Hjemmelavet isthe med æble og tranebær

Hvis du godt kan lide isthe, så skal du prøve at lave det selv. Hjemmelavet isthe er simpelthen så nemt, og du kan få lige den smag du aller bedst kan lide.
Hvis det er første gang du prøver at lave hjemmelavet isthe, kan jeg anbefale at du bruger en god urte the, da det klart giver den bedste smag. Du kan søde den så meget eller lidt, som du selv bedst kan lide. Prøv dig frem.
Denne isthe er ret sød, ikke sådan sukkersød, men æble og tranebær giver en god sødlig smag. Den er helt perfekt på en solrig forårs- eller sommerdag.
Når du begiver dig ud i at lave isthe selv, er det generelt en rigtig god idé at lave det med koldt vand. Hvis du bruger varmt vand, bliver der trukket en masse bitterstoffer ud af teen, som ikke er rart at drikke koldt. Med det kolde vand, bliver den gode smag fra teen bevaret og du får en dejlig isthe som du kan nyde i sommervarmen.
Find flere skønne kolde og varme drikker her.

Hjemmelavet isthe med æble og tranebær
Ingredienser
- 1 liter koldt vand
- 3 breve Fredsted – Æble tranebær the (du kan erstatte med lige præcis din favorit the)
- ½ økologisk citron
- 1 rødt æble
- 2 stængler frisk mynte
- 3 spsk sukrin melis*
Tilberedelse
- Hæld vand og sukrin melis i en flaske / karaffel, og kom the brevene i vandet så låget holder fast i snorene.
- Stil flasken i køleskabet natten over.
- Ryst flasken et par gange, så Sukrin melis og the bliver blandet godt sammen.
- Skær æble og citron i skiver, skyld mynte og kom det i flasken med the.
- Server den med isterninger og nyd den.
Noter
Sense håndfuldsfordeling af hjemmelavet isthe
Du kan drikke frit af denne isthe, dog anbefaler jeg, at du slukker tørsten i vand.