Vis dit køleskab – Anna Nordenlund, Grødgrisen

Vis dit køleskab - Anna Nordenlund, Grødgrisen

Mød søde og dygtige Anna Nordenlund, som har bloggen Grødgrisen. Som navnet Grødgrisen så fint beskriver, er Anna vild med grød, og jeg kan godt love for at hun har mange lækre grød opskrifter på sig blog. Jeg er personligt ret vild med Annas lækre sager.

Herunder kan se læse mere om Anna, og hende køleskab.

God læselyst!

Hvilke 3 ting er altid i dit køleskab?

 • Grønsager
 • Mælkeprodukter til morgenmaden; oftest skyr og minimælk
 • Rester af morgenmadseksperimenter til bloggen. Jeg har stort set altid et par eksperimenter stående på køl, som jeg spiser på morgener, hvor tiden er knap!

Hvilke 3 ting er aldrig i dit køleskab?

 • Piskefløde. Min farmors go-to, når hun skal lave god mad, er at tilsætte piskefløde. Det hænder, at jeg anvender madlavningsfløde, men oftest bruger jeg kokosmælk, mælk, avocado eller andet til at give fedme og cremethed til min mad!
 • Ost, der ikke er feta. Ingen herhjemme er voksne nok til at sætte pris på det!
 • Færdigretter.

Hvor kommer din madinteresse fra?

 • Min interesse for mad kommer i særdeleshed fra min mor. Jeg har altid beundret hende i et køkken, fordi hun altid har lavet enorm farverig og sund mad, som samtidig er fuld af velsmag.

Hvad ender oftest i skraldespanden hjemme hos dig?

 • Pesto. Jeg elsker det, men jeg når aldrig at få spist et helt glas, inden det bliver for dårligt.

Hvad er din største madoplevelse?

 • Da jeg var yngre blev jeg inviteret på den franske gourmetrestaurant Kok og Vin en gang om året af mine bedsteforældre. De besøg er helt sikkert højt på listen over de bedste madoplevelser, jeg har haft igennem min relativt korte levetid.
Vis dit køleskab - Anna Nordenlund, Grødgrisen

Hvad er din livret?

 • Nu er jeg jo ret vild med grød, det siger sig selv, men min livret til aftensmad må være pizza. Det føler jeg næsten ikke kan gå galt.

Hvor finder du inspiration, når du skal lave mad?

 • Jeg finder mest af alt inspiration fra andre madblogs, men det sker også, at jeg bladrer rundt i en kogebog eller to.

Hvad spiste du i går?

 • Chili con carne med guacamole, salsa, salat, ris og frisk ananas.

Hvor tager du hen og spiser, når du spiser ude og hvorfor?

 • Ofte caféer som har en low key stemning. Jeg kan godt lide, når spisestedet er hyggeligt, og har dejlig mad, der er til at betale. Jeg er studerende, så det er sjældent, at jeg vælger de dyre steder, selvom det plejer at være fantastisk, når det endelig sker.

Hvilken opskrift er din favorit? 

Vis dit køleskab - Anna Nordenlund, Grødgrisen 1
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments