Skip to content
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk

Vis dit køleskab – Stinna Guldmann Marker

Vis dit køleskab - Stinna Guldmann Marker

Dagens gæst er Stinna Guldmann Marker, som har bloggen Stinna.dk
På Stinnas blog finder du et hav af lækre vegetar opskrifter, og en masse smukke billeder. Så hvis du godt kan lide vegetar retter, eller gerne vil udfordre dig selv, så bør du tage et kig på Stinna.dk

God læselyst.

Hvilke 3 ting er altid i dit køleskab?

Den er svær. For jeg har faktisk en del, som jeg gerne altid vil have. Men hvis jeg kun må vælge 3, må det være:

  • Sødmælk
  • Æg
  • Løg

Hvilke 3 ting er aldrig i dit køleskab?

Nu er jeg jo vegetar, så det ville være nærliggende at vælge noget med kød. Men min kæreste spiser kød og derfor har han selvfølgelig kød i vores køleskab. Tre ting jeg dog aldrig endnu har haft:

  • Remoulade
  • Vegetariske køderstatninger
  • Oliven

Hvor kommer din madinteresse fra?

  • Den må stamme fra min opvækst. Især min fars side af familien er utrolig madglade og mad er altid i fokus, når vi er sammen.

Hvad ender oftest i skraldespanden hjemme hos dig?

  • Jeg forsøger at smide så lidt ud som muligt. Men oftest er det små slatne gulerødder. De mindste i posen bliver bare ikke spist og ender altid med at ligge der i grøntsagsskuffen og give mig lidt dårlig samvittighed – det må jeg forsøge at ændre.

Hvad er din største madoplevelse?

  • Selvom maden ikke smagte godt, så må min største madoplevelse være da jeg var i Kina. Her skulle jeg spise med en flok kinesiske studerende på en restaurant. Vi skulle dele en stor hot-pot, som er en suppe med en masse forskelligt i. De kinesiske studerende kom svinehjerne, andeblod og andre anerledes sager i – det var en speciel oplevelse.
Vis dit køleskab - Stinna Guldmann Marker 2

Hvad er din livret?

  • Uh den var svær. Jeg har mange ting jeg virkelig elsker, men hvis jeg skal vælge blandt lidt mere hverdagsagtige retter, så må det være fyldte pandekager eller pizza. Uhmm!

Hvor finder du inspiration, når du skal lave mad?

  • Jeg kigger i nogle af de kogebøger jeg har på hylden, kigger med hos de madbloggere jeg følger og ellers så kigger jeg lidt på pinterest. Der er SÅ mange gode idéer alle steder efterhånden.

Hvad spiste du igår?

  • Til aftensmad fik jeg bønnefritter, guacamole og falafler. Jeg spiste sammen med en veninde og vi spiser altid falafler når vi er sammen – det smager SÅ godt.

Hvor tager du hen og spiser, når du spiser ude og hvorfor?

  • Jeg forsøger faktisk mange gange at spise ude nye steder. Men der er alligevel et par enkelte steder, som især min kæreste og jeg besøger igen og igen. Det er Kowloon i Aarhus, som virkelig laver skøn asiastisk mad, Juliette i Aarhus, som laver verdens bedste veggie-burger og nogle virkelig gode fritter til og ellers så er jeg vild med italiensk pizza, fx fra Amaroma.

Få mere inspiration

  • Vis dit køleskab
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Abonner
Giv besked om
guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
Vis dit køleskab - Ditte Ingemann
Vis dit køleskab - Ditte Ingemann
Vis dit køleskab - Carla Mickelborg // Opskrift: Vietnamesiske forårsruller 5
Vis dit køleskab - Carla Mickelborg // Opskrift:...
Vis-dit-koeleskab-Eva-Wagner-Evas-koekken
Vis dit køleskab - Eva Wagner, Evas køkken
Vis dit køleskab - Anna Nordenlund, Grødgrisen
Vis dit køleskab - Anna Nordenlund, Grødgrisen
Open
Flødekartofler er en ægte klassiker, som altid er skøn tilbehør til diverse kød og salat, samt på buffetbordet. Men har du egentlig prøvet at lave dem med søde kartofler? 🤤⁠
⁠
Jeg tør godt at love, at det bliver en ny favorit. og som om smagen ikke er nok grund til at servere flødekartofler af sød kartoffel i aften, så tælles den søde kartoffel endda som grøntsag, hvis du felt at mærke følger sense principper. ⁠
⁠
#flødekartofler #sødkartoffel #kartofler #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Det er fredag, det er koldt, og vi skal alle sammen blive der hjemme sammen med vores nærmeste. Det kræver da en dejlig dessert til weekenden 😄⁠
⁠
Denne weekend synes jeg at du skal bage denne lune chokoladefondant med blødende midte. Du kan jo toppe den med en kugle vanilje is, for ekstra luksus.⁠
⁠
Hånden op hvis du også godt ku' spise sådan her i weekenden 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️⁠

På bloggen finder du opskriften på denne chokoladefondant, og så er den endda sukkerfri 😉
⁠
#chokoladefondant #chokolade #dessert #kage #chokoladekage #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost⁠
Open
Tærte med champignoner, feta og timian 🤩⁠
⁠
Forleden dag efterspurgte @vforvegetarisk gode ideer til retter med champignoner, og det fik mig straks til at tænke på denne skønne champignontærte med timian og feta 😄⁠
⁠
Det er sådan en dejlig tærte, fyldt med umami fra svampene, og den går altså rent ind, hvis du har en svampeelsker til bords.⁠
⁠
Har du nogen noge ideer til lækkert tærtefyld?⁠
⁠
#tærte #champignontærte #champignon #champignoner #tærter #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Jeg ville sådan ønske at denne bøf stroganoff var på menuen i aften 🤩⁠
⁠
Fyldt med skønne svampe og serveret med den lækreste kartoffel- blomkålsmos smagt til med peberrod er der ikke noget bedre her i vinterkulden.⁠
⁠
#bøfstroganoff #stroganoff #beufstroganoff #gryderet #vintermad #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Nem og vanvittigt lækker opskrift på peanutsauce er i fokus i dag 😁⁠
⁠
Har du nogle gode tips til hvad jeg skal servere sammen med den næste gang jeg laver dem?⁠
⁠
Jeg spiser gerne den lækre peanutdip til grøntsagsstave og til vietnamesiske forårsruller, altså de der lækre ruller med rispapir, grøntsager og en form for protein.⁠
⁠
Peanutsauce er også den perfekte dressing til en kålsalat eller til saftige kyllingespyd 🤩⁠
⁠
Den opper lige gamet, og giver ekstra pluspoint på smagskontoen, næste uanset hvornår den bliver serveret. ⁠
⁠
#peanutsauce #peanutdip #sauce #peanutsovs #peanuts #dip #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Jeg er tosset med blomkålssalater, i alle afskygninger. Det er nok den type salat jeg laver oftest 😁

Blomkålen smager ikke af meget i sig selv, og netop derfor, kan man tilføre den smag man ønsker.

I denne salaten får blomkålen fint besøg af blandt andet granatæble, persille og mandler. Mums for en lækker kombi 😍

Hvad synes du smager godt sammen med blomkål? 😁

#blomkål #blomkålssalat #kål #kålsalat #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
  • Powered by BloggerSpace
© 2014 - 2021 Mariasilje.dk. All right reserved.
Luk menu