Anbefaling: Salatsnedker af Ditte Ingemann

anbefaling-salatsnedker-af-ditte-ingemann

Bogen ‘salatsnedker’ er bodtaget til anmeldelse.

 

Ditte Ingemann har gjort det igen, igen, igen. Denne gang har hun lavet en helt fantastisk salat bog, som hun har valgt at kalde Salatsnedker. Bogen indeholder 100 sprøde, sunde og saftige opskrifter til salatskålen, og jeg giver min ærlige mening her.

Som noget af det første, finder du en guide til dit salatgrej. Der er listet otte værktøjer, som vil give dig uanede muligheder for at lave lækre salater. Jeg ejer personligt seks ud af de otte, men har bestemt de sidste to på ønskesedlen.

Dernæst er der en rigtig god opbygningsguide, som sørger for at du selv kan sammensætte den perfekte salat, udfra elementer som det fyldige, det grønne, det sprøde, det flydende, det bløde og det ekstra. Alle elementer indeholder forslag til hvad det kan være.

Ditte har naturligvis også lavet et afsnit der hedder Snedkerens superhelte, hvor hun deler 10 grøntsager, som alle bliver brugt særligt meget hjemme hos Ditte. Her får du også gode bud på udskæringer, tilberedningsmetoder og hvilke råvare der passer ekstra godt til.

Opskrifterne er også opdelt i kategorier som, fyldige, lette, lune, festlige, feminine, maskuline, supersunde og tilbehør. Under hver kategori finder du ca 10 lækre opskrifter, på flotte salater, som alle er helt utroligt indbydende, og mundvandsdrivende. En rigtig god detalje er at der i alle opskrifterne, står hvilket kød, salaten er god sammen med, fisk, svinekød, oksekød mm. det gør det mere overskueligt at vælge hvilket salat der skal på bordet til aftensmaden.

I bogen finder du også et par menuer, hvor alle elementerne er i bogen. Med andre ord, vegetariske menuer, som kun venter på, at du invitere gæster til middag.
Jeg skal i hvert fald, ha’ inviteret på en lækker vegetar menu i nærmeste fremtid.

 

Konklusion

Køb bogen, nuuuuu…
Jeg kan ikke sige det mere tydeligt, jeg er SÅ begejstret for Dittes nye mesterværk. Personligt synes jeg at den henvender sig rigtig godt, til dig som elsker salater, eller gerne vil lære at holde af dem. For der er altså noget for enhver smag, opskrifterne er nemme at gå til, og salaterne er så smukke, at jeg kunne lave dem alle sammen på én gang.

Bogen kan købes signeret hos Ditte, lige her.

 

Tip!

Ditte har tidligere gæstet bloggen, og inviteret os med indenfor i sit køleskab. Du kan læse indlægget her.

 


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

avatar
  Tilmeld dig  
Underret om
xanax