Skip to content
  • Forside
  • Alle opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sense opskrifter
    • Sense opskrifter morgenmad
    • Sense opskrifter frokost
    • Sense opskrifter aftensmad
    • Sense opskrifter med kylling
    • Sense opskrifter med oksekød
    • Sense opskrifter med fisk og skaldyr
    • Sense opskrifter kage og søde sager
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Pinterest Facebook Instagram Email
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Maria Silje | Mad blog
  • Forside
  • Alle opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sense opskrifter
    • Sense opskrifter morgenmad
    • Sense opskrifter frokost
    • Sense opskrifter aftensmad
    • Sense opskrifter med kylling
    • Sense opskrifter med oksekød
    • Sense opskrifter med fisk og skaldyr
    • Sense opskrifter kage og søde sager
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Maria Silje | Mad blog

Saltmandler med røget paprika

Gå til opskrift Udskriv
Saltmandler med røget paprika

I vores lille hjem, at saltmandler med røget paprika, blevet den nye favoritsnack. Det er nemlig sindsygt lækkert, når man har lyst til salte snacks. De har en rigtig lækker røget smag, faktisk lidt hen ad røget bacon. Og det kan vi i hvert fald rigtig godt lide her hjemme.

Udover at spise dem når vi er snacksultne, bliver de også flittigt brugt på madpakken, 12 mandler i en lille plastikbøtte, så er der altså lige lidt lækkert at slutte madpakken af på. Jeg bruger dem også glædeligt i salater. Og rigtig gerne, i salater hvor den røgede smag passer naturligt godt ind. Eksempelvis er de vanvittigt lækre i bønnesalat, hvor jeg normalt gerne topper med sprød bacon, men også erstatter sprødstegt bacon, men disse saltmandler med røget paprika. Det kan altså bare noget, som bacon slet ikke kan. Det giver nemlig lækkert knas til salaten. Jeg bruger dem også glædeligt i denne grønkålssalat med mormordressing.

Når nu du smutter i køkkenet og laver de sprøde saltmandler med røget paprika, så husk at lav rigeligt. For de forsvinder på mystisk vis altid rigtig hurtigt.

Saltmandler med røget paprika
Saltmandler med røget paprika
Reklamelinks er markeret med*
saltmandler-med-røget-paprika_mariasilje

Saltmandler med røget paprika

4.5 fra 8 stemmer

Ingredienser

  • 200 g. mandler
  • 2 dl. vand
  • 4 spsk groft salt
  • 2 spsk røget paprika
  • 1 tsk finthakket rosmarin

Tilberedelse

  • Kog vandet i en gryde, indtil saltet er opløst. Fjern gryden fra varmen.
  • Tilføj røget paprika og finthakket rosmarin til saltvandet.
  • Tilføj mandlerne i vandet, dæk gryden med låg, og lad mandlerne stå og trække i 15 minutter.
  • Hæld vandt fra mandlerne og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag dem i ovnen ca 15-20 minutter ved 150 grader varmluft.
  • Hold øje med at mandlerne ikke blive brændte.
  • Lad mandlerne køle af inden servering.
  • Opbevar dem i en lufttæt beholder.
Udskriv opskrift Gem på Pinterest

Sense håndfuldsfordeling af saltmandler med røget paprika:

Hf1+2: intet
Hf3: intet
Hf4: intet
Fedt: mandler
Smagsgiver: salt, røget paprika, rosmarin

Saltmandler tæller som fedt, i sense spisekassen. De betyder at du må spise op til 3 spsk. til hver måltid. Det er dog en god idé, at variere sine fedtkilder. Men bliver du snacksulten, kan du altså med ro i maven, tælle mandlerne som fedt. Jeg tæller ca 12-14 gram, som én spsk fedt.


Mine fotobaggrunde

En lille anbefaling får i også lige med, her på falderebet.
Jeg får en del spørgsmål om hvor mine lyse baggrunde er fra, og dem har jeg købt hos dygtige Susy, som har photostylingbackground.com. Tjek alle hendes smukke baggrunde ud. Der er virkeligt mange fine.

