Skip to content
  • Forside
  • Alle opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sense opskrifter
    • Sense opskrifter morgenmad
    • Sense opskrifter frokost
    • Sense opskrifter aftensmad
    • Sense opskrifter med kylling
    • Sense opskrifter med oksekød
    • Sense opskrifter med fisk og skaldyr
    • Sense opskrifter kage og søde sager
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Pinterest Facebook Instagram Email
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Maria Silje | Mad blog
  • Forside
  • Alle opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sense opskrifter
    • Sense opskrifter morgenmad
    • Sense opskrifter frokost
    • Sense opskrifter aftensmad
    • Sense opskrifter med kylling
    • Sense opskrifter med oksekød
    • Sense opskrifter med fisk og skaldyr
    • Sense opskrifter kage og søde sager
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Maria Silje | Mad blog

Cashew spread – Smørbar cashewcreme med et strejf af Nespresso kaffe

Annonce i samarbejde med

Gå til opskrift Udskriv
Cashew spread - Smørbar cashewcreme med et strejf af Nespresso kaffe

I anledningen af, at Nespresso har lanceret et helt nyt vertuo kaffesystem, har vi teamet op, og jeg har udviklet en virkelig lækker opskrift, på cashew spread med et strejf af Nespresso kaffe.

Den har en helt unik karamel- og nøddeagtig smag, med et strejf af kaffe. Jeg spiser den gerne på chiagrød, knækbrød og nybagte boller. Skal du forkæle dig selv og din familie til ekstra, så lav en portion til weekendens morgenbord. Det vil give dig nogle billige point.

Cashew spread - Smørbar cashewcreme med et strejf af Nespresso kaffe

Nyt kaffesystem

Tilbage i september lancerede Nespresso et helt nyt kaffe system, som giver dig muligheden for at lave 5 forskellige størrelser kaffe. Lige fra den klassiske Espresso på 40 ml, til en Alto på 414 ml. Dette system har fået navnet Vertuo.

Maskinen bruger den innovative CentrifusionTM-teknologi, hvor kapslen roteres med op til 7.000 omdrejninger i minuttet, og genkender hver enkelt kaffekapsel med en stregkode, så den kan tilpasse vandmængden for at skabe den perfekte kop hver eneste gang.

Med Vertuo er du altså sikret at din favoritkaffe er helt perfekt, hver eneste gang.

Som med Nespressos originale system, er vertuo kapslerne lavet af 100 procent genanvendeligt aluminium – Så husk at aflevere dem til genanvendelse i din nærmeste nespresso boutiqe.

Vidste du eksempelvis, at dine genanvendte nespressokapsler kan blive til kuglepenne, lommeknive eller endda en cykel? Det synes jeg er ret vildt at tænke på.

Kaffeopskrifter

Er du ligesom jeg glad for opskrifter hvor kaffe indgår, så prøv de nemmeste kaffe ispinde, bløde og lækre romkugler med kaffe eller hvad med vandbakkelser med kaffeskum.

Cashew spread - Smørbar cashewcreme med et strejf af Nespresso kaffe
Reklamelinks er markeret med*
Cashew spread - Smørbar cashewcreme med et strejf af Nespresso kaffe 1

Cashew spread – Smørbar cashewcreme med et strejf af Nespresso kaffe

5 fra 3 stemmer

Ingredienser

  • 4 dl usaltede cashewnødder*
  • 2 Nespresso Vertuo kapsler i varianten ‘Diavolitto’
  • 1 knsp vaniljepulver*
  • 1 knsp salt
  • 2 spsk agavesirup*

Tilberedelse

  • Spred de usaltede cashewnødder ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen ca 10 minutter ved 150 grader varmluft.
  • Når de er blevet let gyldne i ovnen, kommes de i en foodprocessor eller blender, og blendes på højeste hastighed.
  • Bryg 2 kopper kaffe med Diavolitto kapslerne.
  • Hæld kaffe, agavesirup, salt og vanilje pulver ned i foodprocessoren til cashewnødderne, når du kan se at cashewnødderne begynder at klumpe sammen, og har brug for lidt væske.
  • Blend videre indtil massen er helt cremet. 
  • Kom Cashewcremen i et lufttæt og skoldet glas, opbevar det i køleskabet.
  • Det holder fint i en uges tid. Hvis du altså ikke har nået at spise det inden.

Køkkenudstyr

  • Nespresso Vertuo maskine*
  • Foodprocessor*

Noter

Tip! Spis din hjemmelavede cashew spread på knækbrød, nybagte boller, rugbrød, grød eller lign.
 
Udskriv opskrift Gem på Pinterest

Sense håndfuldsfordeling cashew spread

Hf 1+2: intet.
Hf 3: intet.
Hf 4: intet.
Fedt: usaltede cashewnødder
Smagsgiver / Gratis: Nespresso kaffe, vaniljepulver, salt, agavesirup

Denne cashew spread tæller som rent fedt. Du har altså plads til op til 3 små spsk, i en spisekasse.

