Annonce

Myselfie – Sjove selfies til brylluppet

Sjove-selfies-til-brylluppet-med-myselfie
Sjove-selfies-til-brylluppet-med-myselfie2

Ud over at vi havde glæde af en professionel fotograf i kirken og til portrætbilleder, havde vi også et ønske om en Myselfie, for at få en masse personlige og sjove selfies (reklamelink) med alle vores gæster.

En Myselfie er en såkaldt selfieboks, eller photobooth om man vil. Den er helt genial til alle fester lige fra bryllup og konfirmation, til runde fødselsdage eller den der hyggelige fest, hvor man gerne vil have ekstra mange gode minder fra.

Myselfie - Sjove selfies til brylluppet 1

Myselfien fungerer således, at du har en skærm på et stativ. Når du ønsker at tage et billede, trykker du på skærmen, og så tager den et billede efter 3 sekunder, så kan alle nå at stille sig klar.

Den gemmer alle billederne, og det eneste du skal bekymre dig om, er at give den gas foran kameraet, både med og uden sjove rekvisitter. Dagen efter kan du downloade alle dine billeder, så du har dem på din computer, og kan bruge dem lige der hvor du har lyst. Det er virkelig nemt og smart.

Sjove-selfies-til-brylluppet-med-myselfie

Vi er utroligt glade for at vi valgte at lave sådan et selfie område. Den var i brug hele tiden, og vores gæster hyggede sig med at tage en masse søde og sjove billeder. Vi har fået virkelig mange uundværlige billeder fra aftenen og natten. Billeder som ikke ville være blevet taget, hvis vi ikke havde haft en Myselfie stående.

Jeg er rigtig glad for at valgte faldt på Myselfie, jeg oplevede virkelig god service hele vejen igennem. Det var en utrolig nem process. Vi modtog vores Myselfie 2 dage før, så den var klar til at sætte op, da vi gjorde lokalet klar dagen før brylluppet. Den var nem at sætte til, og nem at pakke sammen igen. Dagen efter brylluppet blev den afleveret hos gls igen, og vi kunne slappe af og kigge på billeder i massevis.

Jeg vil uden tvivl benytte myselfie igen til Emils 30 års fødselsdag. Læs mere her hvis du også er blevet fristet, eller interesseret i at læse mere om hvordan du får sjove og personlige selfies til din fest (reklamelink)

Sjove-selfies-til-brylluppet-med-myselfie
Sjove-selfies-til-brylluppet-med-myselfie
Sjove-selfies-til-brylluppet-med-myselfie
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments