Skip to content
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
  • Forside
  • Alle opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sense opskrifter
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sense opskrifter
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk
  • Forside
  • Alle opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sense opskrifter
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sense opskrifter
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk

Grove spinat snurrer

grove spinat snurrer

Bløde og luftige spinat snurrer med fuldkornsmel. De smager virkelig godt, og er den helt perfekte snurrer til madpakken eller til en picnic tur.

Snurrer er moderne form for snegl. Altså pizzasneg, kanel sneg og så videre. Nu har de fået en ny form og kaldes snurrer.

Er du glad for hjemmebag? Prøv mine aller bedste hvidløgsflutes. Psst, de er altså også suveræne til en god sandwich!

Få opskriften på spinatsnurrer her:

Reklamelinks er markeret med*
grove spinat snurrer

Grove spinat snurrer

5 fra 6 stemmer
Antal: 20 stk

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 2 tsk salt
  • 3 dl vand
  • 2 spsk olivenolie
  • 200 g fuldkorns hvedemel
  • 300 g fuldkorns durummel

Fyld:

  • 100 g frisk baby spinat
  • 300 g tomatsauce

Top:

  • evt. sesamfrø eller tørret oregano

Sådan gør du

  • Opløs gær og salt i vandet. Tilsæt olien.
  • Tilsæt melet lidt ad gangen, imens du rører dejen sammen, jeg bruger altid en røremaskine.
  • Lad dejen hæve i 30 minutter.
  • Når dejen er hævet, deles dejen i 2 lige store stykker.
  • Rul de 2 deje, ud til 2 lige store rektangler. De må ikke være for tykke.
  • Fordel tomatsovsen på de to udrullede deje, og fordel spinaten på den ene.
  • Læg den anden dej oven på, med tomatsiden ned mod spinaten. så du har alt fyldet imellem de to deje.
  • Skær 20 lange strimler, ca 1,5 cm bred, og sno hver strimmel. Når du har snoet en strimmel, laver du en spiral af den, og bukker enden ind under snurren. (giver det mening?)
  • Læg dine snurrer på en bageplade beklædt med bagepapir, pensl dem med sammenfisket æg og drys evt med sesam eller basilikum.
  • Lad dem hæve i 30 minutter.
  • Bag dine spinat snurrer i 15 minutter ved 200 grader varmluft.
  • Velbekomme.

Køkken noter

Tip! De er fryseegnet, og lækre på madpakken.
Udskriv opskrift Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.

Sense håndfuldsfordeling af grove spinat snurrer

Hf 1+2: spinat og pizzasovs.
Hf 3: æg.
Hf 4: fuldkorns hvedemel, fuldkorns durummel.
Fedt: olivenolie og sesamfrø.
Smagsgiver / Gratis: gær, salt, oregano.

Næringsindhold
Grove spinat snurrer
Indhold per portion (1 stk.)
Kalorier (kcal) 110.6 Kalorier fra fedt 22
% Dagligt indtag*
Fedt 2.4g4%
Kulhydrater 18.65g6%
Fibre 1.7g7%
Sukker 1g1%
Protein 3.55g7%
* De daglige procent-værdier er baseret på en diæt med 2000 kalorier.

Hvormange spinat snurrer kan du spise?

Jeg vurderer at det vil være fornuftigt at spise en enkelt snurrer. Jeg ville tælle den som en hel håndfuld stivelse (hf 4). Helt på lige fod med en bolle.

Hvad bør du spise ved siden af?

Ved siden af din spinatsnurrer vil det være fornuftigt at spise to håndfulde grøntsager (hf 1+2), en håndfuld protein (hf 3) og op til tre spiseksefulde fedt. På den måde vil du ende ud med en fyldt spisekasse efter sense principperne.