Få mere inspiration

  • Alle opskrifter, Dessert, kage, is og søde sager, Efterår, Forår, Morgenmad og brunch, Sense opskrifter kage og søde sager, Sense opskrifter morgenmad, Sommer, Vinter
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
Pasta med laks og spinat, på hvid keramik tallerken med prikker.

Pasta med laks og spinat

Tunmousse med cremefraiche og rødløg

Tunmousse med cremefraiche og rødløg

Belgiske-vafler-Uden-tilsat-sukker_mariasilje2

Belgiske vafler uden tilsat sukker

Risengrødsvafler med kaffesirup

Risengrødsvafler med kaffesirup

Rejecocktail-med-rygeostcreme_mariasilje

Rejecocktail med rygeost

De bedste kakaosmåkager

bagt blomkål

15 retter med blomkål

Tomattaerte-med-basilikum_mariasilje

Tomattærte med basilikum

Open
Jeg elsker sommerens udvalg af råvarer, det er nemlig nu at alle de søde og syrlige sommerbær bliver modne🍓🫐🍒

Måske er du så heldig, at du har dine egne bær buske og jordbærplanter i haven. Hvis ikke, så kan de heldigvis også findes i supermarkedet, om ikke andet, så på frost 😉

Og hvilken bedre måde at skyde sommermånederne i gang, end ved at lave en portion rødgrød med fløde, helt uden tiltalt sukker 🥳☀️🍒

Snup min opskrift på hjemmelavet rødgrød med fløde via linket i min profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #rødgrød #rødgrødmedfløde #sommermad
Open
I dag går turen endnu engang til skønne Bornholm, og jeg glæææder mig 🥰☀️

Hvid du også snart skal til solskinsøen, så snup min guide til intet mindre end 23 steder du skal spise på Bornholm 🐟

Guiden finder du via linket i mon profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #solovergudhjem #bornholm #sild
Open
I dag er det hele 4 år siden, at min mand og jeg sagde “JA” til hindanden i Danmarks nok smukkeste @grundtvigskirke, og i dag fejre vi dagen på bedste tænkelige måde 🥰

Med en fridag, i selvskab med hinanden, LÆKKER mad og comedy i aften 🥳

Vi snuppede den bedste og mest overraskende frokost hos @capacph, hvor Emil selvfølgelig skulle prøve deres vanvittigt lækre bøfsandwich. Jeg fik lyngrillet laks med karseis, det smagte intet mindre end fantastisk, og karseisen var et både smukt og overraskende lækkert element, til en ellers ret enkel ret 🤩

Desserten bød på jordbær til Emil, og rabarber til mig, og vi var begge meget enige om, at det er de bedste desserter vi har smagt 🤤

Et lille tip hvis du spiser hos @capacph, deres lichi lemonade smager vanvittigt, og sådan helt perfekt blomster agtigt 🌸

#capacph #instagramakademiet #laks #bøfsandwich #karse #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #rabarber #grøntsager #jordbær #scandisensediet #sensekost #bryllupsdag @caspersobczyk @emil.louis1892
Open
Var det noget med en portion skipper skræk vafler? 🍃

Jeg er svært glad for de her knald grønne vafler, både fordi de smager af spinat, og fordi det helt ærligt er ret så hyggeligt at stå og bage vafler 🤩

Når jeg laver den her hjemme, topper vi dem altid med lige det vi hver især lyster, jeg synes at laks, creme cheese, avocado, dild og salat passer virkelig dertil 🥳🥰

Hvad ville du spise oven på sådan en lækker spinatvaffel?

Jeg har været i det gavmilde hjørne i dag, og givet jer hele opskriften her på IG, du skal bare swipe mellem billederne ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #spinat #spinatvafler #vafler
Open
Svampede, luftige og mega lækre proteinrige bananmuffins 🧁🍌

Jeg ELSKER banankage og jeg elsker når den rent faktisk også er nærende og har et ekstra skud protein i sig 💪🏻

De her bananmuffins fungerer rigtig godt både til eftermiddagskaffen når gæsterne kigger forbi eller som et lækker mellemmåltid helt uden tilsat sukker 🥳

Snup opskriften via linket i min profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #banan #bananmuffins  #proteinmuffins #protein #vægttab #gastricsleeve
Open
Spiser du hveder torsdag aften (dagen før store bededag) eller fredag (på store bededag)? 

I gamle dage var Store Bededag sådan en helligdag hvor alle skulle holde fri fra arbejde, indtil gudstjenesterne var ovre. Det betød, at bageren ikke kunne bage brød, og dermed måtte bage og sælge brødet aftenen i forvejen.

Dagen efter, på Store Bededag, kunne man så skære hvedeknopperne over, og riste dem, så de blev sprøde som tvebakker 😄

Jeg spiser dem nu gerne både aftenen før og på dagen, og uanset hvornår du spiser dine hveder finder du min bedste opskrifter på lækre hveder via linket i min profil 😄

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #hveder #hvedeknopper #storebededag
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Powered by BloggerSpace

© 2014 - 2022 Mariasilje.dk. All right reserved.