Skip to content
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk

Grillet torsk med hyldeblomst

Grillet torsk med hyldeblomst

Jeg elsker fisk, og elsker at smage fisk på nye måder. Så da drømme manden og jeg skulle hjem til min mor og grille, havde jeg efterspurgt ‘noget med fisk’, hvilket resulterede i grillet torsk med hyldeblomst. Og det smagte så fantastisk, at jeg simpelthen er nødt til at dele opskriften med jer.

Selvom jeg i opskriften skriver, at det er grillet torsk, så er det altså ikke alfa og omega, at det SKAL på grillen, du kan derfor sagtens lave det i ovnen, med helt samme fremgangsmåde.

Reklamelinks er markeret med*
Grillet torsk med hyldeblomst

Grillet torsk med hyldeblomst

5 fra 3 stemmer

Ingredienser

  • En hel side torsk (eller ca. 600g filetter)
  • 25 gram smør
  • 2 spsk koncentreret hyldeblomstsaft (ekstra til servering)
  • 4 halve skiver øko citron
  • Dild
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Læg et stykke staniol på køkkenbordet, oven på lægges et stykke bagepapir, begge dele skal være stort nok til at kunne lukkes omkring fisken, som en pakke. Læg den hele side torsk (eller de mindre stykker) oven på bagepapiret.
  • Oven på fisken lægges skiver af smør, og citron.
  • Hæld derefter hyldeblomst saften ovenpå fisken, drys med salt og peber, og fordel dild oven på.
  • Luk bagepapir og staniol omkring torsken, så du laver en lukket pakke.
  • Læg pakken på grillen (eller i ovnen, ved 200 grader) i 12-15 minutter. Tilberednings tiden kan variere, alt efter om du har brugt en hel side, eller mindre stykker.
  • Åben fiskepakken, og servér den grillet torsk sammen med en lille kande med hyldeblomstsaft, en lækker salat, og evt kartofler vendt i dild.
Udskriv opskrift Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.

Sense håndfuldsfordeling af grillet torsk med hyldeblomst

Hf 1+2: intet.
Hf 3: torsk.
Hf 4: intet.
Fedt: smør.
Smagsgiver / Gratis: hyldeblomst saft, øko citron, dild, salt og peber.

For at skabe en fornuftig spisekasse, bør du spise 2 håndfulde grøntsager (hf1+2) eksempelvis i form af en lækker salat. Dertil har du torsk (hf3), du bør også tilføje 1 håndfuld stivelse (hf4) eksempelvis i form af kartofler, til sidst har du 1 spsk fedt, og du kan fint tilføje 1-2 spsk mere.

Grillet torsk med hyldeblomst 3

Få mere inspiration

  • Alle opskrifter, Efterår, Fisk og skaldyr, Forår, Sense opskrifter, Sommer, Vinter
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Abonner
Giv besked om
guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
Grov tærtebund med surdej
Grov tærtebund
Galette-med-abrikos-og-rosmarin
Galette med abrikos og rosmarin - Uden tilsat...
bagt grød med figner og tahin
Bagt grød med figner og tahin
Sukkerfri marcipantræstamme
Sukkerfri marcipantræstamme
Open
Flødekartofler er en ægte klassiker, som altid er skøn tilbehør til diverse kød og salat, samt på buffetbordet. Men har du egentlig prøvet at lave dem med søde kartofler? 🤤⁠
⁠
Jeg tør godt at love, at det bliver en ny favorit. og som om smagen ikke er nok grund til at servere flødekartofler af sød kartoffel i aften, så tælles den søde kartoffel endda som grøntsag, hvis du felt at mærke følger sense principper. ⁠
⁠
#flødekartofler #sødkartoffel #kartofler #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Det er fredag, det er koldt, og vi skal alle sammen blive der hjemme sammen med vores nærmeste. Det kræver da en dejlig dessert til weekenden 😄⁠
⁠
Denne weekend synes jeg at du skal bage denne lune chokoladefondant med blødende midte. Du kan jo toppe den med en kugle vanilje is, for ekstra luksus.⁠
⁠
Hånden op hvis du også godt ku' spise sådan her i weekenden 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️⁠

På bloggen finder du opskriften på denne chokoladefondant, og så er den endda sukkerfri 😉
⁠
#chokoladefondant #chokolade #dessert #kage #chokoladekage #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost⁠
Open
Tærte med champignoner, feta og timian 🤩⁠
⁠
Forleden dag efterspurgte @vforvegetarisk gode ideer til retter med champignoner, og det fik mig straks til at tænke på denne skønne champignontærte med timian og feta 😄⁠
⁠
Det er sådan en dejlig tærte, fyldt med umami fra svampene, og den går altså rent ind, hvis du har en svampeelsker til bords.⁠
⁠
Har du nogen noge ideer til lækkert tærtefyld?⁠
⁠
#tærte #champignontærte #champignon #champignoner #tærter #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Jeg ville sådan ønske at denne bøf stroganoff var på menuen i aften 🤩⁠
⁠
Fyldt med skønne svampe og serveret med den lækreste kartoffel- blomkålsmos smagt til med peberrod er der ikke noget bedre her i vinterkulden.⁠
⁠
#bøfstroganoff #stroganoff #beufstroganoff #gryderet #vintermad #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Nem og vanvittigt lækker opskrift på peanutsauce er i fokus i dag 😁⁠
⁠
Har du nogle gode tips til hvad jeg skal servere sammen med den næste gang jeg laver dem?⁠
⁠
Jeg spiser gerne den lækre peanutdip til grøntsagsstave og til vietnamesiske forårsruller, altså de der lækre ruller med rispapir, grøntsager og en form for protein.⁠
⁠
Peanutsauce er også den perfekte dressing til en kålsalat eller til saftige kyllingespyd 🤩⁠
⁠
Den opper lige gamet, og giver ekstra pluspoint på smagskontoen, næste uanset hvornår den bliver serveret. ⁠
⁠
#peanutsauce #peanutdip #sauce #peanutsovs #peanuts #dip #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Jeg er tosset med blomkålssalater, i alle afskygninger. Det er nok den type salat jeg laver oftest 😁

Blomkålen smager ikke af meget i sig selv, og netop derfor, kan man tilføre den smag man ønsker.

I denne salaten får blomkålen fint besøg af blandt andet granatæble, persille og mandler. Mums for en lækker kombi 😍

Hvad synes du smager godt sammen med blomkål? 😁

#blomkål #blomkålssalat #kål #kålsalat #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
  • Powered by BloggerSpace
© 2014 - 2021 Mariasilje.dk. All right reserved.
Luk menu