Ramsløgpesto

by Maria Silje-
ramsloegpesto

Denne pesto er virkelig nem og ligetil. Den er lækker, og de fleste kan lide den. 
Jeg er normalt kun til alm tomatpesto, fordi jeg synes at grøn pesto, som regel smager meget ar parmesan, hvilket jeg ikke bryder mig om. Denne pesto, er bare lækker til alt og på alt! Prøv den, og lav endelig rigeligt, for jeg lover dig, at når du først er gået igang med at bruge den i forskellige retter, så fortryder du at du ikke lavede så du havde til hele året.

Opskrift:
2 dl vindruekerneolie
1 dl solsikkekerner
25 – 30 blade ramsløg
1 spk citronsaft
1 – 1,5 tsk salt

Fremgangsmåde:
Sørg for at ramsløgene er vasket grundigt og dup dem af på et viskestykke.
Læg alle ingredienserne i en foodprocessor eller blender, og blend det til en lind masse.

Pestoen holder ca. 1 uge i en lufttæt beholder, og i køleskabet. Men den kan med fordel fryses i mindre poser hvor den kan holde i ca. 1 år.

 photo 24746E94-BFA5-4681-A363-D44EA2B9E80E_zpsvsld9uvk.jpg


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

2 Comments

  1. Hkj

    Det lyder så lækkert. Overraskende, at det kan fryses. Det må prøves. Kan næsten allerede dufte det

    13 . maj . 2015
  2. Kartofler med ramsløgpesto | Maria Silje

    […] 1 kg kartofler 200g Ramsløgpesto (opskriften finder du lige her) 1 tsk […]

    09 . nov . 2015

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »