Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Rabarberkylling i karry
Rabarberkylling i karry, en ny forårs og sommerfavorit. Frisk og lækker ret til aftensmad, og vil gøre sig rigtig godt, også som gæstemad.
5
fra
9
stemmer
Servings:
5
personer
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
30
minutter
min
45
minutter
min
Ingredienser
750
g
kylling filet
300
g
rabarber
350
g
broccoli
((cirka ét hoved))
1
dåse
kokosmælk*
((400 ml))
1
dl
hønsebuillon
2
spsk
karry*
((tilføj mere hvis du ønsker en stærkere karrysmag))
1
spsk
kokosolie*
1
dl
vand
salt og peber
Dertil
Evt. ris eller blomkålsris
Tilberedelse
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skær kyllingfileterne i mundrette tern.
Kom kokosolie på en varm pande, svits karryen og brun kyllingen lidt ad gangen.
Skyl rabarberne grundigt, og skær dem i 1 cm. lange stykker.
Skyl broccoliet, skræl stokken, og skær hele hovedet og stok i mundrette stykker.
Vend kylling, rabarber og broccoli sammen og fordel det i et ovnfast fad.
Rør kokosmælk, hønsebuillon, vand, salt og peber sammen i en skål, og hæld det ud over rabarber, broccoli og kylling.
Kom det i ovnen i 25-30 minutter ved 180 grader varmluft.
Køkkenudstyr
Skærebræt*
Kokkekniv*
Sliplet pande*
Ovnfast fad*
Skål*
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.