Overnight oats med kaffe

Cremet og proteinrig overnight oats med kaffe

Cremet og lækker overnight oats med kaffe, er den perfekte start på dagen.

Glem det trætte snooze-game og den stressede morgenmadsrutine. Hvad nu hvis jeg fortalte dig, at du kunne vågne op til en smagfuld, energigivende og klar-til-at-spise morgenmad allerede klar i køleskabet? Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men hold fast – med denne overnight oats med kaffe kan du gøre dine morgener til en leg!

Køleskabsgrød med kaffe

Forestil dig at kombinere den lækre, beroligende smag af kaffe med den sunde, fiberfyldte godhed af havregryn. Ja, du har hørt rigtigt! Disse overnight oats er ikke kun en livredder på travle morgener, de giver dig også den nødvendige koffein-boost for at sparke din dag i gang.

Opskriften er så enkel, at selv din morgenhjerne kan håndtere den: Bland dine foretrukne havregryn medchiafrø, proteinpulver, mælk og lidt kaffe. Lad det stå i køleskabet natten over, og voila! Morgendagens morgenmadsmirakel er klar til at nydes som den er, eller toppes med dét du foretrækker.

Men lad os være ærlige: Ingen morgen er komplet uden lidt humor. Det er her, den virkelige magi sker. Mens du sipper din morgenkaffe og nyder dine overnight oats, kan du smile over tanken om, at du har snydt morgenmadsdjævelen og vundet. Ingen flere kedelige morgener eller undskyldninger for at springe morgenmaden over. Med denne opskrift er du på vej til at erobre dagen – en skefuld ad gangen.

Så næste gang du står over for den udfordring, der hedder “at vågne op om morgenen”, ved du, hvad der skal til: en skål overnight oats med kaffe. Det er den perfekte kombination af praktisk, velsmagende og latterligt let at lave. Så gør dig selv en tjeneste og lad dine morgener begynde med en koffein-boost og et smil – du vil takke dig selv senere!

Glem ikke at dele denne opskrift med dine venner, kollegaer og selv din morgenforskrækkede nabo. Lad os sprede kærligheden til morgener, der starter på den helt rigtige fod – eller rettere sagt, med den helt rigtige ske!

Tips til den perfekte overnight oats med kaffe:

Havregryn – Om du bruger finvalsede eller grovvalsede havregryn er helt op til dig, jeg har brug finvalsede havregryn da det er dem jeg som regel har herhjemme.

Chiafrø – Chiafrø er vanvittigt sunde, derfor kan jeg godt lide at komme dem i min køleskabsgrød. Du kan sagtens erstatte dem med ekstra havregryn hvis du hellere vil undvære, men de er med til at give lidt længere mæthed.

Proteinpulver – Brun den proteinpulver du foretrækker, eller udelad den helt. Jeg bruger en vaniljeproteinpulver fra Bodylab, da det er den jeg synes smager bedst, Deres saltkaramel- eller chokolade proteinpulver og også rigtig gode heri.

Væske – Er du ikke til ko-mælk, kan du sagtens erstatte med den plantedrik du foretrækker.

Holdbarhed – Du kan sagtens lave til to dage ad gangen. Alternativt kan du blande de tørre ingredienser i små glas og tilføje væske hver aften til dne portion du skal bruge dagen derpå. Det gør det endnu nemmere ikke at skulle stå og måle og veje af hver aften.

Cremet og proteinrig overnight oats med kaffe
Cremet og proteinrig overnight oats med kaffe
Cremet og proteinrig overnight oats med kaffe

Få opskriften på overnight oats med kaffe her:

Cremet og proteinrig overnight oats med kaffe

Overnight oats med kaffe

Ingen bedømmelser endnu
Antal: 1 portion
Forberedelse5 minutter

Ingredienser

Tilberedelse

  • Kom alle de tørre ingredienser i et glas eller bøtte -havregryn, chiafrø og vaniljeproteinpulver.
  • Tilføj espresso og mælk. Rør godt rundt, kom låg på, og stil på køl natten over.
  • Næste dag rører du blot i grøden topper med hvad end du har lyst til og så er det spisetid.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.

Sense håndfuldsfordeling af køleskabsgrød med kaffe:

Hf 1+2: intet.
Hf 3: vanilje proteinpulver.
Hf 4: havregryn.
Fedt: chiafrø.
Smagsgiver / Gratis: espresso.
Mælkeprodukt: minimælk.

Næringsindhold
Overnight oats med kaffe
Indhold per portion
Kalorier (kcal) 298 Kalorier fra fedt 63
% Dagligt indtag*
Fedt 7g11%
Kulhydrater 24g8%
Protein 31g62%
* De daglige procent-værdier er baseret på en diæt med 2000 kalorier.

Hvor meget kan du spise?

Du kan fint spise en hel portion og tælle som 1 håndfuld protein (hf 3), 1 håndfuld stivelse (hf 4), 1 spiseskefuld fedt og 1 deciliter af dagens 3 deciliter mælk.

Dertil kan du selv supplere med 2 håndfulde grøntsager (hf 1+2) og op til to spiseskefulde fedt.

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments