Skip to content
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk

Rabarberkylling i karry

Rabarberkylling i karry

Rabarberkylling i karry, en ny forårs og sommerfavorit. Frisk og lækker ret til aftensmad, og vil gøre sig rigtig godt, også som gæstemad.

Jeg har altid været svært glad for rabarber. Ofte har jeg fået det som kage og grød, men min mor har også lavet rabarberkylling, som jeg virkelig også er vild med.

Da jeg for nyligt så, at Madbanditten havde en lækker opskrift på Rabarberkylling i karry, var jeg nødt til at afprøve det. Det smagte virkelig godt. Hendes opskrift finder du Lige her.

Jeg har lavet en smule om på den, for at få flere grøntsager i, og for at den skulle blive mere mild i smagen, men hvis du er til stærk mad, kan du jo altid tilsætte mere karry.

Er du mere til det klassisk, får du min version af kylling i karry lige her.

Reklamelinks er markeret med*
Rabarberkylling

Rabarberkylling i karry

5 fra 7 stemmer
Antal: 5 personer
Forberedelse15 min
Tilberedelse30 min
45 min

Ingredienser

  • 750 g kylling filet
  • 300 g rabarber
  • 350 g broccoli ((cirka ét hoved))
  • 1 dåse kokosmælk* ((400 ml))
  • 1 dl hønsebuillon
  • 2 spsk karry* ((tilføj mere hvis du ønsker en stærkere karrysmag))
  • 1 spsk kokosolie*
  • 1 dl vand
  • salt og peber

Dertil

  • Evt. ris eller blomkålsris

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Skær kyllingfileterne i mundrette tern.
  • Kom kokosolie på en varm pande, svits karryen og brun kyllingen lidt ad gangen.
  • Skyl rabarberne grundigt, og skær dem i 1 cm. lange stykker.
  • Skyl broccoliet, skræl stokken, og skær hele hovedet og stok i mundrette stykker.
  • Vend kylling, rabarber og broccoli sammen og fordel det i et ovnfast fad.
  • Rør kokosmælk, hønsebuillon, vand, salt og peber sammen i en skål, og hæld det ud over rabarber, broccoli og kylling.
  • Kom det i ovnen i 25-30 minutter ved 180 grader varmluft.

Køkkenudstyr

  • Skærebræt*
  • Kokkekniv*
  • Sliplet pande*
  • Ovnfast fad*
  • Skål*
Udskriv opskrift Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.

Sense håndfuldsfordeling af rabarberkylling i karry

Hf 1+2: rabarber, broccoli.
Hf 3: kylling.
Hf 4: evt. ris.
Mælk: light kokosmælk.
Fedt: kokosolie.
Smagsgiver / Gratis: hønsebouillon, karry, salt, peber.

Næringsindhold
Rabarberkylling i karry
Indhold per portion (1 portion)
Kalorier (kcal) 337.6 Kalorier fra fedt 86
% Dagligt indtag*
Fedt 9.6g15%
Kulhydrater 23.4g8%
Protein 39.6g79%
* De daglige procent-værdier er baseret på en diæt med 2000 kalorier.

Hvor meget rabarberkylling kan du spise?

Hvis du tager én portion af denne rabarberkylling i karry, får du cirka halvanden håndfuld grøntsager (hf 1+2), en håndfuld protein (hf 3), en spiseskefuld fedt og en deciliter mælkeprodukt.

Hvad bør du spise ved siden af?

For at få en fyldt spisekasse efter sense principperne, bør du selv supplere med en halv håndfuld grøntsager (hf 1+2), en håndfuld stivelse (hf 4) og op til to spiseskefulde fedt.

Få mere inspiration

  • Alle opskrifter, Forår, Kød og fjerkræ, Sense opskrifter, Sommer
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Abonner
Giv besked om
guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
Belgiske-vafler-Uden-tilsat-sukker_mariasilje2
Belgiske vafler uden tilsat sukker
Nem hummus med spidskommen og hvidløg 4
Nem hummus med spidskommen og hvidløg
Brunkager-den-bedste-opskrift-web
Brunkager - Den bedste opskrift
Kaffe granola - mocca musli
Annonce
Kaffe granola - Müsli med et strejf af...
Open
Med mere end 5 gange så mange stemmer vandt mørbradgryden med blomkålssauce over blomkålssalaten 😁

Blomkålssalaten slipper i dog ikke for, men nu får i denne skønne og lidt sundere mørbradgryde i første omgang 😉

Det er den gryderet jeg har spist Aller mest af igennem mit 27 år lange liv, og jeg er stadig lige så glad for en god mørbradgryde som jeg altid har været 😍

I denne version er flødesaucen skiftet ud med en cremet og lækker blomkålssauce, uden at gå på kompromis med smagen.

Opskriften er netop lagt online på min blog (mariasilje.dk)

#mørbradgryde #mørbrad #blomkålssauce #blomkål #blomkålssovs #gryderet #gryderetter #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Kylling satay serveret med peanutsauce er blevet en af mine klare favoritter herhjemme 😁

Når jeg laver kyllingespyd laver jeg gerne en større portion, end jeg skal bruge. Jeg er alligevel igang med at lave marinade, og kan derfor nemt lave nogle til fryseren.

Jeg har netop taget sådan en portion spyd op af fryseren, som vi skal ha’ til aftensmad 😁

Hvad skal du ha’ at spise til aften?

#kylling #kyllingespyd #satay #sataychicken #peanutsauce #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Flødekartofler er en ægte klassiker, som altid er skøn tilbehør til diverse kød og salat, samt på buffetbordet. Men har du egentlig prøvet at lave dem med søde kartofler? 🤤⁠
⁠
Jeg tør godt at love, at det bliver en ny favorit. og som om smagen ikke er nok grund til at servere flødekartofler af sød kartoffel i aften, så tælles den søde kartoffel endda som grøntsag, hvis du felt at mærke følger sense principper. ⁠
⁠
#flødekartofler #sødkartoffel #kartofler #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Det er fredag, det er koldt, og vi skal alle sammen blive der hjemme sammen med vores nærmeste. Det kræver da en dejlig dessert til weekenden 😄⁠
⁠
Denne weekend synes jeg at du skal bage denne lune chokoladefondant med blødende midte. Du kan jo toppe den med en kugle vanilje is, for ekstra luksus.⁠
⁠
Hånden op hvis du også godt ku' spise sådan her i weekenden 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️⁠

På bloggen finder du opskriften på denne chokoladefondant, og så er den endda sukkerfri 😉
⁠
#chokoladefondant #chokolade #dessert #kage #chokoladekage #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost⁠
Open
Tærte med champignoner, feta og timian 🤩⁠
⁠
Forleden dag efterspurgte @vforvegetarisk gode ideer til retter med champignoner, og det fik mig straks til at tænke på denne skønne champignontærte med timian og feta 😄⁠
⁠
Det er sådan en dejlig tærte, fyldt med umami fra svampene, og den går altså rent ind, hvis du har en svampeelsker til bords.⁠
⁠
Har du nogen noge ideer til lækkert tærtefyld?⁠
⁠
#tærte #champignontærte #champignon #champignoner #tærter #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Jeg ville sådan ønske at denne bøf stroganoff var på menuen i aften 🤩⁠
⁠
Fyldt med skønne svampe og serveret med den lækreste kartoffel- blomkålsmos smagt til med peberrod er der ikke noget bedre her i vinterkulden.⁠
⁠
#bøfstroganoff #stroganoff #beufstroganoff #gryderet #vintermad #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
  • Powered by BloggerSpace
© 2014 - 2021 Mariasilje.dk. All right reserved.
Luk menu