Skip to content
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk

Ovnbagt laks med røget paprika

Ovnbagt laks med røget paprika

Ovnbagt laks med røget paprika, er en undervurderet spise. Den let søde og fede smag fra laksen spiller virkelig godt sammen med den næsten baconagtige røgede paprika, og de friske granatæblekerner.

Det er en ret, som er kommet for at blive, og som uden tvivl kommer til at blive lavet et utal af gange. Det er nemlig både nemt og super hurtigt, at lave laks, og det er dælme rart når hverdagen er lidt travl.

Jeg serverede ovnbagt laks med røget paprika, ved siden af denne bagte rodfrugtsalat med granatæble og salatost. Det smagte så godt, at jeg lavede det selv samme måltid ugen efter.

Fisk i lange baner

Er du glad for nemme opskrifter med fisk? Det er jeg og derfor har jeg da også flere lækkerier liggende her på bloggen.

Jeg har blandt andet en opskrift på pikant mørksej med asparges. Den er ikke særlig fisket i smagen, og kan derfor også være en mulighed at servere for den, som er knap så glad for fisk.

En anden nem opskrift med fisk, er ret populær her på bloggen. Det forstår jeg godt, den er nemlig også højt på min liste. Det er selvfølgelig min opskrift på pasta med laks og spinat. Jeg kan godt love, at der er tomme tallerkner når den bliver serveret.

Ovnbagt laks med røget paprika

Få opskriften på ovnbagt laks med røget paprika her:

Reklamelinks er markeret med*
Ovnbagt-laks-med-roeget-paprika_mariasilje1

Ovnbagt laks med røget paprika

5 fra 4 stemmer
Antal: 4
Forberedelse5 min
Tilberedelse10 min
I alt15 min

Ingredienser

  • 1 1/2 tsk røget paprika
  • ¼ tsk tørrede chili flager
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk citronsaft
  • salt og peber
  • 2 citroner
  • 4 stk laks ((Jeg bruger fileter fra frost))
  • 4 spsk granatæblekerner
  • frisk basilikum
  • frisk brøndkarse

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • I en lille skål blandes en marinade af røget paprika, chiliflager, olivenolie, citronsaft salt og peber.
  • Beklædt et fad med bagepapir. Skær citronen i skiver og fordel skiverne oven på bagepapiret. 
  • Oven på citronskiverne, fordeles laksestykkerne. Derefter Fordeles marinaden oven på laksestykkerne.
  • Bag laksen i ovnen ved 200 grader varmluft i 10 minutter.
  • Når laksen er færdig, toppes den med frisk basilikum, brøndkarse og granatæble.
Udskriv opskrift Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.

Sense håndfuldsfordeling af ovnbagt laks med røget paprika

Hf 1+2: frisk basilikum, frisk brøndkarse.
Hf 3: laks.
Hf 4: granatæblekerner.
Fedt: olivenolie.
Smagsgiver / gratis: røget paprika, tørrede chili flager, citronsaft, salt, peber, citron.

Jeg ville tælle en portion af denne ovnbagte laks, som en håndfuld protein (hf 3) en lille smule håndfuld grøntsager (hf 1+2) samt en halv spsk. fedt.

Det betyder altså, at du selv bør supplere med to håndfulde grøntsager (hf 1+2), en håndfuld stivelse (hf 4) samt op til 2 1/2 spsk fedt.

Det vil give dig en fornuftigt og fyldt spisekasse.

Ovnbagt laks med røget paprika

Få mere inspiration

  • Alle opskrifter, Fisk og skaldyr, Sense opskrifter
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Abonner
Giv besked om
guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
Loading...
Djævleæg med urter
Djævleæg med urter
bagt blomkål
Orientalsk bagt blomkål
Syltede rødløg
Syltede rødløg
bøf stroganoff
Bøf stroganoff og kartoffelmos med blomkål
Open
I sidste uge spurgte jeg, om i helst ville have opskriften på denne virkeligt gode blomkålssalat, eller opskriften på mørbradgryde med blomkålssovs. 😁

Mørbradgryden vandt, men i var en del der skrev til mig, at i virkelig glædede jer til denne salat kom.

Så den er nu online, og opskriften finder du på min blog (mariasilje.dk) 😍

Skynd dig ind op snup opskriften på denne absurd lækre blomkålssalat med solbær vinaigrette😁 jeg siger dig, den er bare god!🤤

#blomkål #blomkålssalat #brombær #hasselnødder #brøndkarse #vinaigrette #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Jeg elsker at lade mig inspirere til at spise flere lækre salater og flere grøntsager i al almindelighed 😁

Jeg kombinerer det gerne med lidt kød, for at få proteiner nok. Ellers har jeg ikke en ærlig chance for at nå det daglige indtag af 100g ren protein 😬

Hvem inspirerer dig, til at spise flere spændende salater og grøntsager? 

#salat #grønkål #grønkålssalat #grøntsager #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
En mexikansk inspireret klassiker, kylling fajita 😁

Jeg spiser det altid med hvidløgsris og limedressing, og toppet med friske koriander. Det er virkelig nem aftensmad, som passer sig selv, og er klar på 30 minutter.

Hvad er din yndlings mexi-inspirerede ret?

#fajita #kyllingfajita #chickenfajita #kylling #peberfrugt #majs #løg #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Med mere end 5 gange så mange stemmer vandt mørbradgryden med blomkålssauce over blomkålssalaten 😁

Blomkålssalaten slipper i dog ikke for, men nu får i denne skønne og lidt sundere mørbradgryde i første omgang 😉

Det er den gryderet jeg har spist Aller mest af igennem mit 27 år lange liv, og jeg er stadig lige så glad for en god mørbradgryde som jeg altid har været 😍

I denne version er flødesaucen skiftet ud med en cremet og lækker blomkålssauce, uden at gå på kompromis med smagen.

Opskriften er netop lagt online på min blog (mariasilje.dk)

#mørbradgryde #mørbrad #blomkålssauce #blomkål #blomkålssovs #gryderet #gryderetter #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Kylling satay serveret med peanutsauce er blevet en af mine klare favoritter herhjemme 😁

Når jeg laver kyllingespyd laver jeg gerne en større portion, end jeg skal bruge. Jeg er alligevel igang med at lave marinade, og kan derfor nemt lave nogle til fryseren.

Jeg har netop taget sådan en portion spyd op af fryseren, som vi skal ha’ til aftensmad 😁

Hvad skal du ha’ at spise til aften?

#kylling #kyllingespyd #satay #sataychicken #peanutsauce #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Flødekartofler er en ægte klassiker, som altid er skøn tilbehør til diverse kød og salat, samt på buffetbordet. Men har du egentlig prøvet at lave dem med søde kartofler? 🤤⁠
⁠
Jeg tør godt at love, at det bliver en ny favorit. og som om smagen ikke er nok grund til at servere flødekartofler af sød kartoffel i aften, så tælles den søde kartoffel endda som grøntsag, hvis du felt at mærke følger sense principper. ⁠
⁠
#flødekartofler #sødkartoffel #kartofler #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
  • Powered by BloggerSpace
© 2014 - 2021 Mariasilje.dk. All right reserved.
Luk menu