Pasta med laks og spinat

pasta-med-laks-og-spinat

Jeg har altid være overbevist om, at pasta med laks ikke var noget for mig, og at det ville have en underlig smag. Den tanke blev dog rigtig hurtigt ændret, for da jeg smagte det første gang, var jeg bare solgt! Det smager jo HIMMELSK.
Det er en virkelig skøn måde at spise mere fisk, og jeg har endnu ik formået at lade være at tage portion nr 2, bare fordi at det smager alt for godt, hahaha.

Opskrift: (4 personer)
4 Laksefileter
1 Stort løg
4 Fed hvidløg
600g Frossen spinat
1 dl Vand
4 dl Madlavningsfløde
500 g frisk pasta
Saft fra 1/2 Lime
Salt
Peber
Oliven olie

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg laksestykkerne på et stykke staniol og krydder med salt, peber og lidt limesaft. Luk staniolen og bag laksen ca 20 minutter.
Svits løg og hvidløg i en smule olie, i en tykbundet gryde. Kom frossen spinat og vand i gryden og bring i kog under låg.
Tilsæt fløde, salt, peber og lime saft og bring i kog igen.
Kog pastaen, i letsaltet vand, efter pakkens anvisning. Sigt vandet fra pastaen og bland det godt sammen med flødesovsen.
Del laksen i mindre stykker og bland det forsigtigt med ingredienserne i gryden.

VELBEKOMME!


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

2
Skriv en kommentar

avatar
1 Kommentartråde
1 Trådsvar
0 Følgere
 
Mest bemærkede kommentar
Mest populære kommentartråd
  Tilmeld dig  
Nyeste Ældste De fleste stemte
Underret om
Steffen L.
Gæst
Steffen L.

sauterede frisk spinat istedet, – smagte dejligt.

xanax