Proteinpandekager med hytteost

proteinpandekager-med-hytteost

Proteinpandekager er virkelig en fantastisk ”erstatning” for alm amerikanske pandekager.
Langt de fleste kender allerede de lækre pandekager lavet på banan og æg, men idag vil jeg gerne slå et slag for disse, med hytteost i. De smager virkelig fantastisk, og mætter rigtig godt pga. det høje proteinindhold.

4.5 fra 4 stemmer
Proteinpandekager
Proteinpandekager med hytteost
Antal: 2 personer
Ingredienser
  • 4 æg
  • 250 g hytteost med lav fedtprocent og højt proteinindhold
  • 2 tsk Sukrin Gold
  • Fint revet skal fra en citron
  • 2 spsk HUSK den gule
  • 1/2 tsk vanilje pulver
  • kokosolie
Topping:
  • 1 dl skyr
  • 1 håndfuld blåbær
  • Fibersirup Gold
  • lidt chokolade evt denne fra Sukrin
Sådan gør du
  1. Bland æg og hytteost sammen, og giv det en tur med en stavblender, eller i en alm blender, til det er dejligt cremet.
  2. Tilføj sukrin gold, vanilje, citronskal og HUSK, rør det grundigt sammen.
  3. Steg pandekagerne i en smule kokosolie. Vend dem forsigtigt, så de ikke går i stykker.
  4. Til topping blender du skyr med halvdelen af blåbærene, og smager til med sukrin gold.
  5. Drysser med hakket chokolade, friske blåbær og evt fibersirup gold.

SENSE fordelig: 1 person

Hf3: 2 æg og 1/2 håndfuld hytteost
Hf4: 1/2 håndfuld blåbær
Mælk: 1/2 dl skyr
Fedt: kokosolie fra stegning og chokolade
Smagsgiver: Sukrin gold, fibersirup gold, HUSK, vanilje og citronskal


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

8
Skriv en kommentar

avatar

4 Kommentartråde
4 Trådsvar
0 Følgere
 
Mest bemærkede kommentar
Mest populære kommentartråd
  Tilmeld dig  
Nyeste Ældste De fleste stemte
Underret om
Mette Lund
Gæst
Mette Lund

Hej
Tror du man kan erstatte den gule HUSK med havregryn eller kokosfibre?
Mvh Mette

Mette Lund
Gæst
Mette Lund

Hej igen
Nu har jeg prøvet dem, og har brugt Pofiber. Det fungere rigtig fint, 1 spsk HUSK = 1/2 dl Pofibre👍🏻
De smager bare super godt, og så mætter de helt utroligt. Grunden til at jeg kører lidt rundt i det med HUSK, er at jeg har spist det en del, og kan simpelthen ikk´ fået det ind i min mund😉 Ved godt det hedder sig det ikk´ smager af noget, men det synes jeg. Rigtig god dag til dig
Mvh Mette

Hanne Kraft
Gæst
Hanne Kraft

Hej Kan man ikke bruge den grønne Husk ??Hilsen Hanne

Carina Enk
Gæst
Carina Enk

Godt nok en tyk dej
Kunne næsten lave boller af den
Som om der mangler væske?

xanax