Proteinpandekager med hytteost

by Maria Silje-
proteinpandekager-med-hytteost

Proteinpandekager er virkelig en fantastisk ”erstatning” for alm amerikanske pandekager.
Langt de fleste kender allerede de lækre pandekager lavet på banan og æg, men idag vil jeg gerne slå et slag for disse, med hytteost i. De smager virkelig fantastisk, og mætter rigtig godt pga. det høje proteinindhold.

Opskrift: 2 personer

4 æg
250g hytteost (med lav fedtprocent og højt proteinindhold)
2 tsk Sukrin Gold
Fint revet skal fra en citron
2 spsk HUSK (den gule)
1/2 tsk vanilje pulver
kokosolie

Topping:

1 dl skyr
1 håndfuld blåbær
Fibersirup Gold
lidt chokolade (evt denne fra Sukrin)

 

Fremgangsmåde:

Bland æg og hytteost sammen, og giv det en tur med en stavblender, eller i en alm blender, til det er dejligt cremet.
Tilføj sukrin gold, vanilje, citronskal og HUSK, rør det grundigt sammen.

Steg pandekagerne i en smule kokosolie. Vend dem forsigtigt, så de ikke går i stykker.

Til topping blender du skyr med halvdelen af blåbærene, og smager til med sukrin gold.
Drysser med hakket chokolade, friske blåbær og evt fibersirup gold.

 


SENSE fordelig: 1 person

Hf3: 2 æg og 1/2 håndfuld hytteost
Hf4: 1/2 håndfuld blåbær
Mælk: 1/2 dl skyr
Fedt: kokosolie fra stegning og chokolade
Smagsgiver: Sukrin gold, fibersirup gold, HUSK, vanilje og citronskal


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »