Butterdejspakker med Asparges

by Maria Silje-
butterdejspakker-med-asparges

De her butterdejspakker med asparges er virkelig fine på påskebordet, som en lille appetizer, eller evt som en lille let forret. De smager dejligt, og er lækre sprøde.
Jeg lavede dem, da jeg skulle til påskefrokost, og gerne ville medbringe noget spændende og anderledes, end traditionelt. Jeg elsker grønne asparges, så hvad var mere oplagt end disse?

 

Opskrift:

6 plader butterdej fra frost
32 asparges
1 Buko Garli, hvidløgs smøreost
1 æg til pensling

 

Fremgangsmåde:

Tag butterdejspladerne ud fra frost og lad dem optø I ca 20 minutter.
Skær 3 firkanter på ca. 6×6 cm af hver plade butterdej.
Rul alle de små firkanter forsigtigt, så de bliver ca 7 ½ cm på hvert led.
Smør til hvidløgsost på midten af hvert stykke butterdej.
Knæk enderne af aspargesne, og skær dem derefter til, så de passer I længden med butterdejen.
Læg 2 asparges på skrå af hver butterdejsstykke, fold de to hjørner op over aspargesne og giv dem et lille tryk.
Pensl med sammenpisket æg.

Bag dem I ovnen ved 200grader I ca 12-15 minutter.

 

Tip!  Du bør spise dem samme dag som de bliver lavet, da de bliver bløde og kedelige af, at være i køleskab.

 


SENSE fordeling:
Jeg ville spise 3 stk. så har du fået en hel hf4, 1/2 hf1+2 og 1/2 spsk fedt.
Dertil ville jeg spise: 1 håndfuld protein (hf3), 1 1/2 håndfuld grønt (hf1+2) og 2 spsk fedt

Hf1+2: Asparges
Hf3: æg til pensling
Hf4: butterdej
Fedt: Smøre ost.

 


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »