Pasta med kylling, kokosmælk og parmesan

by Maria Silje-
pasta-med-kylling-kokosmaelk-og-parmesan

I Sidste uge var jeg med til et rigtig hyggeligt bloggerevent, som kompas kommunikation og Santa Maria afholdte i forbindelse med lanceringen af en ny produktserie.
Måske har du allerede set og hørt om de nye produkter, men hvis du ikke har, så kan jeg fortælle lidt om dem.

Santa Maria har lanceret 5 forskellige pastes, som altså er friske krydderurter på tube. Udover krydderurter indeholder de kun lidt olie og stabilisator, sådan at de beholder den ensartede konsistens.
De gør madlavningen meget nemmere, og meget mere lækker. Du behøver altså ikke at få ildelugtende hvidløgsfingre eller at stå og hakke en masse krydderurter, du bruger bare 1-2 tsk af de lækre pastes og vupti, så har du smagen af de lækreste friske urter.

Du finder de 5 forskellige pastes i større supermarkeder.

Til eventet fik vi lov til at prøve de lækre pastes og eksperimentere med dem i køkkenet. Vi fik samtidig en lækker goodiebag med hjem, der blandt andet indeholdt de nye urtepastes, så der vil uden tvivl komme flere opskrifter, hvor de er repræsenteret.

Sammen med Jonna og Julie lavede jeg denne pasta med kylling, kokosmælk og parmesan neden for.
Den smagte overraskende godt, og skal uden tvivl laves igen.

 

Opskrift, 4 personer:

1 pakke frisk spinat fettuccine (eller evt squashspaghetti, hvis du vil undgå alm pasta)
400g kylling inderfillet
1 karton ”The creamier” kokosmælk fra Santa Maria
6 championer
1 håndfuld sukkerærter
1 rød peberfrugt
2 håndfulde frisk spinat
1 tsk Herbes de provence paste fra Santa Maria
2 tsk Garlic paste fra Santa Maria
1 spsk friskrevet parmesan
salt og peber
olie til stegning

Topping:
tynde skiver parmesan til topping
lidt fint hakket rød peberfrugt

 

Fremgangsmåde:

Skyld alle grøntsagerne grundigt inden du går igang.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Halvér kyllinge inderfiletterne på langs, steg dem i lidt olie til de er næsten gennemstegte, sammen med garlic paste og herbs de provence paste.
Tilføj championerne til kyllingen, og steg dem i et minuts tid.
Derefter tilføjes peberfrugt og sukkerærter, og steger med i ca. 1 minut.
Spinaten kommes på panden.
Når spinaten er falden sammen, tilføjes kokosmælken og den bringes i kog.
Tilføj parmesan og smag til med salt og peber.
Til sidst vendes pastaen i sovsen, og retten er klar til servering.

Ved servering toppes med lidt parmesan, peberfrugt og friskkværnet peber.

 


SENSE fordeling, pr person:
Jeg vurdere at 1/4 af retten passer til 1 spisekasse, dog må du gerne tilføje en ekstra hf 1+2, og op til 2 spisekeer ekstra fedt.

Hf1+2: champignong, sukkerærter, peberfrugt og spinat
Hf3: kylling
Hf4: pasta
Fedt: Parmesan, olie til stegning
Smagsgiver / Gratis: herbes de provence paste, garlic paste
Mælk: kokosmælk


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

2 Comments

  1. Stella

    Jeg har I dag kastet mig ud i denne lækre opskrift. Det har været udfordrende at finde de nye pastaer fra Santra Maria fordi de er så nye på markedet. Jeg kunne finde den med garlic.
    Bortset fra det smagte det fantastisk! Familien var henrykte og ville gerne have det igen. Kæmpe succes her de og tusind tak for opskriften.

    03 . jun . 2017
    • mariasilje

      Jeg ved at de kan købes i føtex, men ja, da de jo stadig er nye, er de ikke i så mange butikker endnu 😀
      Det er jeg rigtig glad for at høre.

      // Maria Silje

      07 . jun . 2017

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »