Vis dit køleskab – Stinna Guldmann Marker

Vis dit køleskab - Stinna Guldmann Marker
Foto: Stinna Guldmann Marker

Dagens gæst i vis dit køleskab er Stinna Guldmann Marker, som har bloggen Stinna.dk
På Stinnas blog finder du et hav af lækre vegetar opskrifter, og en masse smukke billeder. Så hvis du godt kan lide vegetar retter, eller gerne vil udfordre dig selv, så bør du tage et kig på Stinna.dk

God læselyst.

Hvilke 3 ting er altid i dit køleskab?

Den er svær. For jeg har faktisk en del, som jeg gerne altid vil have. Men hvis jeg kun må vælge 3, må det være:

 • Sødmælk
 • Æg
 • Løg

Hvilke 3 ting er aldrig i dit køleskab?

Nu er jeg jo vegetar, så det ville være nærliggende at vælge noget med kød. Men min kæreste spiser kød og derfor har han selvfølgelig kød i vores køleskab. Tre ting jeg dog aldrig endnu har haft:

 • Remoulade
 • Vegetariske køderstatninger
 • Oliven

Hvor kommer din madinteresse fra?

 • Den må stamme fra min opvækst. Især min fars side af familien er utrolig madglade og mad er altid i fokus, når vi er sammen.

Hvad ender oftest i skraldespanden hjemme hos dig?

 • Jeg forsøger at smide så lidt ud som muligt. Men oftest er det små slatne gulerødder. De mindste i posen bliver bare ikke spist og ender altid med at ligge der i grøntsagsskuffen og give mig lidt dårlig samvittighed – det må jeg forsøge at ændre.

Hvad er din største madoplevelse?

 • Selvom maden ikke smagte godt, så må min største madoplevelse være da jeg var i Kina. Her skulle jeg spise med en flok kinesiske studerende på en restaurant. Vi skulle dele en stor hot-pot, som er en suppe med en masse forskelligt i. De kinesiske studerende kom svinehjerne, andeblod og andre anerledes sager i – det var en speciel oplevelse.
Vis dit køleskab - Stinna Guldmann Marker 1
Foto: Stinna Guldmann Marker

Hvad er din livret?

 • Uh den var svær. Jeg har mange ting jeg virkelig elsker, men hvis jeg skal vælge blandt lidt mere hverdagsagtige retter, så må det være fyldte pandekager eller pizza. Uhmm!

Hvor finder du inspiration, når du skal lave mad?

 • Jeg kigger i nogle af de kogebøger jeg har på hylden, kigger med hos de madbloggere jeg følger og ellers så kigger jeg lidt på pinterest. Der er SÅ mange gode idéer alle steder efterhånden.

Hvad spiste du igår?

 • Til aftensmad fik jeg bønnefritter, guacamole og falafler. Jeg spiste sammen med en veninde og vi spiser altid falafler når vi er sammen – det smager SÅ godt.

Hvor tager du hen og spiser, når du spiser ude og hvorfor?

 • Jeg forsøger faktisk mange gange at spise ude nye steder. Men der er alligevel et par enkelte steder, som især min kæreste og jeg besøger igen og igen. Det er Kowloon i Aarhus, som virkelig laver skøn asiastisk mad, Juliette i Aarhus, som laver verdens bedste veggie-burger og nogle virkelig gode fritter til og ellers så er jeg vild med italiensk pizza, fx fra Amaroma.

Alle billeder tilhører Stinna Guldmann Marker.

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments