Fiskepakker i ovn

Fiskepakker i ovn, er ret højt på listen over, sommerretter jeg synes er skønne. Og det er både fordi at det smager godt, er nemt at lave, og ikke ligger så tungt i maven.
Hvis du har fulgt med et stykke tid, har du garanteret bemærket, at jeg godt kan lide fisk. Jeg har nemlig en del opskrifter med fisk her på bloggen allerede.
Ud over fiskepakker med pesto, ville jeg servere denne friske spidskålssalat med dild og ærter.

Jeg har altid elsket fisk
Jeg har altid været glad for fisk. Da jeg var lille blev jeg hentet fra vuggestue og børnehave af min moster hver tirsdag, og så tog vi hjem til min mormor og morfar, hvor jeg skulle sove. Jeg elskede det. Ud over, at det var den faste ugentlige “sove hos mormor og morfar”- dag, så var det også deres (og min naturligvis) ugentlige fiskedag.
Ligesom med isbilen, kørte der også en ostebil og en fiskebil rundt i gaderne. Fiskebilen kom hver tirsdag og holdte uden for min mormor og morfars hus. Derfor købte min morfar altid fisk fra fiskebilen om tirsdagen.
Mon ikke, at det er medvirkende til, at jeg er så glad for fisk idag?

Få opskriften på fiskepakker i ovn her:

Fiskepakker i ovn
Ingredienser
- 500 g mørksej delt i 4 lige store stykker
- 4 spsk tomatpesto
- 24 cherrytomater
- 4 små løg
Tilberedelse
- Læg fiske stykkerne på 4 stykker stanniol.
- Fordel en halv spsk. pesto på hvert fiskestykke.
- Skyl cherrytomaterne. Skær dem i halve og fordel dem omkring fisken.
- Skær løgene i både og fordel også dem rundt om fisken.
- Krydr med salt og peber. Luk staniol, så du laver 4 små pakker.
- Bag fiske pakkerne i ovnen ved 200 grader varmluft i ca 10 minutter
Sense håndfuldsfordeling af fiskepakker i ovn:
Hf 1+2: cherrytomater, små løg.
Hf 3: mørksej.
Hf 4: intet.
Fedt: tomatpesto.
Smagsgiver / Gratis: intet.
Hvor mange fiskepakker kan du spise?
Denne opskrift giver 4 fiskepakker, og jeg vurderer at en enkelt svarer til cirka en håndfuld grøntsager (hf 1+2), en håndfuld protein (hf 3) og en enkelt spiseskefuld fedt.
Hvad kan du spise ved siden af?
For en få en fyldt spisekasse efter sense principperne kan du derfor selv supplerer med en håndfuld grøntsager (hf 1+2), en håndfuld stivelse (hf 4) og op til to spiseskefulde fedt.
På den måde vil du få et rigtig godt og fornuftigt måltid.