Skip to content
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk

Vis dit køleskab – Eva Wagner, Evas køkken

Vis dit køleskab - Eva Wagner, Evas køkken

Byd hjertiligt velkommen til Eva Wagner, som har bloggen Evas køkken. Idag skal vi lære Eva bedre at kende, når hun deler ud af gode spisesteder, favorit opskrifter og meget mere.

Evas køkken er klart et besøg værd, hvis du er til en personlig og troværdig madblog.

Rigtig god læsning.

 

Hvilke 3 ting er altid i dit køleskab?

  • Økologisk smør fra Thiese
  • Masser af øko. Grønt
  • Hjemmesylt/saft

 

Hvilke 3 ting er aldrig i dit køleskab?

  • Stærkt forarbejdede fødevarer
  • Kærgaarden og andre lignende blandingssmør produkter
  • Margarine

 

Hvor kommer din madinteresse fra?

  • Min store interesse for mad, kommer fra min mormor, som var en gudsbenådet “kok” Hun lærte mig om gode råvarer og kvalitet, hvilket min egen mor aldrig gik op i.

Hvad ender oftest i skraldespanden hjemme hos dig?

  • Jeg prøver at bestræbe mig på, ikke at smide madvarer ud, for det ærgrer mig rigtig meget.
    Hvis/når det alligevel sker, er det madvarer som har fået mugpletter, som f.eks. ost eller slattent grønt. Men vi er generelt gode til at købe de mængder vi kan spise.
    Vi er kun tre i vores husholdning, min mand, jeg selv og vores 8 årige søn, så det er forholdsvis nemt at styre.

Hvad er din største madoplevelse?

  • Min største madoplevelse havde jeg i Tasiilaq på Østgrønland hvor vi boede i 2010 da vores søn var spæd. Vi blev inviteret til Grønlandskaften hos vores grønlandske venner og fik det mest fantastiske Grønlandske lam, tilberedt på grill. Det grønlandske lam er specielt, ved at lammene opfostres i Sydgrønland hvis de lever af lyng. Kødet er meget lysere end det lammekød vi kender fra Danmark og med en mere delikat smag.
Vis dit køleskab - Eva Wagner, Evas køkken 2

Hvad er din livret?

  • Jeg fristes til at svare “MAD” for jeg lever for at spise og har MANGE livretter. Men hvis jeg skal nævne en aktuel livret som hverdagsret, så er det kylling i karry på ristaffel manér, det smager altså bare fantastisk, specielt på 2. dagen hvor den søde og lidt spicy sauce har trukket endnu mere smag.

Hvor finder du inspiration, når du skal lave mad?

  • På rejser
  • Menükort
  • Hos andre madbloggere
  • På Instagram
  • Madprogrammer på TV

Hvad spiste du i går?

  • Karbonader med rester af andesovsen.

Hvor tager du hen og spiser, når du spiser ude og hvorfor?

  • Spiser jeg på GOMA som serverer det mest fantastiske japanske mad. Her får man smagseksplosioner af sødt, salt, surt og umami og så er maden utrolig smuk oveni.
  • Sortebro Kro som ligger i Den Fynske Landsby er også min favoritrestaurant, og udover at de forkæler med uovertruffen gourmetmad, så er værtsparret de sødeste mennesker og man føler sig helt speciel som gæst der.
  • Sidst vil jeg nævne Odense’s nye streetfoodmarked; Storms Pakhus, som virkelig har imponeret mig, både hvad angår atmosfære og den høje kvalitet i maden der serveres der, i de omkring 22 forskellige madboder.

Hvilken opskrift er din favorit? 

  • Min favorit opskrift og i øvrigt mest søgte opskrift på bloggen er min mormors gamle opskrift på forloren hare, klik her for at få opskriften.
Vis dit køleskab - Eva Wagner, Evas køkken 4

Hvilket måltid er din favorit, og hvorfor?

  • Aftensmaden hvor familien er samlet og det er på det tidspunkt på dagen, at jeg er mest sulten.

Nævn én ingrediens du IKKE kan undvære i madlavningen, og hvorfor?

  • Olivenolie, fordi jeg både steger i den og bruger den næsten dagligt til marinader og dressinger.

Hvad synes du er den perfekte 3 retters menu?

  • Lidt rå fisk som ceviche til forret
  • Steak frites til hovedret
  • En god tung snasket chokoladekage til dessert, ledsaget af god is og hindbærpuré. Lidt ordinært men det virker altså.

Hvem er dit forbilled, i forhold til madlavning?

  • Jamie Oliver og Madskribent Lone Kjær.
    Deres madstil er lige mig, lækker mad som samtidig er æstetisk.

Find mangle flere køleskabe lige her.

Få mere inspiration

  • Vis dit køleskab
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
Loading...
Vis dit køleskab - Maria Charlotte, marialottes.dk
Vis dit køleskab – Maria Charlotte, marialottes.dk
Vis dit køleskab - Christine og Laura fra Twin-food 7
Vis dit køleskab – Christine og Laura fra...
Vis dit køleskab - Anna Nordenlund, Grødgrisen
Vis dit køleskab – Anna Nordenlund, Grødgrisen
Vis dit køleskab - Carla Mickelborg // Opskrift: Vietnamesiske forårsruller 10
Vis dit køleskab – Carla Mickelborg // Opskrift:...
Open
Klimasmart tacofest 🥳

Her hjemme er vi ret glade for, når der er klimasmarte tacos på menuen 🌱

@frankful_official har gjort det nemmere, at vælge klimasmarte løsninger, uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet 🤩 og så er alle deres produkter tilmed 100% plantebaserede 🍃

Vores taco fest bød på sprøde tortilla chips, lavet af overskydende dej, fra produktionen af de bløde tortilla, det giver en virkelig god smag og konsistens på chipsene 😍

Bløde tortilla, fyldt med skønne grøntsager og Frankfuls veggie mince, som er en plantefars der allerede er perfekt tacokrydret 🌮

Sammen med den veganske ch**se dip, ærtebaserede g**camole og taco sauce, lavet på tomater med skønshedsfejl, går det hele op i en højere enhed 😁

Det er bestemt ikke sidste gang at @frankful_official reder aftensmaden her hjemme, jeg har nemlig allerede været i Føtex, og handle, så jeg har lidt ekstra på lager 😉

Vil du også gerne servere lækre, klimasmarte tacos, så finder du produkterne i Bilka, Kvickly, Føtex, Super Brugsen og Meny.

#frankful #tacos #klimasmart #plantebaseret #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Hjemmelavet is - med kondenseret mælk🍦⁠
⁠
Har du prøvet at lavet hjemmelavet is? Det kan laves ganske nemt, uden kedelige iskrystaller, med fløde og kondenseret mælk. ⁠
⁠
Sådan laves den indiske kulfi. Kulfi er en aromatisk kardemomme is, som spises i Indien. Den er en virkelig skøn afslutning på ef lækkert, krydret måltid 😋⁠
⁠
Prøv også at udskift kardemomme, med daim, bær, cookie dough eller hvad du ellers har lyst til at din is skal smage af.⁠
⁠
Opskriften finder du via linket i min profil.⁠
⁠
#kulfi #is #hjemmelavetis #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Hænderne op, hvis du også elsker blomkålssalat 🙋🏻🙋🏻🙋🏻⁠
⁠
Denne sprøde, blomkålssalat med feta, æble og sennepsdressing, har netop fået nye fine billeder, så den præsenterer sig endnu bedre end før 🤩⁠
⁠
Opskriften finder du via linket i min profil.⁠
⁠
#blomkålssalat #blomkål #salat #fetaost #æble #saltmandler #sennep #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Græsk mad på menuen 🇬🇷⁠
⁠
Jeg drømmer stadig om at sidde på en græsk taverna, I sommersolen, med kulør som en kogt krebs, og smovse den lækre græske mad.⁠
⁠
Jeg er stor fan er saftige souvlaki, af kylling, sammen med tzatziki, græsk salat og brøde fladbrød. Det er ofte, lige netop dette, mit valg falder på 😍⁠
⁠
Hvor drømmer du om at sidde og nyde en god middag i sommersolen?⁠
⁠
#græskmad #souvlaki #tzatziki #græsksalat #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost⁠
Open
Middelhavs inspireret quinoasalat med kikærter, feta og masser af grøntsager 🤩⁠
⁠
Det er uden sammenligning den bedste salat med quinoa jeg nogensinde har smagt, og så er den altså virkelig nem at lave! ⁠
⁠
Den kan spises som den er, og udgøre et måltid i sig selv, eller du kan servere den (med eller uden kikærter) som tilbehør til kylling, hummus og lækkert brød 😋⁠
⁠
Uanset, vil den være et hit til 'hjemme-kantinen' eller middagsbordet om aftenen.⁠
⁠
Opskriften finder du som altid, via linket i min profil.⁠
⁠
#quinoa #quinoasalat #kikærter #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Vegansk cheesecake - Frisk rawcake med blåbær og appelsin 🍊🍰🌼⁠
⁠
Den absolut bedste, friske, glutenfri kage, jeg har lavet, og et ægte hit.⁠
⁠
Trækker din weekend også til et sødt input til kaffen, eller til desserten? Så gør dig selv den tjeneste, at prøv denne vanvittigt skønne rawcake.⁠
⁠
Den skal, som navnet beskriver, ikke bages, men blot blendes, samles og sætte sig, indtil det er serveringstid. Og så er den fryseegnet. Skær kagen i ønskede stykker, og gem noget af den i fryseren, så har du altid en nem, hjemmelavet dessert klar, når du får lyst til at forkæle dig selv, eller familien 😉⁠
⁠
Få opskriften på min blog, via linket i min profil.⁠
⁠
#rawcake #veganskcheesecake #kage #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
  • Powered by BloggerSpace
© 2014 - 2021 Mariasilje.dk. All right reserved.
Luk menu