Et nyt kapitel

Et nyt kapitel - gastric sleeve

Jeg har længe gerne ville skrive det her indlæg, omkring et nyt kapitel i mit liv, men hold nu op hvor er det svært. Jeg har aldrig delt særlig meget personligt, eller fra mit private liv her på bloggen. Fordi det for mig, er ret grænseoverskridende at lukke så mange mennesker ind i mine tanker.

Jeg har længe gået og vendt og drejet hvordan jeg skulle gribe det an. Jeg har ikke fundet noget facit, så nu prøver jeg at kaste mig ud i det, og lukke op for et meget personligt emne om et nyt kapitel i livet.

Et nyt kapitel i mit liv

Den 17 juni 2020 lagde jeg fremtiden i hænderne på et par knalddygtige kirurger på Hamlet, og fik foretaget en gastric sleeve operation. En gastric sleve, er en operation, hvor mavesækken bliver gjort mindre, og bliver lavet til en smalt rør. Derefter kan mavesækken kun indeholde 50-200 ml ad gangen.

Det er meget få jeg havde fortalt det til inden, og lige så få, som ved det, her to uger efter. Eller, sådan var det i hvertfald indtil jeg trykkede udgiv på det her indlæg. For nu er I jo faktisk sindsygt mange som ved det. Det føles på en og samme tid sindsygt farligt, og lettende at kunne “sige det højt”. Selvfølgelig med en hvis frygt, for de reaktioner, sådan en nyhed kan føre med sig.

Jeg lukker øjnene, og krydser fingrene for, at du, som læser med, tager godt imod det.

I fremtiden vil jeg komme til at dele mere omkring mit liv med en gastric sleeve, og en lille ny mini mave, her på bloggen. Men jeg vil naturligvis også stadig dele en masse skønne opskrifter, det bliver der ikke lavet om på.

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
39 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments