Sjove selfies til brylluppet med myselfie + rabatkode

sjove-selfies-til-brylluppet-med-myselfie-rabatkode

Udover at vi havde glæde af dygte Brian som fotograf (se vores bryllupsbilleder her) så havde vi også valgt at have en myselfie. Vi er virkeligt glade for vores valg, både fordi at gæsterne hyggede sig med at tage en masse søde og sjove billeder, men i den grad også fordi at vi har fået en masse uundværlige billeder fra aftenen og natten. Billeder som ikke ville være blevet taget, hvis vi ikke havde haft en myselfie stående.

Hvad er en myselfie?

Nu sidder du måske og tænker, hvad ér en ‘myselfie’? Det får du svaret på her.
Ganske kort kan det siges. En myselfie, er en såkaldt photo Booth, en skærm på et stativ, som du trykker på, og så tager den at billet efter 3 sekunder. Den gemmer alle billederne, og det eneste du skal bekymre dig om, er at give den gas foran kameraet, både med og uden sjove rekvisitter. Dagen efter kan du downloade alle dine billeder, så du har dem på din computer, og kan bruge dem lige som du har lyst til. Det er virkelig nemt og smart.

Vi har efterfølgende valgt at dele billederne i en mappe på facebook, så vores gæster også selv kan få glæde og gavn af alle de selfies de tog i løbet af aftenen.

Jeg er rigtig glad for at valgte faldt på myselfie, jeg oplevede virkelig god service hele vejen igennem. Det var en utrolig nem process. Vi modtog my selfie 2 dage før, så den var klar til at sætte op, da vi gjorde lokalet klar dagen før brylluppet. Den var nem at sætte til, og nem at pakke sammen igen. Dagen efter brylluppet blev den afleveret hos gls igen, og vi kunne slappe af og kigge på billeder i massevis.

Jeg vil uden tvivl benytte myselfie igen, når vi har en anden stor begivenhed. Måske når min kære mand fylder 30? Uanset, så kan jeg kun anbefale at have ne myselfie til enhver større fest. Det er alle pengene værd.

Rabatkode

Jeg har fået lov at dele en rabatkode med jer, som betyder at når du bestiller en myselfie sparer du 10% ved at bruge rabatkoden ‘MariaSilje‘.
Koden gælder til d. 1/8-2018, men du kan sagtens lave en bestilling frem i tiden.

Sjove-selfies-til-brylluppet-med-myselfie

Sjove-selfies-til-brylluppet-med-myselfie

Sjove-selfies-til-brylluppet-med-myselfie

Sjove-selfies-til-brylluppet-med-myselfie

Sjove-selfies-til-brylluppet-med-myselfie

Sjove-selfies-til-brylluppet-med-myselfie


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

avatar
  Tilmeld dig  
Underret om
xanax