Bryllup: Mine bedste hårpleje rutiner

bryllup-mine-bedste-haarpleje-rutiner

Om 3,5 måned skal jeg giftes. Jeps, det er lige rundt om hjørnet, og bestemt på høje tid, at få gang i mine bedste hårpleje rutiner. Som nogen af jer ved, har jeg en fortid som frisør, og i den forbindelse har jeg jo en masse viden inden for gode hårpleje rutiner, hvad jeg bør gøre mere af og hvad jeg bør undgå. Samtidig har jeg aldrig selv haft så langt hår, som jeg har på nuværende tidspunkt, hvilket også gør det til en ny øvelse, at bruge min viden, til mit eget hår. Jeg har simpelthen ikke haft tålmodigheden til at få langt hår, hvert fald ikke, hvis det ikke indebar en god omgang hair extensions, for det har jeg selvfølgelig også haft en håndfuld gange, når jeg blev træt af kort neon farvet hår.

 

Kevin Murphy

I forbindelse med mit fortid som frisør, har jeg fået en forkærlighed for hårprodukterne fra Kevin Murphy, fordi jeg endnu ikke har oplevet et produkt, som ikke levede op til mine forventninger. Derfor har det været ret nemt for mig at vælge hvilke produkter, som skulle forkæle min hårpragt, så den bliver klar til en smuk opsætning på den store dag.

Hårpleje-rutine-med-kevin-murphy

Det første produkt jeg har indført er Kevin Murphys Hydrate Me Masque. Det er en hårmaske der giver fugt og genopbygger håret, så man går fra tørt, stift hår, til glasfuldt og smidigt hår.

Hårmasken indeholder nogle gode olier fra hyben og primula, som er med at at give et blødt velplejet hår.

 

Anvendelse:

Start med at vaske hår i en god shampoo, som passer til dit hår.
Fordel ét pump af hårmasken, i længderne på håret. (Jeg synes mit hår bliver for fedtet hvis jeg også kommer det i hovedbunden)
Lad det sidde i 5-10 minutter, og skyl derefter håret grundigt.

 

Køb den her

Kevin Murphys Hydrate Me Masque kan købes her hos hair247 til 248 kr.

Det andet produkt som er blevet en del af min nye hårrutine er Kevin Murphys Shimmer Shine. En spray som giver den flotteste glas i håret, fordi den indeholder en form for guldglimmer. Derud over indeholder shine sprayen også baobab kerne olie, som fugter håret og gør det mere smidigt, frugt ekstrakter, der gør håret modstansdygtigt overfor vind og vejr. Samt A, C og E vitaminer som forkæler håret med næring og pleje

 

Anvendelse:

Start med at vaske hår med en god shampoo og balsam, som passer til dit hår.

Tør håret forsigtigt ved at kramme håret med håndklædet.
Red håret, så det ikke er filtret.
Fordel et varmebeskyttende produkt i længder og spidser.
Spray Kevin Murphys Shimmer Shine i længer og spidser.
Føntør håret til det er tørt.

Jeg bruger også nogle gange Shine spayen i tørt hår, fordi jeg godt kan have ret elektrisk og flyvsk hår, særligt på denne tid af året.

 

Køb den her:

Kevin Murphys Shimmer Shine kan købes her hos hair247 til 138 kr.

 

Find mange flere gode hårprodukter fra Kevin Murphy her hos hair247.

 

Jeg er nu helt klar til at gå brylluppet i møde, med de bedste hårpleje rutiner og det sundeste hår jeg længe har haft.


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »