Skip to content
No results
No results
  • Forside
  • Alle opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Brød og boller
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Tema
  • Sense opskrifter
    • Sense opskrifter morgenmad
    • Sense opskrifter frokost
    • Sense opskrifter aftensmad
    • Sense opskrifter med kylling
    • Sense opskrifter med oksekød
    • Sense opskrifter med fisk og skaldyr
    • Sense opskrifter kage og søde sager
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Pinterest Facebook Instagram Email
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Maria Silje | Mad blog
  • Forside
  • Alle opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Brød og boller
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Tema
  • Sense opskrifter
    • Sense opskrifter morgenmad
    • Sense opskrifter frokost
    • Sense opskrifter aftensmad
    • Sense opskrifter med kylling
    • Sense opskrifter med oksekød
    • Sense opskrifter med fisk og skaldyr
    • Sense opskrifter kage og søde sager
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Maria Silje | Mad blog

Vis dit køleskab – Christine og Laura fra Twin-food

Christine og Laura fra Twin-food

Christine (tv) & Laura (th) fra bloggen Twin-food.dk

Denne måned skal i møde hele to gæster. Tvillingerne Christine og Laura, blogger til dagligt på twin-food hvor du finder et hav af skønne opskrifter.

Herunder kan du lære pigerne at kende, samt få et par tips eller tre.

God læselyst.

Hvilke 3 ting er altid i dit køleskab?

Christine

  • Mælk
  • Ketchup
  • Surdej

Laura

  • Tonic vand
  • Æg
  • Mælk

Hvilke 3 ting er aldrig i dit køleskab?

Christine

  • Ristede løg
  • Remoulade
  • Sådan noget pålægssalat a la italiensk salat eller lign

Laura

  • Remulade
  • Flødeskumsspray
  • Ristede løg

Hvor kommer din madinteresse fra?

Christine

  • Det er svært at sige. Jeg har siden hjemkundskab startede i folkeskolen elsket at lave mad og hjælpe til derhjemme. Jeg synes det er hyggeligt at gå i køkkenet og lave lækker mad, som kan glæde mig selv eller andre.

Laura

  • Jeg har altid været med med i køkkenet som lille, og mine forældre gjorde meget ud af, at der skulle hjælpes. Da jeg startede med hjemmekunstskab i skolen, fik jeg også hurtigt en ugentlig dag, hvor jeg stod for maden. Interessen har hængt ved og er kun blevet større med tiden.
Vis dit køleskab - Christine og Laura fra Twin-food 1
Christines køleskab

Hvad ender oftest i skraldespanden hjemme hos dig?

Christine

  • Det er faktisk virkelig ikke meget mad jeg smider ud, men det seneste, der er røget er nok en muggen citron eller et par dårlige løg.

Laura

  • Når der er en god frokost ordning på arbejdet, er det sjældent at jeg køber det helt store ind. Og dette betyder også at jeg nærmest aldrig smider noget ud. Der er dog nogle gange at jeg får købt ind til noget, og jeg ikke når at bruge det hele. Det sidste der røg, var en lille rest emmentaler, der var blevet muggent.

Hvad er din største madoplevelse?

Christine

  • Det er svært at sige, jeg har ikke prøvet noget mega fancy, men vi har fået nogle rigtig skønne frokoster på Dragsholm Slot!

Laura

  • Det må være på en restaurant på Mallorca, Ben d’Avall. Faktisk har jeg spist der to gange og begge gange har været lige gode. Man sidder i helt vildt flotte omgivelser med den flotteste udsigt, og så smager maden bare vildt godt.

Hvad er din livret?

Christine

  • Det må være pizza. Den kan simpelthen varieres ud i det uendelige og man kan altid finde en variation om det gælder frokost, aftensmad eller dessert.

Laura

  • Jeg kan aldrig kun skrive én ret. Jeg har ikke én livret. Jeg kan lide rigtig meget mad, og det vigtigste for mig, er egentlig menneskerne jeg er sammen med når jeg spiser. Jeg elsker pizza, mest fordi man kan variere dem så meget, og virkelig skræddersy fyldet i forhold til hvad man har lyst til, eller hvad man lige har i køleskabet det skal bruges.
Vis dit køleskab - Christine og Laura fra Twin-food 2
Lauras køleskab

Hvor finder du inspiration, når du skal lave mad?

Christine

  • I madblade eller på andre madblogs. På arbejdet har vi faktisk også en virkelig god kantine, så der kommer også ofte lidt inspiration med hjem derfra.

Laura

  • Kogebøger eller nettet. Jeg kan sidde og kigge længe rundt på nettet eller i kogebøger efter idéer til nye retter.

Hvad spiste du igår?

Christine

  • Et par hjemmelavede sandwich med skinke, ost og salat

Laura

  • Jeg var ude og spise i går. Her stod menuen på hummersuppe med muslinger, kuvette med pommes frites, salat og sauce til hovedret. Og en helt utrolig lækker karamel dessert. Jeg kom faktisk til at spise to desserter 😉

Hvor tager du hen og spiser, når du spiser ude og hvorfor?

Christine

  • Jeg kommer oftest på en af de forskellige madklubber. Både fordi jeg synes det er super god mad til fornuftige priser og så fordi min lillebror arbejder på Madklubben Vesterbro og så er der gode rabatter!

Laura

  • De sidste mange gange har det været på en af Madklubbens restauranter. Det er meget rimelige priser her, som maden lever op til. Og så kan man altid finde noget på menukortet, som man har lyst til. For det meste er det faktisk utrolig svært at vælge mellem alle retterne.
sprøde cookies fra twin-food
Christines yndlings opskrift fra twin-food

Hvilken opskrift er din favorit fra din blog twin-food?

Christine

  • Jeg synes jeg har mange favoritopskrifter, men en af dem jeg laver aller mest fra twin-food.dk er de her skønne cookies. De er altid et hit!

Laura

  • Det er helt sikkert en af dessert opskrifterne. Og en opskrift man aldrig går fejl med er denne ”Hjemmelavet cookie dough is”. Det gode ved denne is er, at den ALDRIG mangler cookie dough stykker, fordi det er en selv der styrer hvor meget der skal i.
hjemmelavet cookie tough is fra twin-food
Lauras yndlings opskrift fra twin-food

Få mere inspiration

  • Vis dit køleskab
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg

Vis dit køleskab – Carla Mickelborg // Opskrift: Vietnamesiske forårsruller

Vis dit køleskab - Stinna Guldmann Marker

Vis dit køleskab – Stinna Guldmann Marker

Vis dit køleskab - Maria Charlotte, marialottes.dk

Vis dit køleskab – Maria Charlotte, marialottes.dk

Vis dit køleskab - Ditte Ingemann

Vis dit køleskab – Ditte Ingemann

Vis-dit-koeleskab-Eva-Wagner-Evas-koekken

Vis dit køleskab – Eva Wagner, Evas køkken

Vis dit køleskab - Anna Nordenlund, Grødgrisen

Vis dit køleskab – Anna Nordenlund, Grødgrisen

Open
Nem hverdagsmad 🤩

Reklame for @nemligcom 

@nemligcom har som noget helt nyt lanceret en måltidskasse i samarbejde med Thomas Rode og @rigtigmad.dk 🤩

Det er en måltidskasse med fokus på økologi og dyrevelfærd, spækket med færdigretter der smager virkelig godt! 😄

Måltidskassen er oplagt i en travl hverdag hvor overskuddet til at stå i køkkenet måske er minimalt, og maden derfor skal være nem, men uden at gå på kompromis med smag og kvalitet 🥰

Inden spisetid skal du blot varme maden i ovn og gryder som anvist på pakke, og så er du ellers klar til at sætte tænderne i de lækre retter.

Er du også fan af måltidskasser i hverdagen?

@allersparksdanmark #farmtotable #måltidskasse #aftensmad #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundmad #hverdagsmad #økologi #dyrevelfærd #sensekost #færdigretter #nemligcom
Open
Kan du li’ champignoner? 😄

Hvis svaret er ja, så er jeg sikker på, at du vil elske denne champignontærte, den smager nemlig helt fantastisk!

Men ud over at smagen sidder lige i skabet er der også andre fordele ved at spise den.

De lækre champignoner indeholder nemlig nogle rigtig gode egenskaber, læs bare med her 👇🏻
- da de primært består af vand er de kalorielette.
- få kulhydrater.
- fedtfattige.
- højt indhold af protein.
- ingen kolesterol.
- højt fiber indhold.
- rige på vitaminer og mineraler, deriblandt D-vitamin.

Det er blot nogle at fordelene ved at spise champignoner, desuden kan du også reducere kødforbruget pga smag og konsistens i svampene, hvad mere kan vi be’ om? 😄

#Mariasilje #instagramklubben #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #champignon #tærte
Open
Egyptisk kylling i fad, er den oplagte ret næste gang du inviterer gæster 🥰

Kyllingen er saftig, har knasende sprødt skind, samt syre og sødme. Det er en skøn ret, som både forkæler dine øjne og smagsløg. Og så er det faktisk men yndlings ret med kylling 🤤🤩

Jeg har flottet mig i dag, og foræret dig opskriften direkte her på insta, du skal blot swipe mellem billederne 😉 Velbekomme!

#Mariasilje #instagramklubben #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #kylling #kyllingifad
Open
Er du klar til fastelavnsbollerne? 🎭⁠
⁠
De begyndte allerede for en uges tid siden at florere her på insta, og jeg kan også se at de nu er at finde hos den lokale bager 😄⁠
⁠
Har du lyst til at give dig i kast med at lave hjemmebagte fastelavnsboller så finder du mine bedste opskrifter inde på bloggen 🥰⁠
⁠
Der er både den klassiske med creme og syltetøj, en med pistacie, en vandbakkelse med kaffeskum og en low carb med creme hvis du køre en sundere januar 😄⁠
⁠
#Mariasilje #instagramklubben #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #fastelavn #fastelavnsboller
Open
Jeg er stor fan af at handle hos nemlig.com særligt når der skal handles lidt ekstra ind 😄

Reklame for @nemligcom

Det er så nemt at lægge de ønskede varer i kurven, og så er der endda mulighed for at få udvalgte varer til priser som hvis du handlede i Rema1000.

Desuden kan du med blot et enkelt klik lægge varerne til en hel opskrift i kurven, så du ikke selv skal lede efter alle råvarerne enkeltvis. Det er altså både mega nemt og hurtigt 🤩

Når du har “handlet” er det blot at vælge hvornår du ønsker at få varerne leveret. Nemmere bliver det altså ikke 😄

Er du også glad for at handle hos Nemlig.com?

@allersparksdanmark #Mariasilje #instagramklubben #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #nemligcom #nemlig
Open
Rigtig godt nytår, lad os håbe at 2023 bliver helt fantastisk, med endnu mere at det der gør os glade 🥳🤩

#instagramklubben #instagramakademiet #farmtotable #jomfruhummer #suppe #deldinmad #nytår #madinspiration #oksemørbrad #selleri #grøntsager #fest #festmad #læsø #confetti #festogfarver
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Opskrifter
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad og brunch
  • Kolde og varme drikke
  • Brød og boller
Sense Opskrifter
  • Alle Sense opskrifter
  • Sense morgenmad
  • Sense frokost
  • Sense aftensmad
Sæson
  • Forår
  • Sommer
  • Efterår
  • Vinter
Find rundt
  • Forside
  • Om Maria Silje
  • Artikler

Powered by Bloggerspace

© 2014 - 2023 Mariasilje.dk. All right reserved.