Få mere inspiration

  • Brød og boller, Efterår, Sommer, Vegetar
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
Loading...
gateau marcel - kage med mousse
Gateau marcel
Morgenmads æbletrifli
Morgenmads æbletrifli – Uden tilsat sukker
Fiskepakker i ovn
Fiskepakker i ovn
Oksegryde med sommergrønt
Oksegryde med sommergrønt
Open
It's pasta time 🍝😋⁠
⁠
Denne pasta er en virkelig lækker sag med kylling og chorizo, vendt i en cremet tomatsauce.⁠
Nemt, enkelt og drøn lækkert 😄⁠
⁠
Har du en yndlings pastaret?⁠
⁠
#pasta #pastamedkylling #kylling #chorizo #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Søde og syrlige, syltede rødløg 🤩⁠
⁠
Jeg kan spise dem til ALT! Pariserbøf, hotdogs, burger, pitabrød, i salater, på leverpostejsmaden, ostemaden og så videre. ⁠
⁠
Hvad spiser du syltede rødløg sammen med?⁠
⁠

#syltederødløg #rødløg #sensekost #nemmad #madinspiration #deldinmad #grøntsager #lækkermad #sundlivsstil #madmedmedfølelse #madglad #godmad #hjemmelavet #nemopskrift #opskrift #everydayfood #dinnerrecipes #easydinnerideas #dinnertime
Open
Det er fredag, og det kalder på lækker mad og selvfølgelig den lækreste sauce 🤩⁠
⁠
Min ultimative yndlingssauce er en kraftig og cremet hvidvinssauce med estragon. Det er sådan en sauce jeg laver igen og igen – og igen. ⁠
⁠
Den smager vanvittig godt, og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra gæsterne, og drømmemanden selvfølgelig.⁠
⁠
Inden du lader dig skræmme af, at det er en hvidvinssauce, så lov mig at du giver den en chance. Uanset om det er røde bøffer, en oksesteg, svinemørbrad eller et stykke saftig kylling du sætter på menuen, vil den gøre underværker.⁠
⁠
#sovs #sauce #hvidvinssauce #hvidvinssovs #madlavning #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #opskrifter #instagramakademiet #madblog #nemaftensmad #madglæde #sundkost #madopskrifter #sundaftensmad #sunderelivsstil #nemtoglækkert #visdinmad #aftensmadinspiration #dinnerrecipe
Open
Blomkåls bisque, eller blomkålssuppe, som det også kan kaldes er blevet min nye yndlingssuppe – hvis du ser bort fra hyldebærsuppe eller blommesuppe 🥣⁠
⁠
Den hvide, fløljsbløde suppe er røget direkte ind på en førsteplads på min suppeliste. Det er ganske vist, en meget sparsom suppeliste jeg har. Faktisk indeholder den kun en håndfuld forskellige.⁠
⁠
Jeg er rigtig glad for at toppe blomkålssuppen med friske ærter, når de er i sæson, og ellers smager det skønt med friske krydderurter, sprødstegt seranoskinke eller et stykke fisk. Mulighederne er mange, og jeg er sikker på at det er lækkert, uanset hvad du vælger at toppe den med 😍⁠
⁠
#blomkålssuppe #suppe #blomkål #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Sprød og vanvittigt skøn grønkålssalat med appelsin 😄⁠
⁠
Jeg elsker at kombinere dem lækre kål med friske appelsiner, søde pecannødder samt skønne blåbær og granatæble kerner, det kan altså bare ikke gå galt.⁠
⁠
Jeg er glad for at spise den sammen med et meste, men sådan en gang ovnstegte kyllingelår er altså bare suverænt sammen med en god grønkålssalat.⁠
⁠
Hvad spiser ud sammen med grønkål?⁠
⁠
#grønkål #grønkålssalat #salat #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost⁠
⁠
Open
Spansk tortilla, eller æggekage om man vil 🍳⁠
⁠
Kært barn har mange navne, og i bund er grund er det jo stort set det samme.⁠
⁠
En spansk tortilla med chorizo og kartoffel, er nem og enkel at lave, den smager skønt og er lækker til både morgen- frokost og aftensmad. ⁠
⁠
Hvad kan du godt lide at komme i din æggekage? 😄⁠
⁠
Jeg deler her min version af den spanske æggekage via linket i min profil.⁠
⁠
#spansktortilla #tortilla #æggekage #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost⁠
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
  • Powered by BloggerSpace
© 2014 - 2021 Mariasilje.dk. All right reserved.
Luk menu