Bryllups billeder – del 1

Bryllups billeder - del 1

Det er efterhånden et par uger siden, at jeg blev gift med drømmemanden. Jeg har ventet i spænding på at få billederne fra fotografen. Både så jeg selv kunne se dem, og så jeg kunne vise jer de smukke bryllups billeder vi fik taget.

Bryllups billeder af i-do.dk

Jeg er virkelig glad og tilfreds med billederne, som dygtige Brian fra I-do.dk har taget af drømmemanden og jeg. Vores personlighed og kærlighed, er fanget rigtig godt, og jeg synes selv, at de er langt flottere end jeg havde drømt om.

Mine største anbefalinger skal simpelthen gå til Brian. Han var virkeligt sød og professionel fra start til slut. Både drømmemanden og jeg, følte at vi var i de bedst hænder. Og vi var helt trygge ved, at lade Brian bestemme hvordan billederne skulle ende. På sådan en stor dag, hvor jeg ellers rystede så meget at brudebuketten var ved at falde fra hinanden, var det helt uundværligt at have den tryghed, og vide at fotografen havde helt styr på det. Jeg føler ikke vi kunne have valgt en bedre fotograf, for os.

Vi valgte den pakke, som hedder ‘Family and friends’ og har dermed også fået nogle rigtig fine billeder med vores forældre, brudepige, bestman og toastmaster. Helt uundværlige billeder. Hos i-do.dk tilbydes også andre pakker, som dækker middagen og hele aftenen, hvis det er dét, man gerne vil have.

Jeg glæder mig til at vise endnu flere bryllups billeder til jer, og fortælle om vores store dag. Hvis i har nogle spørgmål, så spørg endelig løs, så skal jeg sørge for at svare, så godt jeg kan.

Se 2. del af vores bryllupsbilleder ved at klikke her.

Bryllups billeder - del 1 1
Bryllups billeder - del 1
Bryllups billeder - del 1
Bryllups billeder - del 1
Bryllups billeder - del 1
Bryllups billeder - del 1
Bryllups billeder - del 1
Bryllups billeder - del 2
Bryllups billeder - del 1

Foto credit: www.i-do.dk

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments