Skip to content
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Menu
  • Forside
  • Alle opskrifter
  • Opskrifter
    • Morgenmad og brunch
    • Kød og fjerkræ
    • Fisk og skaldyr
    • Vegetar
    • Salater og andet tilbehør
    • Suppe
    • Dips og dyppelse
    • Dessert, kage, is og søde sager
    • Snacks
    • Kolde og varme drikke
    • Brød og boller
    • Tema
  • Sæson
    • Forår
    • Sommer
    • Efterår
    • Vinter
  • Føljeton
    • Personligt
    • Vis dit køleskab
    • Anbefalinger
  • Om Maria Silje
Søg
Luk

Vis dit køleskab – Christine og Laura fra Twin-food

Vis dit køleskab - Christine og Laura fra Twin-food 1

Christine (tv) & Laura (th)

Denne måned skal i møde hele to gæster. Tvillingerne Christine og Laura, blogger til dagligt på twin-food hvor du finder et hav af skønne opskrifter.

Herunder kan du lære pigerne at kende, samt få et par tips eller tre.

God læselyst.

Hvilke 3 ting er altid i dit køleskab?

Christine

  • Mælk
  • Ketchup
  • Surdej

Laura

  • Tonic vand
  • Æg
  • Mælk

Hvilke 3 ting er aldrig i dit køleskab?

Christine

  • Ristede løg
  • Remoulade
  • Sådan noget pålægssalat a la italiensk salat eller lign

Laura

  • Remulade
  • Flødeskumsspray
  • Ristede løg

Hvor kommer din madinteresse fra?

Christine

  • Det er svært at sige. Jeg har siden hjemkundskab startede i folkeskolen elsket at lave mad og hjælpe til derhjemme. Jeg synes det er hyggeligt at gå i køkkenet og lave lækker mad, som kan glæde mig selv eller andre.

Laura

  • Jeg har altid været med med i køkkenet som lille, og mine forældre gjorde meget ud af, at der skulle hjælpes. Da jeg startede med hjemmekunstskab i skolen, fik jeg også hurtigt en ugentlig dag, hvor jeg stod for maden. Interessen har hængt ved og er kun blevet større med tiden.
Vis dit køleskab - Christine og Laura fra Twin-food 3
Christines køleskab

Hvad ender oftest i skraldespanden hjemme hos dig?

Christine

  • Det er faktisk virkelig ikke meget mad jeg smider ud, men det seneste, der er røget er nok en muggen citron eller et par dårlige løg.

Laura

  • Når der er en god frokost ordning på arbejdet, er det sjældent at jeg køber det helt store ind. Og dette betyder også at jeg nærmest aldrig smider noget ud. Der er dog nogle gange at jeg får købt ind til noget, og jeg ikke når at bruge det hele. Det sidste der røg, var en lille rest emmentaler, der var blevet muggent.

Hvad er din største madoplevelse?

Christine

  • Det er svært at sige, jeg har ikke prøvet noget mega fancy, men vi har fået nogle rigtig skønne frokoster på Dragsholm Slot!

Laura

  • Det må være på en restaurant på Mallorca, Ben d’Avall. Faktisk har jeg spist der to gange og begge gange har været lige gode. Man sidder i helt vildt flotte omgivelser med den flotteste udsigt, og så smager maden bare vildt godt.

Hvad er din livret?

Christine

  • Det må være pizza. Den kan simpelthen varieres ud i det uendelige og man kan altid finde en variation om det gælder frokost, aftensmad eller dessert.

Laura

  • Jeg kan aldrig kun skrive én ret. Jeg har ikke én livret. Jeg kan lide rigtig meget mad, og det vigtigste for mig, er egentlig menneskerne jeg er sammen med når jeg spiser. Jeg elsker pizza, mest fordi man kan variere dem så meget, og virkelig skræddersy fyldet i forhold til hvad man har lyst til, eller hvad man lige har i køleskabet det skal bruges.
Vis dit køleskab - Christine og Laura fra Twin-food 5
Lauras køleskab

Hvor finder du inspiration, når du skal lave mad?

Christine

  • I madblade eller på andre madblogs. På arbejdet har vi faktisk også en virkelig god kantine, så der kommer også ofte lidt inspiration med hjem derfra.

Laura

  • Kogebøger eller nettet. Jeg kan sidde og kigge længe rundt på nettet eller i kogebøger efter idéer til nye retter.

Hvad spiste du igår?

Christine

  • Et par hjemmelavede sandwich med skinke, ost og salat

Laura

  • Jeg var ude og spise i går. Her stod menuen på hummersuppe med muslinger, kuvette med pommes frites, salat og sauce til hovedret. Og en helt utrolig lækker karamel dessert. Jeg kom faktisk til at spise to desserter 😉

Hvor tager du hen og spiser, når du spiser ude og hvorfor?

Christine

  • Jeg kommer oftest på en af de forskellige madklubber. Både fordi jeg synes det er super god mad til fornuftige priser og så fordi min lillebror arbejder på Madklubben Vesterbro og så er der gode rabatter!

Laura

  • De sidste mange gange har det været på en af Madklubbens restauranter. Det er meget rimelige priser her, som maden lever op til. Og så kan man altid finde noget på menukortet, som man har lyst til. For det meste er det faktisk utrolig svært at vælge mellem alle retterne.
Vis dit køleskab - Christine og Laura fra Twin-food 7
Christines yndlings opskrift

Hvilken opskrift er din favorit?

Christine

  • Jeg synes jeg har mange favoritopskrifter, men en af dem jeg laver aller mest fra bloggen er de her skønne cookies. De er altid et hit!

Laura

  • Det er helt sikkert en af dessert opskrifterne J Og en opskrift man aldrig går fejl med er denne ”Hjemmelavet cookie dough is”. Det gode ved denne is er, at den ALDRIG mangler cookie dough stykker, fordi det er en selv der styrer hvor meget der skal i.
Vis dit køleskab - Christine og Laura fra Twin-food 9
Lauras yndlings opskrift

Få mere inspiration

  • Vis dit køleskab
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få de nyeste opskrifter direkte i din indbakke
Abonner
Giv besked om
guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
Vis dit køleskab - Stinna Guldmann Marker
Vis dit køleskab - Stinna Guldmann Marker
Vis dit køleskab - Carla Mickelborg // Opskrift: Vietnamesiske forårsruller 12
Vis dit køleskab - Carla Mickelborg // Opskrift:...
Vis-dit-koeleskab-Eva-Wagner-Evas-koekken
Vis dit køleskab - Eva Wagner, Evas køkken
Vis dit køleskab - Maria Charlotte, marialottes.dk
Vis dit køleskab - Maria Charlotte, marialottes.dk
Open
Flødekartofler er en ægte klassiker, som altid er skøn tilbehør til diverse kød og salat, samt på buffetbordet. Men har du egentlig prøvet at lave dem med søde kartofler? 🤤⁠
⁠
Jeg tør godt at love, at det bliver en ny favorit. og som om smagen ikke er nok grund til at servere flødekartofler af sød kartoffel i aften, så tælles den søde kartoffel endda som grøntsag, hvis du felt at mærke følger sense principper. ⁠
⁠
#flødekartofler #sødkartoffel #kartofler #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Det er fredag, det er koldt, og vi skal alle sammen blive der hjemme sammen med vores nærmeste. Det kræver da en dejlig dessert til weekenden 😄⁠
⁠
Denne weekend synes jeg at du skal bage denne lune chokoladefondant med blødende midte. Du kan jo toppe den med en kugle vanilje is, for ekstra luksus.⁠
⁠
Hånden op hvis du også godt ku' spise sådan her i weekenden 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️⁠

På bloggen finder du opskriften på denne chokoladefondant, og så er den endda sukkerfri 😉
⁠
#chokoladefondant #chokolade #dessert #kage #chokoladekage #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost⁠
Open
Tærte med champignoner, feta og timian 🤩⁠
⁠
Forleden dag efterspurgte @vforvegetarisk gode ideer til retter med champignoner, og det fik mig straks til at tænke på denne skønne champignontærte med timian og feta 😄⁠
⁠
Det er sådan en dejlig tærte, fyldt med umami fra svampene, og den går altså rent ind, hvis du har en svampeelsker til bords.⁠
⁠
Har du nogen noge ideer til lækkert tærtefyld?⁠
⁠
#tærte #champignontærte #champignon #champignoner #tærter #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Jeg ville sådan ønske at denne bøf stroganoff var på menuen i aften 🤩⁠
⁠
Fyldt med skønne svampe og serveret med den lækreste kartoffel- blomkålsmos smagt til med peberrod er der ikke noget bedre her i vinterkulden.⁠
⁠
#bøfstroganoff #stroganoff #beufstroganoff #gryderet #vintermad #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Nem og vanvittigt lækker opskrift på peanutsauce er i fokus i dag 😁⁠
⁠
Har du nogle gode tips til hvad jeg skal servere sammen med den næste gang jeg laver dem?⁠
⁠
Jeg spiser gerne den lækre peanutdip til grøntsagsstave og til vietnamesiske forårsruller, altså de der lækre ruller med rispapir, grøntsager og en form for protein.⁠
⁠
Peanutsauce er også den perfekte dressing til en kålsalat eller til saftige kyllingespyd 🤩⁠
⁠
Den opper lige gamet, og giver ekstra pluspoint på smagskontoen, næste uanset hvornår den bliver serveret. ⁠
⁠
#peanutsauce #peanutdip #sauce #peanutsovs #peanuts #dip #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
Open
Jeg er tosset med blomkålssalater, i alle afskygninger. Det er nok den type salat jeg laver oftest 😁

Blomkålen smager ikke af meget i sig selv, og netop derfor, kan man tilføre den smag man ønsker.

I denne salaten får blomkålen fint besøg af blandt andet granatæble, persille og mandler. Mums for en lækker kombi 😍

Hvad synes du smager godt sammen med blomkål? 😁

#blomkål #blomkålssalat #kål #kålsalat #mariasilje #instagramakademiet #influencerakademiet #opskrifter #opskrift #deldinmad #nemmad #madinspiration #madblog #madlavning #grøntsager #sundeopskrifter #hverdagsmad #hjemmelavetmad #scandisensediet #sensekost
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Email
  • Powered by BloggerSpace
© 2014 - 2021 Mariasilje.dk. All right reserved.
Luk menu