en vaskeægte yndlingspastaret, hvis du altså spørger mig 🐟

Har du lyst til at gøre mig kunsten efter, så find opskriften vis linket i min profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #pasta #laks #pastariget @pastariget
Open
Hvad skal du spise i aften?

Må jeg foreslå denne cremede og vanvittigt lækre tomatsuppe med pasta? Selvom sommeren er lige rundt om hjørnet, er denne tomatsuppe et sikkert søndags hit 🤤

Snup opskriften via linket i min profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #tomatsuppe #suppe #tomat
Open
Jeg elsker sommerens udvalg af råvarer, det er nemlig nu at alle de søde og syrlige sommerbær bliver modne🍓🫐🍒

Måske er du så heldig, at du har dine egne bær buske og jordbærplanter i haven. Hvis ikke, så kan de heldigvis også findes i supermarkedet, om ikke andet, så på frost 😉

Og hvilken bedre måde at skyde sommermånederne i gang, end ved at lave en portion rødgrød med fløde, helt uden tiltalt sukker 🥳☀️🍒

Snup min opskrift på hjemmelavet rødgrød med fløde via linket i min profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #rødgrød #rødgrødmedfløde #sommermad
Open
I dag går turen endnu engang til skønne Bornholm, og jeg glæææder mig 🥰☀️

Hvid du også snart skal til solskinsøen, så snup min guide til intet mindre end 23 steder du skal spise på Bornholm 🐟

Guiden finder du via linket i mon profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #solovergudhjem #bornholm #sild
Open
I dag er det hele 4 år siden, at min mand og jeg sagde “JA” til hindanden i Danmarks nok smukkeste @grundtvigskirke, og i dag fejre vi dagen på bedste tænkelige måde 🥰

Med en fridag, i selvskab med hinanden, LÆKKER mad og comedy i aften 🥳

Vi snuppede den bedste og mest overraskende frokost hos @capacph, hvor Emil selvfølgelig skulle prøve deres vanvittigt lækre bøfsandwich. Jeg fik lyngrillet laks med karseis, det smagte intet mindre end fantastisk, og karseisen var et både smukt og overraskende lækkert element, til en ellers ret enkel ret 🤩

Desserten bød på jordbær til Emil, og rabarber til mig, og vi var begge meget enige om, at det er de bedste desserter vi har smagt 🤤

Et lille tip hvis du spiser hos @capacph, deres lichi lemonade smager vanvittigt, og sådan helt perfekt blomster agtigt 🌸

#capacph #instagramakademiet #laks #bøfsandwich #karse #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #rabarber #grøntsager #jordbær #scandisensediet #sensekost #bryllupsdag @caspersobczyk @emil.louis1892
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Powered by BloggerSpace

© 2014 - 2022 Mariasilje.dk. All right reserved.