Skip to content
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk

Vis dit køleskab – Christine og Laura fra Twin-food

Christine og Laura fra Twin-food

Christine (tv) & Laura (th) fra bloggen Twin-food.dk

Denne måned skal i møde hele to gæster. Tvillingerne Christine og Laura, blogger til dagligt på twin-food hvor du finder et hav af skønne opskrifter.

Herunder kan du lære pigerne at kende, samt få et par tips eller tre.

God læselyst.

Hvilke 3 ting er altid i dit køleskab?

Christine

  • Mælk
  • Ketchup
  • Surdej

Laura

  • Tonic vand
  • Æg
  • Mælk

Hvilke 3 ting er aldrig i dit køleskab?

Christine

  • Ristede løg
  • Remoulade
  • Sådan noget pålægssalat a la italiensk salat eller lign

Laura

  • Remulade
  • Flødeskumsspray
  • Ristede løg

Hvor kommer din madinteresse fra?

Christine

  • Det er svært at sige. Jeg har siden hjemkundskab startede i folkeskolen elsket at lave mad og hjælpe til derhjemme. Jeg synes det er hyggeligt at gå i køkkenet og lave lækker mad, som kan glæde mig selv eller andre.

Laura

  • Jeg har altid været med med i køkkenet som lille, og mine forældre gjorde meget ud af, at der skulle hjælpes. Da jeg startede med hjemmekunstskab i skolen, fik jeg også hurtigt en ugentlig dag, hvor jeg stod for maden. Interessen har hængt ved og er kun blevet større med tiden.
Vis dit køleskab - Christine og Laura fra Twin-food 2
Christines køleskab

Hvad ender oftest i skraldespanden hjemme hos dig?

Christine

  • Det er faktisk virkelig ikke meget mad jeg smider ud, men det seneste, der er røget er nok en muggen citron eller et par dårlige løg.

Laura

  • Når der er en god frokost ordning på arbejdet, er det sjældent at jeg køber det helt store ind. Og dette betyder også at jeg nærmest aldrig smider noget ud. Der er dog nogle gange at jeg får købt ind til noget, og jeg ikke når at bruge det hele. Det sidste der røg, var en lille rest emmentaler, der var blevet muggent.

Hvad er din største madoplevelse?

Christine

  • Det er svært at sige, jeg har ikke prøvet noget mega fancy, men vi har fået nogle rigtig skønne frokoster på Dragsholm Slot!

Laura

  • Det må være på en restaurant på Mallorca, Ben d’Avall. Faktisk har jeg spist der to gange og begge gange har været lige gode. Man sidder i helt vildt flotte omgivelser med den flotteste udsigt, og så smager maden bare vildt godt.

Hvad er din livret?

Christine

  • Det må være pizza. Den kan simpelthen varieres ud i det uendelige og man kan altid finde en variation om det gælder frokost, aftensmad eller dessert.

Laura

  • Jeg kan aldrig kun skrive én ret. Jeg har ikke én livret. Jeg kan lide rigtig meget mad, og det vigtigste for mig, er egentlig menneskerne jeg er sammen med når jeg spiser. Jeg elsker pizza, mest fordi man kan variere dem så meget, og virkelig skræddersy fyldet i forhold til hvad man har lyst til, eller hvad man lige har i køleskabet det skal bruges.
Vis dit køleskab - Christine og Laura fra Twin-food 4
Lauras køleskab

Hvor finder du inspiration, når du skal lave mad?

Christine

  • I madblade eller på andre madblogs. På arbejdet har vi faktisk også en virkelig god kantine, så der kommer også ofte lidt inspiration med hjem derfra.

Laura

  • Kogebøger eller nettet. Jeg kan sidde og kigge længe rundt på nettet eller i kogebøger efter idéer til nye retter.

Hvad spiste du igår?

Christine

  • Et par hjemmelavede sandwich med skinke, ost og salat

Laura

  • Jeg var ude og spise i går. Her stod menuen på hummersuppe med muslinger, kuvette med pommes frites, salat og sauce til hovedret. Og en helt utrolig lækker karamel dessert. Jeg kom faktisk til at spise to desserter 😉

Hvor tager du hen og spiser, når du spiser ude og hvorfor?

Christine

  • Jeg kommer oftest på en af de forskellige madklubber. Både fordi jeg synes det er super god mad til fornuftige priser og så fordi min lillebror arbejder på Madklubben Vesterbro og så er der gode rabatter!

Laura

  • De sidste mange gange har det været på en af Madklubbens restauranter. Det er meget rimelige priser her, som maden lever op til. Og så kan man altid finde noget på menukortet, som man har lyst til. For det meste er det faktisk utrolig svært at vælge mellem alle retterne.
sprøde cookies fra twin-food
Christines yndlings opskrift fra twin-food

Hvilken opskrift er din favorit fra din blog twin-food?

Christine

  • Jeg synes jeg har mange favoritopskrifter, men en af dem jeg laver aller mest fra twin-food.dk er de her skønne cookies. De er altid et hit!

Laura

  • Det er helt sikkert en af dessert opskrifterne. Og en opskrift man aldrig går fejl med er denne ”Hjemmelavet cookie dough is”. Det gode ved denne is er, at den ALDRIG mangler cookie dough stykker, fordi det er en selv der styrer hvor meget der skal i.
hjemmelavet cookie tough is fra twin-food
Lauras yndlings opskrift fra twin-food

Få mere inspiration

  • Vis dit køleskab
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Abonner
Giv besked om
guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
Loading...
Vis dit køleskab - Maria Charlotte, marialottes.dk
Vis dit køleskab – Maria Charlotte, marialottes.dk
Vis dit køleskab - Anna Nordenlund, Grødgrisen
Vis dit køleskab – Anna Nordenlund, Grødgrisen
Vis dit køleskab - Carla Mickelborg // Opskrift: Vietnamesiske forårsruller 10
Vis dit køleskab – Carla Mickelborg // Opskrift:...
Vis-dit-koeleskab-Eva-Wagner-Evas-koekken
Vis dit køleskab – Eva Wagner, Evas køkken
Open
Pasta er en utroligt nem og billig spise, og det er formentlig én af grundene til at pastaretter er så populært på middagsbordet 😄

En anden grund er, at det smager rigtig dejligt, og er virkelig nemt at variere ud i det uendelige. Hvem har ikke lavet kreative pastaretter med varierende resultat, efter at man flyttede hjemmefra? 😅

Jeg kan i hvertfald ikke sige mig helt fri fra det. De fleste endte dog med at smage rigtig godt, og det er dem, som altså har hængt ved. Nye er kommet til repertoiret i årenes løb, og gudsketak og lov for det. For de er altså blevet lifesavers i en travl hverdag her hjemme. 

Savner du nogle gange inspiration til pastaretterne, så har jeg netop udgivet et blogindlæg med mine bedste pastaretter. Find indlægget via linket i min profil 😁

#pasta #pastaretter #spaghetti #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Skal maden være lidt ekstra lækker i aften? 🤩⁠
⁠
Jeg er svært glad for fyldt svinemørbrad med blandt andet philadelphia, citronskal og persille. citronskallen giver altså lige det helt perfekte pift til retten. Serveret med ovnbagte kartofler og en sprød salat er middagen hurtigt i hus.⁠
⁠
Hvis vi måtte have et socialt liv med gæster, havde jeg straks inviteret gæster på middag, til denne lækre fyldte mørbrad.⁠
⁠
Istedet har jeg planer om en stille og rolig aften med god mad og x-factor i tv'et sammen med drømmemanden. Dét kan altså også noget 😉⁠
⁠
Opskriften har jeg netop udgivet på bloggen i dag, og du finder som altid opskriften ved hjælp af linket i min profil.⁠
⁠
#svinemørbrad #fyldtmørbrad #mørbrad #fyldtsvinemørbrad #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Spiser du den frugt og grønt som er i sæson? 🍎🥦🥔⁠
⁠
Der bliver importeret alverdens frugt og grønt fra udlandet, og dermed kan vi finde både friske røde jordbær og sprøde grønne asparges i supermarkederne året rundt. ⁠
⁠
Men selvom vi har adgang til alverdens friske frugter og grøntsager, er det ikke dem alle, som smager lige godt hele året.⁠
⁠
Faktisk det er ikke kun smagen der er stor forskel på. Når du køber grøntsager i sæson, er de friske og nyhøstede, de indeholder desuden også langt flere gode vitaminer og mineraler. 🥔🌱⁠
⁠
Eksempelvis indeholder en nyopgravet kartoffel mere end dobbelt så meget c-vitamin, som en kartoffel der har ligget opbevaret i flere måneder. Det er da lidt vildt, ik?⁠
⁠
Find min store guide til frugt og grønt i sæson, og få et overblik over hvornår de er i sæson via linket på min profil 😁⁠
⁠
#råvarer #råvarerisæson #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost⁠
⁠
⁠
⁠
Open
Karry kylling i fad er en virkelig nem og lækker hverdagsret, brug 5 minutters forberedelse, og så passer den sig selv i ovnen til det er spisetid. Hvad mere kan man forlange?😁

Jeg elsker karryretter, og jeg kan også ret godt lide at bruge friske æbler i maden, de giver en dejlig sødme til karrysovsen. I samspil med den milde kylling får du en familievenlig ret, der vil være et hit på aftenbordet. 🍴

Den er på menuen her hjemme i den kommende uge 😍

Hvad er din yndlingsret med karry?

#karry #karrykylling #kyllingikarry #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Hvad gør du med rester af kogte ris eller bulgur?

Jeg er langt fra den eneste, som af og til kommer til at koge for mange ris eller bulgur til aftensmaden. Jeg hader at smide dem ud, fordi de intet fejler, men er kedelige når de bliver genopvarmet næste dag 😬

I stedet gemmer jeg mine rester i en lille beholder i fryseren, og når jeg har nok, laver jeg mine absolut yndlings vegetarfrikadeller 🤩

Det er vel en form for “stop madspild” deller, med blandt andet grøntsager og feta. Og så smager de altså bare himmelsk 🤤

Opskriften finder du på min blog (mariasilje.dk) du skal blot søge efter vegetarfrikadeller, så kommer opskriften frem.

#vegetarfrikadeller #vegetardeller #fetaost #feta #vegetar #bulgur #ris #stopmadspild #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
I sidste uge spurgte jeg, om i helst ville have opskriften på denne virkeligt gode blomkålssalat, eller opskriften på mørbradgryde med blomkålssovs. 😁

Mørbradgryden vandt, men i var en del der skrev til mig, at i virkelig glædede jer til denne salat kom.

Så den er nu online, og opskriften finder du på min blog (mariasilje.dk) 😍

Skynd dig ind op snup opskriften på denne absurd lækre blomkålssalat med solbær vinaigrette😁 jeg siger dig, den er bare god!🤤

#blomkål #blomkålssalat #brombær #hasselnødder #brøndkarse #vinaigrette #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
  • Powered by BloggerSpace
© 2014 - 2021 Mariasilje.dk. All right reserved.
Luk menu