Skip to content
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk

Proteinpandekager med hytteost

Proteinpandekager med hytteost

Luftige og vanvittigt lækre proteinpandekager med hytteost er en virkelig fantastisk erstatning for traditionelle amerikanske pandekager. De bliver bløde, søde og er perfekte til både morgenmad eller i madpakken.

Det høje indhold af protein fra æg og hytteost, er med til at give en længerevarende mæthed. Men jeg vil gerne understrege at de bestemt ikke smager af hytteost. Så lad det endelig ikke holde dig tilbage, selvom du ikke er glad for hytteost. Det er nemlig en virkelig god proteinkilde.

Prøv også at lave mine klassiske pandekager uden æg og en salt tomatpandekage.

Reklamelinks er markeret med*
Proteinpandekager

Proteinpandekager med hytteost

4.67 fra 6 stemmer
Antal: 2 personer
Forberedelse5 min
Tilberedelse15 min
Hviletid10 min
I alt30 min

Ingredienser

  • 4 æg
  • 250 g hytteost (med lav fedtprocent og højt proteinindhold)
  • 3 tsk sukrin gold* (eller andet sødemiddel)
  • 2 tsk fiber husk* (den gule)
  • 1/2 tsk vaniljepulver*
  • 1 knsp kardemomme
  • 2 spsk kokosolie*

Eventuel topping (er ikke regnet med i kalorierne):

  • 1 dl skyr
  • 1 håndfuld blåbær
  • agavesirup*
  • lidt chokolade

Sådan gør du

  • Bland æg og hytteost sammen, og giv det en tur med en stavblender, eller i en alm blender, til det er dejligt cremet.
  • Tilføj sukrin gold, vanilje, kardemomme og fiber husk, rør det grundigt sammen.
  • Lad dejen stå i 10 minutter, så bliver den tykkere, i takt med at fiber husk'en suger væsken.
  • Lav pandekagerne af halvanden spiseksefuld dej. Steg dem i en smule olivenolie ved midel varme på en sliplet pande. Vend dem forsigtigt, så de ikke går i stykker.

Evt. topping

  • Til topping blender du skyr med halvdelen af blåbærene, og smager til med sukrin gold.
  • Drysser med hakket chokolade, friske blåbær og evt fibersirup gold.

Køkken noter

  • Proteinpandekagerne smager rigtig godt både lune og kolde.
  • De kan sagtens fryses.

Køkkenudstyr

  • Stavblender*
  • Skål*
  • Sliplet pande*
Udskriv opskrift Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.

Sense håndfuldsfordeling af proteinpandekager

Hf 1+2: blåbær.
Hf 3: æg, hytteost.
Hf 4: intet.
Mælk: skyr.
Fedt: kokosolie, chokolade.
Smagsgiver / Gratis: sukrin gold, fibersirup gold, HUSK, vanilje og kardemomme.

Næringsindhold
Proteinpandekager med hytteost
Indhold per portion (100 g)
Kalorier (kcal) 168.53 Kalorier fra fedt 98
% Dagligt indtag*
Fedt 10.93g17%
Kulhydrater 1.86g1%
Fibre 2.66g11%
Sukker 1.33g1%
Protein 15.46g31%
* De daglige procent-værdier er baseret på en diæt med 2000 kalorier.

Hvor mange proteinpandekager kan du spise?

Du kan med god samvittighed spise halvdelen af pandekagerne, jeg vil foreslå at du tæller dem som en halv håndfuld frugt og grønt (hf 1+2), halvanden håndfuld protein (hf 3), to spiseskefulde fedt og en halv deciliter mælkeprodukt.

Hvad bør du spise ved siden af?

For en fyldt spisekasse efter sense principperne bør du derud over supplere med halvanden håndfuld grøntsager (hf 1+2) og op til én spiseskefuld fedt.

Ifølge sense kan du godt vælge at udelade stivelsen (hf 4), den kan du så erstatte med en ekstra håndfuld grøntsager ELLER en ekstra halv håndfuld protein (hf 3).

Få mere inspiration

  • Dessert, kage, is og søde sager, Efterår, Morgenmad og brunch, Sense opskrifter, Sommer
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Abonner
Giv besked om
guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

12 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
Loading...
Iskaffe-med-smag-af-Italien
Annonce
Iskaffe med smag af Italien + en konkurrence
gulerodskage smoothie
Gulerodskage smoothie – vegansk og uden tilsat sukker
Gæstemad - 33 nemme og lækre opskrifter 5
Gæstemad – 33 nemme og lækre opskrifter
tunmousse
Tunmousse med græsk yoghurt
Open
Hvad er en græsk middag, uden græske fladbrød?⁠
⁠
Præcis, det er jo lige den ekstra luksus, ved et godt rustikt græsk måltid, at der bliver serveret fløde og lækre fladbrød. 😁⁠
⁠
Jeg spiser dem gerne som en form for pitabrød, hvor jeg kommerfyldet oven på brødet og folder fladbrødet rundt om. Dét er bare godt.⁠
⁠
Opskriften finder du, via linket i min profil 🍴⁠
⁠
#græskmad #fladbrød #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Cremet og virkelig lækker hummus, på kun 5 minutter? 😱⁠
⁠
Kan det over hoved lade sig gøre? Dét kan det, og du vil tanke dig selv for, at lave den selv, fremfor at købe en færdiglavet i supermarkedet.⁠
⁠
Dette er min go to, hver eneste gang der er hummus på menuen her hjemme, og den slår simpelthen aldrig fejl 😍⁠
⁠
Min super nemme opskrift, finder du via linket i min profil.⁠
⁠
#hummus #kikærter #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Græsk salat - med tomat, agurk, grøn peber, oliven og feta ☀️⁠
⁠
Solen - og varmen - er så småt begyndt at titte frem, foråret er på vej, og det giver nyt håb. ⁠
⁠
I dag drømmer jeg om græsk salat, tzatziki og sommersol. Sommersolen må nok vente lidt, men den græske mad, kan heldigvis spises hele året rundt, yay! 😍⁠
⁠
Måske det skal på menuen i aften?⁠
⁠
#græsksalat #græskmad #tomater #agurk #oliven #feta #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Min indiske favorit - Indisk kylling med ristet blomkål 😋⁠
⁠
Cremet sauce, med ovnbagt blomkål, kylling og skønne krydderier. Serveret med bløde naan brød eller indiske fladbrød. ⁠
⁠
Den går rent ind hver eneste gang jeg laver den. Og den er samtidig en af blogger mest populære opskrifter. ⁠
⁠
Har du smagt den?⁠
⁠
#indisk #indiskmad #kylling #blomkål #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Her til morgen, drømmer jeg om friskbagt surdejsbrød med hjemmelavet appelsin- og gulerods marmelade 🤤

Jeg har desværre ingen af delene, så den stå på yoghurt med lidt müsli 😅 Okay, det kan vel også noget 🤷🏻‍♀️

Hvad byder din morgenmad på i dag?

#appelsin #appelsinmarmelade #gulerod #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Pasta er en utroligt nem og billig spise, og det er formentlig én af grundene til at pastaretter er så populært på middagsbordet 😄

En anden grund er, at det smager rigtig dejligt, og er virkelig nemt at variere ud i det uendelige. Hvem har ikke lavet kreative pastaretter med varierende resultat, efter at man flyttede hjemmefra? 😅

Jeg kan i hvertfald ikke sige mig helt fri fra det. De fleste endte dog med at smage rigtig godt, og det er dem, som altså har hængt ved. Nye er kommet til repertoiret i årenes løb, og gudsketak og lov for det. For de er altså blevet lifesavers i en travl hverdag her hjemme. 

Savner du nogle gange inspiration til pastaretterne, så har jeg netop udgivet et blogindlæg med mine bedste pastaretter. Find indlægget via linket i min profil 😁

#pasta #pastaretter #spaghetti #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
  • Powered by BloggerSpace
© 2014 - 2021 Mariasilje.dk. All right reserved.
Luk menu