Skip to content
No results
No results
  • Forside
  • Alle opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Brød og boller
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Tema
  • Sense opskrifter
    • Sense opskrifter morgenmad
    • Sense opskrifter frokost
    • Sense opskrifter aftensmad
    • Sense opskrifter med kylling
    • Sense opskrifter med oksekød
    • Sense opskrifter med fisk og skaldyr
    • Sense opskrifter kage og søde sager
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Pinterest Facebook Instagram Email
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Maria Silje | Mad blog
  • Forside
  • Alle opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Brød og boller
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Tema
  • Sense opskrifter
    • Sense opskrifter morgenmad
    • Sense opskrifter frokost
    • Sense opskrifter aftensmad
    • Sense opskrifter med kylling
    • Sense opskrifter med oksekød
    • Sense opskrifter med fisk og skaldyr
    • Sense opskrifter kage og søde sager
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Maria Silje | Mad blog

Vis dit køleskab – Carla Mickelborg // Opskrift: Vietnamesiske forårsruller

Vis dit køleskab - Carla Mickelborg
Carla Mickelborg

I dag skal vi møde Carla Mickelborg. Du har garanteret set Carla før, hun har nemlig spillet rollen som Søs, i de nye ”Far til fire” film.
Til dagligt kan du finde Carla Mickelborg på hendes skønne blog, og så deler hun en masse fantastiske videoer på  youtube.

Lær Carla Mickelborg bedre at kende her

Hvilke 3 ting er altid i dit køleskab?

  • Jeg har altid goma dressing (det kan få alle grøntsager til at smage godt)
  • Mælk til iskaffe
  • En eller form for grøntsag – jeg er især vild med squash.

Hvilke 3 ting er aldrig i dit køleskab?

  • Jeg har aldrig hakket oksekød, da jeg kun køber det når jeg ved, at jeg skal bruge det, og det bliver således brugt med det samme.
  • Kylling fillet, simpelthen for kedeligt
  • Skinkepålæg fordi skinkepålæg minder mig om madpakker og surt rugbrød.

Hvor kommer din madinteresse fra?

  • Jeg har først mødt min far sent i livet, så jeg må have arvet hans interesse og gastronomiske evner, tænker jeg.
    Jeg har altid elsket at eksperimentere med mad “At bage selv” kaldte min mor det, når jeg mixede mit slik sammen og lavede nødde-smør som barn.

Hvad ender oftest i skraldespanden hjemme hos dig?

  • Rucola salat, fordi jeg tænker at det ser sindsygt pænt ud på en pizza. Jeg synes egentlig ikke at det smager særlig godt, og jeg putter lissom ikke en hel pose rucola på min pizza, og så ryger resten desværre ofte ud.
  • Mel bliver også smidt ud, fordi jeg får ikke bagt nok, og så ligger det til sidst og bliver gammelt.
  • Hytteost er også en af de ting der tit ender i skraldespanden, man får bare hurtigt nok af hytteost, synes jeg.

Hvad er din største madoplevelse?

  • Det var engang jeg var i Rom. Min gamle kæreste og jeg, tog på en restaurant, vi var blevet anbefalet, som man ellers aldrig havde fundet på egen hånd. Det var ikke specielt dyrt, men det var super lækkert, og der var helt frisk fisk og alle mulige skaldyr og en fantastisk citron dessert i et lille højt glas. Der var kun italiener derinde, så det var meget lokalt, og det er et godt tegn når man er på ferie – hader at ende i turistfælden.. 

Hvad er din livret?

  • Jeg elsker virkelig at gå på Sticks’n’sushi, men jeg kan også godt lide mine egne vietnametiske forårsruller hvor jeg laver en peanutbutter sovs til, og alle mulige lækre ting..

Hvor finder du inspiration, når du skal lave mad?

  • Det gør jeg som regel ved at søge på nettet, hvis jeg f.eks. ved, at jeg skal lave noget med karry så søger jeg på Karry, og så finder jeg noget der, eller også har jeg nogle kogebøger som jeg slår op i.
  • Emma Martiny inspirerer mig også, hun laver noget mad som jeg godt kan lide.

Hvad spiste du igår?

  • Til morgenmad spiste jeg en hjemmebagt bolle med tandsmør (elsker smør!)
  • Til frokost spiste jeg på Joe & the juice hvor jeg fik en avocado sandwich og en selleri juice
  • Til aftensmad var jeg på Sticks’n’sushi hvor jeg fik lidt blandede ruller og nogle forbrændte jordskokker med aioli, som vi heldigvis fik byttet.

Hvor tager du hen og spiser, når du spiser ude og hvorfor?

  • Ud over Sticks’n’sushi, spiser jeg ofte takeaway salater fra SMAG, det køber jeg faktisk ret tit med hjem. Så kan jeg også godt lide at spise på nye restauranter rundt omkring i byen – prøve noget nyt hver gang.

Hvilken opskrift er din favorit? 

Min yndlings opskrift er den med Vietnametiske forårsruller med peanutbutter sovs, som faktisk er ret nem, men det afgørende det er peanutbutter sovsen!

Få mere inspiration

  • Vis dit køleskab
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg

Vis dit køleskab – Christine og Laura fra Twin-food

Vis dit køleskab - Maria Charlotte, marialottes.dk

Vis dit køleskab – Maria Charlotte, marialottes.dk

Vis dit køleskab - Ditte Ingemann

Vis dit køleskab – Ditte Ingemann

Vis dit køleskab - Stinna Guldmann Marker

Vis dit køleskab – Stinna Guldmann Marker

Vis dit køleskab - Anna Nordenlund, Grødgrisen

Vis dit køleskab – Anna Nordenlund, Grødgrisen

Vis-dit-koeleskab-Eva-Wagner-Evas-koekken

Vis dit køleskab – Eva Wagner, Evas køkken

Open
Nem hverdagsmad 🤩

Reklame for @nemligcom 

@nemligcom har som noget helt nyt lanceret en måltidskasse i samarbejde med Thomas Rode og @rigtigmad.dk 🤩

Det er en måltidskasse med fokus på økologi og dyrevelfærd, spækket med færdigretter der smager virkelig godt! 😄

Måltidskassen er oplagt i en travl hverdag hvor overskuddet til at stå i køkkenet måske er minimalt, og maden derfor skal være nem, men uden at gå på kompromis med smag og kvalitet 🥰

Inden spisetid skal du blot varme maden i ovn og gryder som anvist på pakke, og så er du ellers klar til at sætte tænderne i de lækre retter.

Er du også fan af måltidskasser i hverdagen?

@allersparksdanmark #farmtotable #måltidskasse #aftensmad #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundmad #hverdagsmad #økologi #dyrevelfærd #sensekost #færdigretter #nemligcom
Open
Kan du li’ champignoner? 😄

Hvis svaret er ja, så er jeg sikker på, at du vil elske denne champignontærte, den smager nemlig helt fantastisk!

Men ud over at smagen sidder lige i skabet er der også andre fordele ved at spise den.

De lækre champignoner indeholder nemlig nogle rigtig gode egenskaber, læs bare med her 👇🏻
- da de primært består af vand er de kalorielette.
- få kulhydrater.
- fedtfattige.
- højt indhold af protein.
- ingen kolesterol.
- højt fiber indhold.
- rige på vitaminer og mineraler, deriblandt D-vitamin.

Det er blot nogle at fordelene ved at spise champignoner, desuden kan du også reducere kødforbruget pga smag og konsistens i svampene, hvad mere kan vi be’ om? 😄

#Mariasilje #instagramklubben #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #champignon #tærte
Open
Egyptisk kylling i fad, er den oplagte ret næste gang du inviterer gæster 🥰

Kyllingen er saftig, har knasende sprødt skind, samt syre og sødme. Det er en skøn ret, som både forkæler dine øjne og smagsløg. Og så er det faktisk men yndlings ret med kylling 🤤🤩

Jeg har flottet mig i dag, og foræret dig opskriften direkte her på insta, du skal blot swipe mellem billederne 😉 Velbekomme!

#Mariasilje #instagramklubben #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #kylling #kyllingifad
Open
Er du klar til fastelavnsbollerne? 🎭⁠
⁠
De begyndte allerede for en uges tid siden at florere her på insta, og jeg kan også se at de nu er at finde hos den lokale bager 😄⁠
⁠
Har du lyst til at give dig i kast med at lave hjemmebagte fastelavnsboller så finder du mine bedste opskrifter inde på bloggen 🥰⁠
⁠
Der er både den klassiske med creme og syltetøj, en med pistacie, en vandbakkelse med kaffeskum og en low carb med creme hvis du køre en sundere januar 😄⁠
⁠
#Mariasilje #instagramklubben #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #fastelavn #fastelavnsboller
Open
Jeg er stor fan af at handle hos nemlig.com særligt når der skal handles lidt ekstra ind 😄

Reklame for @nemligcom

Det er så nemt at lægge de ønskede varer i kurven, og så er der endda mulighed for at få udvalgte varer til priser som hvis du handlede i Rema1000.

Desuden kan du med blot et enkelt klik lægge varerne til en hel opskrift i kurven, så du ikke selv skal lede efter alle råvarerne enkeltvis. Det er altså både mega nemt og hurtigt 🤩

Når du har “handlet” er det blot at vælge hvornår du ønsker at få varerne leveret. Nemmere bliver det altså ikke 😄

Er du også glad for at handle hos Nemlig.com?

@allersparksdanmark #Mariasilje #instagramklubben #instagramakademiet #farmtotable #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost #nemligcom #nemlig
Open
Rigtig godt nytår, lad os håbe at 2023 bliver helt fantastisk, med endnu mere at det der gør os glade 🥳🤩

#instagramklubben #instagramakademiet #farmtotable #jomfruhummer #suppe #deldinmad #nytår #madinspiration #oksemørbrad #selleri #grøntsager #fest #festmad #læsø #confetti #festogfarver
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
Opskrifter
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad og brunch
  • Kolde og varme drikke
  • Brød og boller
Sense Opskrifter
  • Alle Sense opskrifter
  • Sense morgenmad
  • Sense frokost
  • Sense aftensmad
Sæson
  • Forår
  • Sommer
  • Efterår
  • Vinter
Find rundt
  • Forside
  • Om Maria Silje
  • Artikler

Powered by Bloggerspace

© 2014 - 2023 Mariasilje.dk. All right reserved.