Vegetarisk pastasalat med rød peberfrugt

vegetarisk-pastasalat-med-roed-peberfrugt

Denne opskrift på vegetarisk pastasalat med rød peberfrugt, er enkel, og alligevel fyldt med smag. Den er god som tilbehør til aftensmaden, eller kan stå alene. Den er altså lækker uanset.

Jeg laver ikke så tit pastasalat, men når jeg gør, smiler Emil altid ekstra meget. Han er nemlig vild med pasta, i alskens afskygninger. Derfor fik han denne pastasalat med på madpakke, og der var kun positive tilbagemeldinger.

Kan du også godt lide pasta?
Jeg har faktisk et par opskrifter, du garanteret vil kunne lide. Jeg foretrækker selv pasta med laks og spinat, nok særligt fordi, at alt med laks er et hit hos mig. Er du mere til oksekød, så skal du prøve at lave denne pappardelle pasta med kødboller i cremet tomatsovs. Den er på top 10 listen, over retter min mand ofte efterspørger.

Få opskriften på vegetarisk pastasalat med rød peberfrugt her:

5 fra 6 stemmer
Vegetarisk pastasalat med rød peberfrugt
Vegetarisk pastasalat med rød peberfrugt
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
20 min
 
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 8 spsk rød peberfrugt dip
  • 400 g ukogt pasta
  • 1 stk broccoli
Sådan gør du
  1. Kog pastaen som anvist på pakken.

  2. Del broccolien i små buketter, og overhæld dem med kogende vand.

  3. Når pastaen er kogt, vendes den sammen med broccoli og rød peberfrugt dip, og køles ned.

Køkken noter

Når du blander pastasalaten, imens pastaen er helt varm, trænger smagen fra peberfrugt dippen ind i pastaen.

Sense håndfuldsfordeling af vegetarisk pastasalat med rød peberfrugt:

I denne pastasalat, får du en håndfuld grøntsager (hf 1+2), 2 håndfulde stivelse (hf4) og 2 spsk fedt. Du bør derfor gemme en håndfuld stivelse (hf 4) fra en af dagens øvrige måltider.

Du bør selv supplere med en håndfuld grøntsager (hf 1+2) og en håndfuld protein (hf3). Hvis du ønsker at holde den vegetarisk, kan du eksempelvis tilføje edamamebønner som protein. Ellers går kylling godt sammen med.

Hf 1+2: broccoli, rød peberfrugt dip.
Hf 3: intet.
Hf 4: pasta.
Fedt: rød peberfrugt dip.

2
Skriv en kommentar

avatar

0 Kommentartråde
0 Trådsvar
0 Følgere
 
Mest bemærkede kommentar
Mest populære kommentartråd
  Tilmeld dig  
Nyeste Ældste De fleste stemte
Underret om
Line
Gæst

Jeg har prøvet din skønne rød peberfrugt dip som tilbehør til tapas (den er et hit!), men nu er jeg simpelthen nødt til, at lave en portion mere, så jeg kan prøve at lave denne pastasalat. Jeg forestiller mig, at pastasalaten er helt perfekt til madpakken 🙂 tak for inspiration og for dine herlige opskrifter.
Kh Line

xanax