Vis dit køleskab – Carla Mickelborg // Opskrift: Vietnamesiske forårsruller

by Maria Silje-
vis-dit-koeleskab-carla-mickelborg-opskrift-vietnamesiske-foraarsruller

 photo IMG_7480.jpg

 

I dag skal vi møde Carla Mickelborg. Du har garanteret set Carla før, hun har nemlig spillet rollen som Søs, i de nye ”Far til fire” film.
Til dagligt kan du finde Carla på hendes skønne blog, og så deler hun en masse fantastiske videoer på  youtube

 

Hvilke 3 ting er altid i dit køleskab?

  • Jeg har altid goma dressing (det kan få alle grøntsager til at smage godt)
  • Mælk til iskaffe 
  • En eller form for grøntsag – jeg er især vild med squash.

 

Hvilke 3 ting er aldrig i dit køleskab?

  • Jeg har aldrig hakket oksekød, da jeg kun køber det når jeg ved, at jeg skal bruge det, og det bliver således brugt med det samme.
  • Kylling fillet, simpelthen for kedeligt
  • Skinkepålæg fordi skinkepålæg minder mig om madpakker og surt rugbrød.

 

Hvor kommer din madinteresse fra?

  • Jeg har først mødt min far sent i livet, så jeg må have arvet hans interesse og gastronomiske evner, tænker jeg.
    Jeg har altid elsket at eksperimentere med mad “At bage selv” kaldte min mor det, når jeg mixede mit slik sammen og lavede nødde-smør som barn.

 

Hvad ender oftest i skraldespanden hjemme hos dig?

  • Rucola salat, fordi jeg tænker at det ser sindsygt pænt ud på en pizza. Jeg synes egentlig ikke at det smager særlig godt, og jeg putter lissom ikke en hel pose rucola på min pizza, og så ryger resten desværre ofte ud.
  • Mel bliver også smidt ud, fordi jeg får ikke bagt nok, og så ligger det til sidst og bliver gammelt.
  • Hytteost er også en af de ting der tit ender i skraldespanden, man får bare hurtigt nok af hytteost, synes jeg.

 

Hvad er din største madoplevelse?

  • Det var engang jeg var i Rom. Min gamle kæreste og jeg, tog på en restaurant, vi var blevet anbefalet, som man ellers aldrig havde fundet på egen hånd. Det var ikke specielt dyrt, men det var super lækkert, og der var helt frisk fisk og alle mulige skaldyr og en fantastisk citron dessert i et lille højt glas. Der var kun italiener derinde, så det var meget lokalt, og det er et godt tegn når man er på ferie – hader at ende i turistfælden.. 

 

Hvad er din livret?

  • Jeg elsker virkelig at gå på Sticks’n’sushi, men jeg kan også godt lide mine egne vietnametiske forårsruller hvor jeg laver en peanutbutter sovs til, og alle mulige lækre ting..

 

Hvor finder du inspiration, når du skal lave mad?

  • Det gør jeg som regel ved at søge på nettet, hvis jeg f.eks. ved, at jeg skal lave noget med karry så søger jeg på Karry, og så finder jeg noget der, eller også har jeg nogle kogebøger som jeg slår op i.
  • Emma Martiny inspirerer mig også, hun laver noget mad som jeg godt kan lide.

 

Hvad spiste du igår?

  • Til morgenmad spiste jeg en hjemmebagt bolle med tandsmør (elsker smør!)
  • Til frokost spiste jeg på Joe & the juice hvor jeg fik en avocado sandwich og en selleri juice
  • Til aftensmad var jeg på Sticks’n’sushi hvor jeg fik lidt blandede ruller og nogle forbrændte jordskokker med aioli, som vi heldigvis fik byttet.

 

Hvor tager du hen og spiser, når du spiser ude og hvorfor?

  • Ud over Stnicks’n’sushi, spiser jeg ofte takeaway salater fra SMAG, det køber jeg faktisk ret tit med hjem. Så kan jeg også godt lide at spise på nye restauranter rundt omkring i byen – prøve noget nyt hver gang.

 

Hvilken opskrift er din favorit? 

Min yndlings opskrift er den med Vietnametiske forårsruller med peanutbutter sovs, som faktisk er ret nem, men det afgørende det er peanutbutter sovsen! Den må i self. gerne få en opskrift på, jeg viser hvordan man gør her


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »