Annonce

Vores vielsesringe

Vores vielsesringe

Jeg har fået en del beskeder om vores vielsesringe. og dem skal i da naturligvis både se, og høre mere om.

Det er idag et halvt år siden, at jeg sagde ja til drømmemanden, og derfor er det på tide, med endnu et bryllupskig.

Vi syntes virkelig at det var svært at finde de helt rigtige vielsesringe. Først forelskede vi os i nogle med fingeraftryk på, men kom frem til, at det måske ikke helt var os, når det kom til stykket. Jeg søgte nettet tyndt, og var overbevist om, at vi ikke ville nå at finde de rette vielsesringe, for os, inden vi skulle giftes. Jeg gik og stressede helt vildt over det. Dog helt uden grund.

Vi tog på bryllupsmessen i Forum, velvidende at vi stort set var i mål med al planlægning. Jeg syntes dog alligevel at det hørte sig til, op til brylluppet. Jeg kiggede ved alle de stande som havde vielsesringe, uden rigtig at falde for nogen. Men SÅ, aller sidste sted vi kiggede, inden vi skulle hjem, så jeg de smukkeste ringe. Jeg kunne slet ikke få dem ud af hovedet, og vi var heldigvis enige om, at det var de ringe vi ville bære resten af livet.

Vores vielsesringe
Vores vielsesringe
Vores vielsesringe blev bestilt

Der gik et par uger, og så ringede jeg til Maria og Thomas, som har smykkebutikken Barbara Maria i Dragør.

Vi mødtes med Thomas, som fortalte, forklarede og viste en masse ringe, så vi var helt sikre på, at det nu også skulle være dem, som vi var faldet for. De vielsesringe som vi ønskede, var fra deres eget smykke brand ‘Maria’.

Da vi havde besluttet os for størrelse og bredde på vores vielsesringene, lavede Thomas en voksmodel, så vi kunne prøve hvordan ringene var at have på. Og derefter gik produktionen igang.

Jeg følte mig i SÅ trygge hænder hos Thomas og Maria, og vil gerne give mine aller største anbefalinger, til køb af vielsesringe.

Hvad synes du om vores vielsesringe?

Se flere billeder fra vores bryllup her.

Vores vielsesringe
Vores vielsesringe

Photos: i-do.dk

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments