Annonce

Cashew spread – Smørbar cashewcreme med et strejf af Nespresso kaffe

Cashew spread - Smørbar cashewcreme med et strejf af Nespresso kaffe

I anledningen af, at Nespresso har lanceret et helt nyt vertuo kaffesystem, har vi teamet op, og jeg har udviklet en virkelig lækker opskrift, på cashew spread med et strejf af Nespresso kaffe.

Den har en helt unik karamel- og nøddeagtig smag, med et strejf af kaffe. Jeg spiser den gerne på chiagrød, knækbrød og nybagte boller. Skal du forkæle dig selv og din familie til ekstra, så lav en portion til weekendens morgenbord. Det vil give dig nogle billige point.

Cashew spread - Smørbar cashewcreme med et strejf af Nespresso kaffe

Nyt kaffesystem

Tilbage i september lancerede Nespresso et helt nyt kaffe system, som giver dig muligheden for at lave 5 forskellige størrelser kaffe. Lige fra den klassiske Espresso på 40 ml, til en Alto på 414 ml. Dette system har fået navnet Vertuo.

Maskinen bruger den innovative CentrifusionTM-teknologi, hvor kapslen roteres med op til 7.000 omdrejninger i minuttet, og genkender hver enkelt kaffekapsel med en stregkode, så den kan tilpasse vandmængden for at skabe den perfekte kop hver eneste gang.

Med Vertuo er du altså sikret at din favoritkaffe er helt perfekt, hver eneste gang.

Som med Nespressos originale system, er vertuo kapslerne lavet af 100 procent genanvendeligt aluminium – Så husk at aflevere dem til genanvendelse i din nærmeste nespresso boutiqe.

Vidste du eksempelvis, at dine genanvendte nespressokapsler kan blive til kuglepenne, lommeknive eller endda en cykel? Det synes jeg er ret vildt at tænke på.

Kaffeopskrifter

Er du ligesom jeg glad for opskrifter hvor kaffe indgår, så prøv de nemmeste kaffe ispinde, bløde og lækre romkugler med kaffe eller hvad med vandbakkelser med kaffeskum.

Cashew spread - Smørbar cashewcreme med et strejf af Nespresso kaffe
Cashew spread - Smørbar cashewcreme med et strejf af Nespresso kaffe 1

Cashew spread – Smørbar cashewcreme med et strejf af Nespresso kaffe

5 fra 3 stemmer

Ingredienser

Tilberedelse

  • Spred de usaltede cashewnødder ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen ca 10 minutter ved 150 grader varmluft.
  • Når de er blevet let gyldne i ovnen, kommes de i en foodprocessor eller blender, og blendes på højeste hastighed.
  • Bryg 2 kopper kaffe med Diavolitto kapslerne.
  • Hæld kaffe, agavesirup, salt og vanilje pulver ned i foodprocessoren til cashewnødderne, når du kan se at cashewnødderne begynder at klumpe sammen, og har brug for lidt væske.
  • Blend videre indtil massen er helt cremet. 
  • Kom Cashewcremen i et lufttæt og skoldet glas, opbevar det i køleskabet.
  • Det holder fint i en uges tid. Hvis du altså ikke har nået at spise det inden.

Køkkenudstyr

Noter

Tip! Spis din hjemmelavede cashew spread på knækbrød, nybagte boller, rugbrød, grød eller lign.
 
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.

Sense håndfuldsfordeling cashew spread

Hf 1+2: intet.
Hf 3: intet.
Hf 4: intet.
Fedt: usaltede cashewnødder
Smagsgiver / Gratis: Nespresso kaffe, vaniljepulver, salt, agavesirup

Denne cashew spread tæller som rent fedt. Du har altså plads til op til 3 små spsk, i en spisekasse.

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments