Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Pasta med kylling og chorizo
Pasta med kylling og chorizo er en lækker og nem hverdagsret, du kan have klar på blot 20 minutter. Det bliver altså ikke meget nemmere.
4,63
fra
16
stemmer
Servings:
3
personer
Tilberedelse
20
minutter
min
Ingredienser
250
g
frisk pasta
((eller 150g tørret))
300
g
kyllingebryst
75
g
chorizo
1
dåse
hakkede tomater
3
fed
hvidløg
1
tsk
oregano
1
spsk
hvidvinseddike
1 ½
dl
madlavningsfløde
3
dl
mælk
1
spsk
olivenolie
salt og peber
Topping
persille til pynt
friskrevet parmesan
Tilberedelse
Varm en gryde eller sauterpande op, med en spiseskefuld olivenolie.
Skær kyllingen i strimler og brun det godt af i olien.
Pres hvidløget, skær chorizoen i tern, og steg det med sammen med kyllingen.
Tilføj hakkede tomater, hvidvinseddike, madlavningsfløde, mælk, salt, peber og oregano i gryden. Bring det i kog.
Når sovsen koger, kommes pastaen i, og røres godt rundt. Lad pastaen tilberede i sovsen, under låg.
Når pastaen er færdig, serveres den i små skåle, toppet med hakket persille og friskrevet parmesan.
Noter
Servér gerne stegte grøntsager eller en salat ved siden af.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.