Skip to content
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk

Pasta med kylling, kokosmælk og parmesan

Pasta med kylling

I Sidste uge var jeg med til et rigtig hyggeligt bloggerevent, som kompas kommunikation og Santa Maria afholdte i forbindelse med lanceringen af en ny produktserie.

Måske har du allerede set og hørt om de nye produkter, men hvis du ikke har, så kan jeg fortælle lidt om dem.

Santa Maria har lanceret 5 forskellige pastes, som altså er friske krydderurter på tube. Udover krydderurter indeholder de kun lidt olie og stabilisator, sådan at de beholder den ensartede konsistens.
De gør madlavningen meget nemmere, og meget mere lækker. Du behøver altså ikke at få ildelugtende hvidløgsfingre eller at stå og hakke en masse krydderurter, du bruger bare 1-2 tsk af de lækre pastes og vupti, så har du smagen af de lækreste friske urter.

Du finder de 5 forskellige pastes i større supermarkeder.

Til eventet fik vi lov til at prøve de lækre pastes og eksperimentere med dem i køkkenet. Vi fik samtidig en lækker goodiebag med hjem, der blandt andet indeholdt de nye urtepastes, så der vil uden tvivl komme flere opskrifter, hvor de er repræsenteret.

Sammen med Jonna og Julie lavede jeg denne pasta med kylling, kokosmælk og parmesan neden for.
Den smagte virkelig godt, og skal uden tvivl laves igen.

Prøv også mine andre lækre pastaretter som du finder lige her.

Reklamelinks er markeret med*
Pasta med kylling, kokosmælk og parmesan 2

Pasta med kylling, kokosmælk og parmesan

5 fra 6 stemmer
Forberedelse5 min
Tilberedelse20 min
I alt25 min

Ingredienser

  • 1 pakke frisk spinat fettuccine (eller evt squashspaghetti, hvis du vil undgå alm pasta)
  • 400 g kylling inderfillet
  • 1 karton ”The creamier” kokosmælk fra Santa Maria
  • 6 championer
  • 1 håndfuld sukkerærter
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 1 tsk Herbes de provence paste fra Santa Maria
  • 2 tsk Garlic paste fra Santa Maria
  • 1 spsk friskrevet parmesan
  • salt og peber
  • olie til stegning

Topping:

  • tynde skiver parmesan til topping
  • lidt fint hakket rød peberfrugt

Sådan gør du

  • Skyld alle grøntsagerne grundigt inden du går igang.
  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • Halvér kyllinge inderfiletterne på langs, steg dem i lidt olie til de er næsten gennemstegte, sammen med garlic paste og herbs de provence paste.
  • Tilføj championerne til kyllingen, og steg dem i et minuts tid.
  • Derefter tilføjes peberfrugt og sukkerærter, og steger med i ca. 1 minut.
  • Spinaten kommes på panden.
  • Når spinaten er falden sammen, tilføjes kokosmælken og den bringes i kog.
  • Tilføj parmesan og smag til med salt og peber.
  • Til sidst vendes pastaen i sovsen, og retten er klar til servering.
  • Ved servering toppes med lidt parmesan, peberfrugt og friskkværnet peber.
Udskriv opskrift Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.

Sense håndfuldsfordeling af pasta med kylling, kokosmælk og parmesan

Hf1+2: champignong, sukkerærter, peberfrugt og spinat
Hf3: kylling
Hf4: pasta
Fedt: Parmesan, olie til stegning
Smagsgiver / Gratis: herbes de provence paste, garlic paste
Mælk: kokosmælk

Du kan fint og fornuftigt spise en fjerdedel af retten, og tilføje en ekstra håndfuld grøntsager. Så er du helt fornuftigt dækket ind på alle håndfunde.

Få mere inspiration

  • Alle opskrifter, Efterår, Kød og fjerkræ, Sommer
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Abonner
Giv besked om
guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
Egyptisk-kylling-i-fad_mariasilje1
Egyptisk kylling i fad
Butterdejspakker
Butterdejspakker med Asparges
Vegetar-frikadeller-med-bulgur-og-feta_MariaSilje
Vegetar frikadeller med bulgur og feta
Ramsløgpesto
Ramsløgpesto
Open
Flødekartofler er en ægte klassiker, som altid er skøn tilbehør til diverse kød og salat, samt på buffetbordet. Men har du egentlig prøvet at lave dem med søde kartofler? 🤤⁠
⁠
Jeg tør godt at love, at det bliver en ny favorit. og som om smagen ikke er nok grund til at servere flødekartofler af sød kartoffel i aften, så tælles den søde kartoffel endda som grøntsag, hvis du felt at mærke følger sense principper. ⁠
⁠
#flødekartofler #sødkartoffel #kartofler #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Det er fredag, det er koldt, og vi skal alle sammen blive der hjemme sammen med vores nærmeste. Det kræver da en dejlig dessert til weekenden 😄⁠
⁠
Denne weekend synes jeg at du skal bage denne lune chokoladefondant med blødende midte. Du kan jo toppe den med en kugle vanilje is, for ekstra luksus.⁠
⁠
Hånden op hvis du også godt ku' spise sådan her i weekenden 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️⁠

På bloggen finder du opskriften på denne chokoladefondant, og så er den endda sukkerfri 😉
⁠
#chokoladefondant #chokolade #dessert #kage #chokoladekage #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost⁠
Open
Tærte med champignoner, feta og timian 🤩⁠
⁠
Forleden dag efterspurgte @vforvegetarisk gode ideer til retter med champignoner, og det fik mig straks til at tænke på denne skønne champignontærte med timian og feta 😄⁠
⁠
Det er sådan en dejlig tærte, fyldt med umami fra svampene, og den går altså rent ind, hvis du har en svampeelsker til bords.⁠
⁠
Har du nogen noge ideer til lækkert tærtefyld?⁠
⁠
#tærte #champignontærte #champignon #champignoner #tærter #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Jeg ville sådan ønske at denne bøf stroganoff var på menuen i aften 🤩⁠
⁠
Fyldt med skønne svampe og serveret med den lækreste kartoffel- blomkålsmos smagt til med peberrod er der ikke noget bedre her i vinterkulden.⁠
⁠
#bøfstroganoff #stroganoff #beufstroganoff #gryderet #vintermad #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Nem og vanvittigt lækker opskrift på peanutsauce er i fokus i dag 😁⁠
⁠
Har du nogle gode tips til hvad jeg skal servere sammen med den næste gang jeg laver dem?⁠
⁠
Jeg spiser gerne den lækre peanutdip til grøntsagsstave og til vietnamesiske forårsruller, altså de der lækre ruller med rispapir, grøntsager og en form for protein.⁠
⁠
Peanutsauce er også den perfekte dressing til en kålsalat eller til saftige kyllingespyd 🤩⁠
⁠
Den opper lige gamet, og giver ekstra pluspoint på smagskontoen, næste uanset hvornår den bliver serveret. ⁠
⁠
#peanutsauce #peanutdip #sauce #peanutsovs #peanuts #dip #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Jeg er tosset med blomkålssalater, i alle afskygninger. Det er nok den type salat jeg laver oftest 😁

Blomkålen smager ikke af meget i sig selv, og netop derfor, kan man tilføre den smag man ønsker.

I denne salaten får blomkålen fint besøg af blandt andet granatæble, persille og mandler. Mums for en lækker kombi 😍

Hvad synes du smager godt sammen med blomkål? 😁

#blomkål #blomkålssalat #kål #kålsalat #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
  • Powered by BloggerSpace
© 2014 - 2021 Mariasilje.dk. All right reserved.
Luk menu