Pasta med kylling, kokosmælk og parmesan

Pasta med kylling

I Sidste uge var jeg med til et rigtig hyggeligt bloggerevent, som kompas kommunikation og Santa Maria afholdte i forbindelse med lanceringen af en ny produktserie.

Måske har du allerede set og hørt om de nye produkter, men hvis du ikke har, så kan jeg fortælle lidt om dem.

Santa Maria har lanceret 5 forskellige pastes, som altså er friske krydderurter på tube. Udover krydderurter indeholder de kun lidt olie og stabilisator, sådan at de beholder den ensartede konsistens.
De gør madlavningen meget nemmere, og meget mere lækker. Du behøver altså ikke at få ildelugtende hvidløgsfingre eller at stå og hakke en masse krydderurter, du bruger bare 1-2 tsk af de lækre pastes og vupti, så har du smagen af de lækreste friske urter.

Du finder de 5 forskellige pastes i større supermarkeder.

Til eventet fik vi lov til at prøve de lækre pastes og eksperimentere med dem i køkkenet. Vi fik samtidig en lækker goodiebag med hjem, der blandt andet indeholdt de nye urtepastes, så der vil uden tvivl komme flere opskrifter, hvor de er repræsenteret.

Sammen med Jonna og Julie lavede jeg denne pasta med kylling, kokosmælk og parmesan neden for.
Den smagte virkelig godt, og skal uden tvivl laves igen.

Prøv også mine andre lækre pastaretter som du finder lige her.

Pasta med kylling, kokosmælk og parmesan 1

Pasta med kylling, kokosmælk og parmesan

5 fra 6 stemmer
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse20 minutter
I alt25 minutter

Ingredienser

  • 1 pakke frisk spinat fettuccine (eller evt squashspaghetti, hvis du vil undgå alm pasta)
  • 400 g kylling inderfillet
  • 1 karton ”The creamier” kokosmælk fra Santa Maria
  • 6 championer
  • 1 håndfuld sukkerærter
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 1 tsk Herbes de provence paste fra Santa Maria
  • 2 tsk Garlic paste fra Santa Maria
  • 1 spsk friskrevet parmesan
  • salt og peber
  • olie til stegning

Topping:

  • tynde skiver parmesan til topping
  • lidt fint hakket rød peberfrugt

Tilberedelse

  • Skyld alle grøntsagerne grundigt inden du går igang.
  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • Halvér kyllinge inderfiletterne på langs, steg dem i lidt olie til de er næsten gennemstegte, sammen med garlic paste og herbs de provence paste.
  • Tilføj championerne til kyllingen, og steg dem i et minuts tid.
  • Derefter tilføjes peberfrugt og sukkerærter, og steger med i ca. 1 minut.
  • Spinaten kommes på panden.
  • Når spinaten er falden sammen, tilføjes kokosmælken og den bringes i kog.
  • Tilføj parmesan og smag til med salt og peber.
  • Til sidst vendes pastaen i sovsen, og retten er klar til servering.
  • Ved servering toppes med lidt parmesan, peberfrugt og friskkværnet peber.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.

Sense håndfuldsfordeling af pasta med kylling, kokosmælk og parmesan

Hf1+2: champignong, sukkerærter, peberfrugt og spinat
Hf3: kylling
Hf4: pasta
Fedt: Parmesan, olie til stegning
Smagsgiver / Gratis: herbes de provence paste, garlic paste
Mælk: kokosmælk

Du kan fint og fornuftigt spise en fjerdedel af retten, og tilføje en ekstra håndfuld grøntsager. Så er du helt fornuftigt dækket ind på alle håndfunde.

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments