Skip to content
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk

Vis dit køleskab – Eva Wagner, Evas køkken

Vis dit køleskab - Eva Wagner, Evas køkken

Byd hjertiligt velkommen til Eva Wagner, som har bloggen Evas køkken. Idag skal vi lære Eva bedre at kende, når hun deler ud af gode spisesteder, favorit opskrifter og meget mere.

Evas køkken er klart et besøg værd, hvis du er til en personlig og troværdig madblog.

Rigtig god læsning.

 

Hvilke 3 ting er altid i dit køleskab?

  • Økologisk smør fra Thiese
  • Masser af øko. Grønt
  • Hjemmesylt/saft

 

Hvilke 3 ting er aldrig i dit køleskab?

  • Stærkt forarbejdede fødevarer
  • Kærgaarden og andre lignende blandingssmør produkter
  • Margarine

 

Hvor kommer din madinteresse fra?

  • Min store interesse for mad, kommer fra min mormor, som var en gudsbenådet “kok” Hun lærte mig om gode råvarer og kvalitet, hvilket min egen mor aldrig gik op i.

Hvad ender oftest i skraldespanden hjemme hos dig?

  • Jeg prøver at bestræbe mig på, ikke at smide madvarer ud, for det ærgrer mig rigtig meget.
    Hvis/når det alligevel sker, er det madvarer som har fået mugpletter, som f.eks. ost eller slattent grønt. Men vi er generelt gode til at købe de mængder vi kan spise.
    Vi er kun tre i vores husholdning, min mand, jeg selv og vores 8 årige søn, så det er forholdsvis nemt at styre.

Hvad er din største madoplevelse?

  • Min største madoplevelse havde jeg i Tasiilaq på Østgrønland hvor vi boede i 2010 da vores søn var spæd. Vi blev inviteret til Grønlandskaften hos vores grønlandske venner og fik det mest fantastiske Grønlandske lam, tilberedt på grill. Det grønlandske lam er specielt, ved at lammene opfostres i Sydgrønland hvis de lever af lyng. Kødet er meget lysere end det lammekød vi kender fra Danmark og med en mere delikat smag.
Vis dit køleskab - Eva Wagner, Evas køkken 2

Hvad er din livret?

  • Jeg fristes til at svare “MAD” for jeg lever for at spise og har MANGE livretter. Men hvis jeg skal nævne en aktuel livret som hverdagsret, så er det kylling i karry på ristaffel manér, det smager altså bare fantastisk, specielt på 2. dagen hvor den søde og lidt spicy sauce har trukket endnu mere smag.

Hvor finder du inspiration, når du skal lave mad?

  • På rejser
  • Menükort
  • Hos andre madbloggere
  • På Instagram
  • Madprogrammer på TV

Hvad spiste du i går?

  • Karbonader med rester af andesovsen.

Hvor tager du hen og spiser, når du spiser ude og hvorfor?

  • Spiser jeg på GOMA som serverer det mest fantastiske japanske mad. Her får man smagseksplosioner af sødt, salt, surt og umami og så er maden utrolig smuk oveni.
  • Sortebro Kro som ligger i Den Fynske Landsby er også min favoritrestaurant, og udover at de forkæler med uovertruffen gourmetmad, så er værtsparret de sødeste mennesker og man føler sig helt speciel som gæst der.
  • Sidst vil jeg nævne Odense’s nye streetfoodmarked; Storms Pakhus, som virkelig har imponeret mig, både hvad angår atmosfære og den høje kvalitet i maden der serveres der, i de omkring 22 forskellige madboder.

Hvilken opskrift er din favorit? 

  • Min favorit opskrift og i øvrigt mest søgte opskrift på bloggen er min mormors gamle opskrift på forloren hare, klik her for at få opskriften.
Vis dit køleskab - Eva Wagner, Evas køkken 4

Hvilket måltid er din favorit, og hvorfor?

  • Aftensmaden hvor familien er samlet og det er på det tidspunkt på dagen, at jeg er mest sulten.

Nævn én ingrediens du IKKE kan undvære i madlavningen, og hvorfor?

  • Olivenolie, fordi jeg både steger i den og bruger den næsten dagligt til marinader og dressinger.

Hvad synes du er den perfekte 3 retters menu?

  • Lidt rå fisk som ceviche til forret
  • Steak frites til hovedret
  • En god tung snasket chokoladekage til dessert, ledsaget af god is og hindbærpuré. Lidt ordinært men det virker altså.

Hvem er dit forbilled, i forhold til madlavning?

  • Jamie Oliver og Madskribent Lone Kjær.
    Deres madstil er lige mig, lækker mad som samtidig er æstetisk.

Find mangle flere køleskabe lige her.

Få mere inspiration

  • Vis dit køleskab
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Abonner
Giv besked om
guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
Loading...
Vis dit køleskab - Christine og Laura fra Twin-food 6
Vis dit køleskab – Christine og Laura fra...
Vis dit køleskab - Anna Nordenlund, Grødgrisen
Vis dit køleskab – Anna Nordenlund, Grødgrisen
Vis dit køleskab - Ditte Ingemann
Vis dit køleskab – Ditte Ingemann
Vis dit køleskab - Carla Mickelborg // Opskrift: Vietnamesiske forårsruller 10
Vis dit køleskab – Carla Mickelborg // Opskrift:...
Open
I sidste uge spurgte jeg, om i helst ville have opskriften på denne virkeligt gode blomkålssalat, eller opskriften på mørbradgryde med blomkålssovs. 😁

Mørbradgryden vandt, men i var en del der skrev til mig, at i virkelig glædede jer til denne salat kom.

Så den er nu online, og opskriften finder du på min blog (mariasilje.dk) 😍

Skynd dig ind op snup opskriften på denne absurd lækre blomkålssalat med solbær vinaigrette😁 jeg siger dig, den er bare god!🤤

#blomkål #blomkålssalat #brombær #hasselnødder #brøndkarse #vinaigrette #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Jeg elsker at lade mig inspirere til at spise flere lækre salater og flere grøntsager i al almindelighed 😁

Jeg kombinerer det gerne med lidt kød, for at få proteiner nok. Ellers har jeg ikke en ærlig chance for at nå det daglige indtag af 100g ren protein 😬

Hvem inspirerer dig, til at spise flere spændende salater og grøntsager? 

#salat #grønkål #grønkålssalat #grøntsager #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
En mexikansk inspireret klassiker, kylling fajita 😁

Jeg spiser det altid med hvidløgsris og limedressing, og toppet med friske koriander. Det er virkelig nem aftensmad, som passer sig selv, og er klar på 30 minutter.

Hvad er din yndlings mexi-inspirerede ret?

#fajita #kyllingfajita #chickenfajita #kylling #peberfrugt #majs #løg #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Med mere end 5 gange så mange stemmer vandt mørbradgryden med blomkålssauce over blomkålssalaten 😁

Blomkålssalaten slipper i dog ikke for, men nu får i denne skønne og lidt sundere mørbradgryde i første omgang 😉

Det er den gryderet jeg har spist Aller mest af igennem mit 27 år lange liv, og jeg er stadig lige så glad for en god mørbradgryde som jeg altid har været 😍

I denne version er flødesaucen skiftet ud med en cremet og lækker blomkålssauce, uden at gå på kompromis med smagen.

Opskriften er netop lagt online på min blog (mariasilje.dk)

#mørbradgryde #mørbrad #blomkålssauce #blomkål #blomkålssovs #gryderet #gryderetter #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Kylling satay serveret med peanutsauce er blevet en af mine klare favoritter herhjemme 😁

Når jeg laver kyllingespyd laver jeg gerne en større portion, end jeg skal bruge. Jeg er alligevel igang med at lave marinade, og kan derfor nemt lave nogle til fryseren.

Jeg har netop taget sådan en portion spyd op af fryseren, som vi skal ha’ til aftensmad 😁

Hvad skal du ha’ at spise til aften?

#kylling #kyllingespyd #satay #sataychicken #peanutsauce #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Flødekartofler er en ægte klassiker, som altid er skøn tilbehør til diverse kød og salat, samt på buffetbordet. Men har du egentlig prøvet at lave dem med søde kartofler? 🤤⁠
⁠
Jeg tør godt at love, at det bliver en ny favorit. og som om smagen ikke er nok grund til at servere flødekartofler af sød kartoffel i aften, så tælles den søde kartoffel endda som grøntsag, hvis du felt at mærke følger sense principper. ⁠
⁠
#flødekartofler #sødkartoffel #kartofler #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
  • Powered by BloggerSpace
© 2014 - 2021 Mariasilje.dk. All right reserved.
Luk menu