Kaffe ispinde uden tilsat sukker

kaffe-ispinde-uden-tilsat-sukker

Sommer er lig med is, lækre, smagfulde og kolde is. For mange, mig selv inklusiv, er sommer også lig med iskaffe, derfor har jeg lavet en rigtig lækker kombination, ja du hørte rigtigt, jeg har lavet kaffe ispinde, og de smager virkelig af sol og sommer.

Jeg har valgt at lave dem med sukrin, fordi at jeg gerne vil kunne spise en til et mellemmåltid, og med så få kalorier som muligt. Du kan sagtens erstatte sukrin med sukker, hvis det  passer bedre til dig.

Gør dig selv den tjeneste at lave dem, du vil næppe fortryde det.

 

Opskrift, 4 mini is:

1/2 dl piskefløde
1/2 dl mælk
3 spsk sukrin
1 stor kop Livanto kaffe fra Nespresso
1 isform til små is (min er købt i netto)

Tip!
Jeg har valgt livanto kaffen fordi at det er min favorit, du kan bruge en kaffe som er stærkere eller mildere, alt efter smag. Ligeledes kan du komme mere eller mindre sukrin i, alt efter om du ønsker en sød is eller ej.

 

Fremgangsmåde:

Start med at blande piskefløden med 1 spsk sukrin, rør rund indtil sukrinen er opløst.
Fordel piskefløden i hver form, og kom den i fryseren i ca. 1 time. Jeg satte min form skråt, sådan at der var piskefløde i i den øverste del af formen, men du kan gøre det som du synes fungere bedst for dig.

Bryg en stor kop livanto Nespresso kaffe (eller din favorit), opløs 2 spsk sukrin deri, og tilføj mælken. Lad blandingen køle af i køleskabet.

Kom pindene i silicone isformen, og hæld derefter kaffen i formen, hæld til kanten og kom isformen i fryseren.

Lad dem bliver helt frosne, det tager ca 5 timer. Spis dem på en dejlig lun sommerdag.

 

Velbekomme!

 

Prøv også denne sommerdrik med ananas.

 


SENSE fordeling:
Hvis du spiser 1 is, bruger du 1 spsk fedt, fra en af dine spisekasser, du kan derfor fint spise dem som et mellemmåltid.

Fedt: fløde
Mælk: mælk
Gratis: kaffe, sukrin


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

1 Comment

  1. Iskaffe med smag af Italien + en konkurrence - Maria Silje

    […] Find også opskriften på kaffeis lige her. […]

    23 . jun . 2018

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »