Bryllups billeder – del 2

bryllups-billeder-del-2

I sidste uge, fik i lov til at få det aller første kig til vores bryllups billeder. Hvis du ikke så dem, så kan du finde dem lige her. I dag inviterer jeg til vielse i Grundtvigskirken, eller i alle tilfælde så tæt på, som det er muligt, her 3 uger efter brylluppet.

Jeg havde godt regnet med, at jeg ville blive nervøs når vi nåede til den store dag. Men lige fra morgenstunden var jeg helt rolig og tryg. Jeg tænkte at jeg nok slap for den værste nervøsitet. Det kunne jeg godt glemme alt om. Da jeg var igang med at få kjolen på, kom nervøsiteten langsomt, og før jeg fik set mig om, rystede jeg så meget, at jeg frygtede at min brudebuket skulle falde fra hinanden.

Jeg frygtede at noget skulle gå galt, imens alle øjne var på MIG. Alt gik heldigvis lige som jeg havde håbet, og det var uden sammenligning den lykkeligste dag i mit relativt korte liv. At mærke alt den kærlighed, som er imellem drømmemanden og jeg, er ubeskriveligt. og endnu mere, nyder jeg at kunne sidde og kigge på de flotte bryllups billeder fra vielsen.

Jeg ser frem til at dele endnu flere bryllups billeder med jer, med detaljer som brudebutik bryllupskage og meget mere.

Må i alle få en fantastisk dag.

Bryllups billeder - del 2

Bryllups billeder - del 2

Bryllups billeder - del 2

Bryllups billeder - del 2

Bryllups billeder - del 2

Bryllups billeder - del 2

Bryllups billeder - del 2

Bryllups billeder - del 2

Bryllups billeder - del 2

Foto credit: i-do.dk


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

8
Skriv en kommentar

avatar
4 Kommentartråde
4 Trådsvar
0 Følgere
 
Mest bemærkede kommentar
Mest populære kommentartråd
  Tilmeld dig  
Nyeste Ældste De fleste stemte
Underret om
Finn Sørensen
Gæst
Finn Sørensen

Stort tillykke hvor er i bare et smukt par

Susanne
Gæst
Susanne

Hvor er du bare den smukkeste brud 🙂

Lone Fyrst
Gæst
Lone Fyrst

hjerteligt tillykke med den store dag – flot par
mvh Lone

Jon
Gæst
Jon

Great photos of. Great day!j

xanax