Saltmandler med røget paprika

Få mere inspiration

  • Alle opskrifter, Efterår, Forår, Salater og andet tilbehør, Sense opskrifter, Snacks, Sommer, Vinter
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
Veganske pandekager - uden æg, mælk og smør

Veganske pandekager – uden æg, mælk og smør

broccolisalat

Lun broccolisalat med rugbrødsknas

Kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe med bacon og persille

Farverig-blomkaalssalat-med-persille-og-granataeble_mariasilje6

Farverig blomkålssalat med persille og granatæble

Mit liv efter 6 måneder med en gastric sleeve

Morgenmads æbletrifli

Morgenmads æbletrifli – Uden tilsat sukker

Grillet torsk med hyldeblomst

Grillet torsk med hyldeblomst

Proteinpandekager

Proteinpandekager med hytteost

Open
Mør og saftig asiatisk pulled pork af nakkekoteletter. Det bliver simpelthen ikke nemmere at trylle nakkekoteletter om til den lækreste pulled pork med et asiatisk twist 🤩

Spis den lækre pilles pork i bao, pitabrød, salat, nudelsalat, burger, sandwich eller hvad end du lyster, det smager nemlig fantastisk uanset 🥳

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #pulledpork #asiatiskmad #svinekød
Open
Pasta, spinat, laks. Hvad mere kan man egentlig bede om? 

Ja jeg beder i ethvert tilfælde ikke om mere. Det er og bliver en vaskeægte yndlingspastaret, hvis du altså spørger mig 🐟

Har du lyst til at gøre mig kunsten efter, så find opskriften vis linket i min profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #pasta #laks #pastariget @pastariget
Open
Hvad skal du spise i aften?

Må jeg foreslå denne cremede og vanvittigt lækre tomatsuppe med pasta? Selvom sommeren er lige rundt om hjørnet, er denne tomatsuppe et sikkert søndags hit 🤤

Snup opskriften via linket i min profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #tomatsuppe #suppe #tomat
Open
Jeg elsker sommerens udvalg af råvarer, det er nemlig nu at alle de søde og syrlige sommerbær bliver modne🍓🫐🍒

Måske er du så heldig, at du har dine egne bær buske og jordbærplanter i haven. Hvis ikke, så kan de heldigvis også findes i supermarkedet, om ikke andet, så på frost 😉

Og hvilken bedre måde at skyde sommermånederne i gang, end ved at lave en portion rødgrød med fløde, helt uden tiltalt sukker 🥳☀️🍒

Snup min opskrift på hjemmelavet rødgrød med fløde via linket i min profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #rødgrød #rødgrødmedfløde #sommermad
Open
I dag går turen endnu engang til skønne Bornholm, og jeg glæææder mig 🥰☀️

Hvid du også snart skal til solskinsøen, så snup min guide til intet mindre end 23 steder du skal spise på Bornholm 🐟

Guiden finder du via linket i mon profil ✌🏻

#Mariasilje #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #solovergudhjem #bornholm #sild
Open
I dag er det hele 4 år siden, at min mand og jeg sagde “JA” til hindanden i Danmarks nok smukkeste @grundtvigskirke, og i dag fejre vi dagen på bedste tænkelige måde 🥰

Med en fridag, i selvskab med hinanden, LÆKKER mad og comedy i aften 🥳

Vi snuppede den bedste og mest overraskende frokost hos @capacph, hvor Emil selvfølgelig skulle prøve deres vanvittigt lækre bøfsandwich. Jeg fik lyngrillet laks med karseis, det smagte intet mindre end fantastisk, og karseisen var et både smukt og overraskende lækkert element, til en ellers ret enkel ret 🤩

Desserten bød på jordbær til Emil, og rabarber til mig, og vi var begge meget enige om, at det er de bedste desserter vi har smagt 🤤

Et lille tip hvis du spiser hos @capacph, deres lichi lemonade smager vanvittigt, og sådan helt perfekt blomster agtigt 🌸

#capacph #instagramakademiet #laks #bøfsandwich #karse #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #rabarber #grøntsager #jordbær #scandisensediet #sensekost #bryllupsdag @caspersobczyk @emil.louis1892
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Powered by BloggerSpace

© 2014 - 2022 Mariasilje.dk. All right reserved.