Bryllups billeder – del 1

bryllups-billeder-del-1

Det er efterhånden et par uger siden, at jeg blev gift med drømmemanden. Jeg har ventet i spænding på at få billederne fra fotografen. Både så jeg selv kunne se dem, og så jeg kunne vise jer de smukke bryllups billeder vi fik taget.

 

Bryllups billeder af i-do.dk

Jeg er virkelig glad og tilfreds med billederne, som dygtige Brian fra I-do.dk har taget af drømmemanden og jeg. Vores personlighed og kærlighed, er fanget rigtig godt, og jeg synes selv, at de er langt flottere end jeg havde drømt om.

Mine største anbefalinger skal simpelthen gå til Brian. Han var virkeligt sød og professionel fra start til slut. Både drømmemanden og jeg, følte at vi var i de bedst hænder. Og vi var helt trygge ved, at lade Brian bestemme hvordan billederne skulle ende. På sådan en stor dag, hvor jeg ellers rystede så meget at brudebuketten var ved at falde fra hinanden, var det helt uundværligt at have den tryghed, og vide at fotografen havde helt styr på det. Jeg føler ikke vi kunne have valgt en bedre fotograf, for os.

Vi valgte den pakke, som hedder ‘Family and friends’ og har dermed også fået nogle rigtig fine billeder med vores forældre, brudepige, bestman og toastmaster. Helt uundværlige billeder. Hos i-do.dk tilbydes også andre pakker, som dækker middagen og hele aftenen, hvis det er dét, man gerne vil have.

Jeg glæder mig til at vise endnu flere bryllups billeder til jer, og fortælle om vores store dag. Hvis i har nogle spørgmål, så spørg endelig løs, så skal jeg sørge for at svare, så godt jeg kan.

 

Se 2. del af vores bryllupsbilleder ved at klikke her.

Bryllups billeder - del 1

Bryllups billeder - del 1

Bryllups billeder - del 1

Bryllups billeder - del 1

Bryllups billeder - del 1

Bryllups billeder - del 1

Bryllups billeder - del 2

Bryllups billeder - del 1

Foto credit: www.i-do.dk


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

6
Skriv en kommentar

avatar
4 Kommentartråde
2 Trådsvar
0 Følgere
 
Mest bemærkede kommentar
Mest populære kommentartråd
  Tilmeld dig  
Nyeste Ældste De fleste stemte
Underret om
Charlotte Vissing
Gæst
Charlotte Vissing

Så fine billeder, tusind tak fordi vi må kigge med ❤️

Birgit Krogsgaard
Gæst
Birgit Krogsgaard

Stort tillykke til jer begge.
Tusind tak for alt hvad du har delt ned os
Herude på den anden side…..smukke smukke jer
Hvor er i dejlige og sikke skønne billeder.
Livet er en gave, fantastisk, spændende og lærerig
Tusind tak, fordi i deler
Kh Birgit Krogsgaard

trackback

[…] få det aller første kig til vores bryllups billeder. Hvis du ikke så dem, så kan du finde dem lige her. I dag inviterer jeg til vielse i Grundtvigskirken, eller i alle tilfælde så tæt på, som det er […]

trackback

[…] at vi havde glæde af dygte Brian som fotograf (se vores bryllupsbilleder her) så havde vi også valgt at have en myselfie. Vi er virkeligt glade for vores valg, både fordi […]

xanax