Vis dit køleskab – Christine og Laura fra Twin-food

Christine og Laura fra Twin-food

Christine (tv) & Laura (th) fra bloggen Twin-food.dk

Denne måned skal i møde hele to gæster. Tvillingerne Christine og Laura, blogger til dagligt på twin-food hvor du finder et hav af skønne opskrifter.

Herunder kan du lære pigerne at kende, samt få et par tips eller tre.

God læselyst.

Hvilke 3 ting er altid i dit køleskab?

Christine

 • Mælk
 • Ketchup
 • Surdej

Laura

 • Tonic vand
 • Æg
 • Mælk

Hvilke 3 ting er aldrig i dit køleskab?

Christine

 • Ristede løg
 • Remoulade
 • Sådan noget pålægssalat a la italiensk salat eller lign

Laura

 • Remulade
 • Flødeskumsspray
 • Ristede løg

Hvor kommer din madinteresse fra?

Christine

 • Det er svært at sige. Jeg har siden hjemkundskab startede i folkeskolen elsket at lave mad og hjælpe til derhjemme. Jeg synes det er hyggeligt at gå i køkkenet og lave lækker mad, som kan glæde mig selv eller andre.

Laura

 • Jeg har altid været med med i køkkenet som lille, og mine forældre gjorde meget ud af, at der skulle hjælpes. Da jeg startede med hjemmekunstskab i skolen, fik jeg også hurtigt en ugentlig dag, hvor jeg stod for maden. Interessen har hængt ved og er kun blevet større med tiden.
Vis dit køleskab - Christine og Laura fra Twin-food 1
Christines køleskab

Hvad ender oftest i skraldespanden hjemme hos dig?

Christine

 • Det er faktisk virkelig ikke meget mad jeg smider ud, men det seneste, der er røget er nok en muggen citron eller et par dårlige løg.

Laura

 • Når der er en god frokost ordning på arbejdet, er det sjældent at jeg køber det helt store ind. Og dette betyder også at jeg nærmest aldrig smider noget ud. Der er dog nogle gange at jeg får købt ind til noget, og jeg ikke når at bruge det hele. Det sidste der røg, var en lille rest emmentaler, der var blevet muggent.

Hvad er din største madoplevelse?

Christine

 • Det er svært at sige, jeg har ikke prøvet noget mega fancy, men vi har fået nogle rigtig skønne frokoster på Dragsholm Slot!

Laura

 • Det må være på en restaurant på Mallorca, Ben d’Avall. Faktisk har jeg spist der to gange og begge gange har været lige gode. Man sidder i helt vildt flotte omgivelser med den flotteste udsigt, og så smager maden bare vildt godt.

Hvad er din livret?

Christine

 • Det må være pizza. Den kan simpelthen varieres ud i det uendelige og man kan altid finde en variation om det gælder frokost, aftensmad eller dessert.

Laura

 • Jeg kan aldrig kun skrive én ret. Jeg har ikke én livret. Jeg kan lide rigtig meget mad, og det vigtigste for mig, er egentlig menneskerne jeg er sammen med når jeg spiser. Jeg elsker pizza, mest fordi man kan variere dem så meget, og virkelig skræddersy fyldet i forhold til hvad man har lyst til, eller hvad man lige har i køleskabet det skal bruges.
Vis dit køleskab - Christine og Laura fra Twin-food 2
Lauras køleskab

Hvor finder du inspiration, når du skal lave mad?

Christine

 • I madblade eller på andre madblogs. På arbejdet har vi faktisk også en virkelig god kantine, så der kommer også ofte lidt inspiration med hjem derfra.

Laura

 • Kogebøger eller nettet. Jeg kan sidde og kigge længe rundt på nettet eller i kogebøger efter idéer til nye retter.

Hvad spiste du igår?

Christine

 • Et par hjemmelavede sandwich med skinke, ost og salat

Laura

 • Jeg var ude og spise i går. Her stod menuen på hummersuppe med muslinger, kuvette med pommes frites, salat og sauce til hovedret. Og en helt utrolig lækker karamel dessert. Jeg kom faktisk til at spise to desserter 😉

Hvor tager du hen og spiser, når du spiser ude og hvorfor?

Christine

 • Jeg kommer oftest på en af de forskellige madklubber. Både fordi jeg synes det er super god mad til fornuftige priser og så fordi min lillebror arbejder på Madklubben Vesterbro og så er der gode rabatter!

Laura

 • De sidste mange gange har det været på en af Madklubbens restauranter. Det er meget rimelige priser her, som maden lever op til. Og så kan man altid finde noget på menukortet, som man har lyst til. For det meste er det faktisk utrolig svært at vælge mellem alle retterne.
sprøde cookies fra twin-food
Christines yndlings opskrift fra twin-food

Hvilken opskrift er din favorit fra din blog twin-food?

Christine

 • Jeg synes jeg har mange favoritopskrifter, men en af dem jeg laver aller mest fra twin-food.dk er de her skønne cookies. De er altid et hit!

Laura

 • Det er helt sikkert en af dessert opskrifterne. Og en opskrift man aldrig går fejl med er denne ”Hjemmelavet cookie dough is”. Det gode ved denne is er, at den ALDRIG mangler cookie dough stykker, fordi det er en selv der styrer hvor meget der skal i.
hjemmelavet cookie tough is fra twin-food
Lauras yndlings opskrift fra twin-food
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments