Cashew spread – Smørbar cashewcreme med et strejf af Nespresso kaffe

cashew-spread-med-et-strejf-af-nespresso-kaffe

I anledningen af, at Nespresso har lanceret et helt nyt kaffesystem, har vi teamet op, og jeg har udviklet en virkelig lækker opskrift, på cashew spread med et strejf af Nespresso kaffe.

Den har en helt unik karamel- og nøddeagtig smag, med et strejf af kaffe. Jeg spiser den gerne på chiagrød, knækbrød og nybagte boller. Skal du forkæle dig selv og din familie til ekstra, så lav en portion til weekendens morgenbord.

 

Nyt kaffesystem

Tilbage i september lancerede Nespresso et helt nyt kaffe system, som giver dig muligheden for at lave 5 forskellige størrelser kaffe. Lige fra den klassiske Espresso på 40 ml, til en Alto på 414 ml. Dette system har fået navnet Vertuo.

Maskinen bruger den innovative CentrifusionTM-teknologi, hvor kapslen roteres med op til 7.000 omdrejninger i minuttet, og genkender hver enkelt kaffekapsel så den kan tilpasse sig for at skabe den perfekte kop hver gang.

Med Vertuo er du altså sikret din favorit kaffe.

Som med Nespressos originale system, er vertuo kapslerne lavet af 100 procent genanvendeligt aluminium – Så husk at aflevere dem til genanvendelse i din nærmeste nespresso boutiqe.

Cashew-spread-smoerbar-cashewcreme-med-et-strejf-af-kaffe_mariasilje

5 fra 1 stemme
Cashew spread - Smørbar cashewcreme med et strejf af Nespresso kaffe
Ingredienser
  • 4 dl usaltede cashewnødder
  • 2 Nespresso Vertuo kapsler i varianten 'Diavolitto'
  • 1 knsp vanilje pulver
  • 1 knsp salt
  • 2 spsk agavesirup
Sådan gør du
  1. Spred de usaltede cashewnødder ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen ca 10 minutter ved 150 grader varmluft.


  2. Når de er blevet let gyldne i ovnen, kommes de i en foodprocessor eller blender, og blendes på højeste hastighed.


  3. Bryg 2 kopper kaffe med Diavolitto kapslerne.


  4. Hæld kaffe, agavesirup, salt og vanilje pulver ned i foodprocessoren til cashewnødderne, når du kan se at cashewnødderne begynder at klumpe sammen, og har brug for lidt væske.


  5. Blend videre indtil massen er helt cremet. 


  6. Kom Cashewcremen i et lufttæt og skoldet glas, opbevar det i køleskabet.



  7. Det holder fint i en uges tid. Hvis du altså ikke har nået at spise det inden.


Fordeling i Sense-spisekassen

Tip! Spis din hjemmelavede cashew spread på knækbrød, nybagte boller, rugbrød, grød eller lign.

 

Sense fordeling:

Denne cashew spread tæller som rent fedt. Du har altså plads til op til 3 små spsk, i en spisekasse.

Fedt: usaltede cashewnødder
Smagsgiver: Nespresso kaffe, vaniljepulver, salt, agavesirup

Find flere opskrifter med Nespresso kaffe her:

Cashew-spread-smoerbar-cashewcreme-med-et-strejf-af-kaffe_mariasilje


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »