Annonce

Pasta med kylling og chorizo

Pasta med kylling og chorizo

Pasta med kylling og chorizo er en lækker og nem hverdagsret, du kan have klar på blot 20 minutter. Det bliver altså ikke meget nemmere.

Jeg er ikke opvokset med ret mange pastaretter. Faktisk tror jeg, at det begrænsede sig til pasta med kødsovs og lasagne. Da jeg mødte min mand, kom jeg derfor på prøve når han bad om pastaretter til aftensmad. Han elsker pasta, og det skal han da ikke snydes for. Jeg er efterhånden blevet ret gode venner med pastaen, det er Emil vist ret glad for.

Du skal naturligvis heller ikke snydes for denne lækre pasta med kylling og chorizo. Den smager nemlig både godt, og er nem og hurtig at lave.

Er du også glad for pasta, så vil jeg foreslå at du også prøver denne cremede pasta med kylling, kokosmælk og parmesan.

Er i glade for pasta hjemme hos dig?

Pasta med kylling og chorizo
Pasta med kylling og chorizo 1

Få opskriften på pasta med kylling og chorizo her:

Pasta med kylling og chorizo

Pasta med kylling og chorizo

4,60 fra 15 stemmer
Antal: 3 personer
Tilberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 250 g frisk pasta ((eller 150g tørret))
  • 300 g kyllingebryst
  • 75 g chorizo
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk oregano
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 ½ dl madlavningsfløde
  • 3 dl mælk
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og peber

Topping

  • persille til pynt
  • friskrevet parmesan

KØB HOS NEMLIG

    Tilberedelse

    • Varm en gryde eller sauterpande op, med en spiseskefuld olivenolie.
    • Skær kyllingen i strimler og brun det godt af i olien.
    • Pres hvidløget, skær chorizoen i tern, og steg det med sammen med kyllingen.
    • Tilføj hakkede tomater, hvidvinseddike, madlavningsfløde, mælk, salt, peber og oregano i gryden. Bring det i kog.
    • Når sovsen koger, kommes pastaen i, og røres godt rundt. Lad pastaen tilberede i sovsen, under låg.
    • Når pastaen er færdig, serveres den i små skåle, toppet med hakket persille og friskrevet parmesan.

    Noter

    • Servér gerne stegte grøntsager eller en salat ved siden af.
    Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.

    Sense håndfuldsfordeling af pasta med kylling og chorizo:

    Hf 1+2: hakkede tomater fra dåse, hvidløg, oregano.
    Hf 3: kyllingebryst, chorizo.
    Hf 4: pasta.
    Fedt: madlavningsfløde, olivenolie.
    Mælk: 1 dl ud af dagens 3 dl.
    Smagsgiver / Gratis: hvidvinseddike, salt, peber.

    Jeg har fået et par spørgsmål omkring pasta i Sense sammenhæng. Mange tror at pasta er no go hvis man gerne vil tabe sig, og det er det ikke nødvendigvis. Det hele handler om mængderne, og hvad vi spiser sammen med.

    I én portion af denne pastaret, får du en god håndfuld grøntsager (hf 1+2) og har dermed plads til en ekstra håndfuld, hvis du har lyst til dette.

    Du får en fornuftig mængde protein (hf 3), men til gengæld får du lidt for meget pasta. Det kan du kompensere for, ved at undlade stivelse i en af dagens øvrige spisekasser (hf 4).

    Til sidst synes jeg også er du får en fornuftig mængde fedt, og du har dermed fået svarende til ca 3 spsk. samt én dl mælk, ud af dagens 3 dl.

    Pasta med kylling og chorizo 2
    Del med nogen du holder af
    Abonner
    Giv besked om
    2 Comments
    Ældste
    Nyeste
    Inline Feedbacks
    View all comments