Anbefaling – Slankekassen fra Sund Takeaway

anbefaling-slankekassen-fra-sund-takeaway

Jeg elsker at lave mad, og være kreativ i et køkken, men når hverdagen er travl, og jeg har lukke vagt på arbejdet, er jeg ofte først hjemme kl 20.00 og så har jeg altså ikke lige overskuddet til at lave god, nærende og sund mad. Det går desværre ud over vægttabet.
Jeg ønsker tit at jeg kan købe lækre sunde aftenmåltider med hjem, men de koster jo ofte 80-100kr pr portion, og det bliver ret dyrt i længden.

Det KAN altså gøres mere fornuftigt, i forhold til vægttab, travle hverdage og gode måltider.

Sund Takeaway

Jeg har haft fornøjelsen af, at teste en lækker måltidsløsning fra Sund Takeaway. Den måltidsløsning jeg har testet, er slankekassen, som har fokus på et begrænset kalorie indtag. Jeg synes at det er rigtig dejligt at alle måltider er færdiglavede, og står klar til mig i køleskabet, så jeg undgår dumme valg, og impulskøb i supermarkedet.

Maden bliver leveret 2 gange om ugen, til 3 dage ad gangen, det vil sige, at du altså selv skal stå for din mad hver søndag, hvilket jeg synes er rigtig rart. Tro mig, selvom det er dejligt at tage maden ud af køleskabet, varme det i ovnen og så er den spiseklar, så har jeg også savnet at være i køkkenet, især når jeg har fået gode ideer til opskrifter som jeg gerne ville udvikle til jer.

sundtakeaway

sundtakeaway

Maden

Jeg synes det var nogle lækre retter på madplanen, og der var rigtig god variation i måltiderne. Det var velsmagende, og jeg syntes at det var rart at blive udfordret lidt på smagsløgene, fordi der var nogle ting jeg havde udeladt i retterne, eller tilføjet noget andet, hvis jeg selv havde lavet det.

To ting jeg dog synes er ærgerligt, er at der ikke er protein i alle måltider (nu snakker vi altså frokost og aften) fx. var der en mangosalat med en grovbolle, altså ingen protein. Det smagte virkelig godt, men jeg vil gerne have noget som kan holde mig lidt bedre mæt.
Den anden ting er, at jeg hele mit liv, har lært at jeg skal spise mindre brød, pasta, ris mm, og mere af det andet som måltidet indeholder. Altså 1 skive rugbrød med ekstra pålæg, da det er stivelsen som er ”banditten”. Der er utroligt meget stivelse, hvilket var noget af en omvæltning for mig. Jeg følte at jeg spiste ris, couscous og lign hele tiden, og kun have grøntsager og protein som lidt tilbehør. Personligt havde jeg ønsket en anden fordeling.

Når det så er sagt, så er der altså styr på kalorierne trods alt.

sundtakeaway

sund takeaway

Resultat

Jeg har på bare 1 uge tabt 1.4 kg så det må siges at være en løsning der virker.
Jeg har været mæt, når der har været protein i retten, men knap så mæt når ikke der har. og så har jeg svært ved at huske at spise mine mellemmåltider, så det ender ofte hen på eftermiddagen, at jeg lige må huske formiddagsmåltidet.. haha..

Anbefales til dig …

Jeg vil anbefale slankekassen fra Sund Takeaway, til dig som gerne vil tabe dig, men synes at det er svært. Du får altså alt hvad du skal, blot ved at bestille kassen hjem. Det bliver nok næppe nemmere end det.

Jeg vil også anbefale slankekassen til dig, som i perioder har travlt med arbejde, skole mm. Du kan nemlig sagtens bestille kassen i én uge eller måned ad gangen.
Det hjælper dig til at holde vægttabet ved lige, samtidig med at du ikke skal stresse over madlavningen.


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

2
Skriv en kommentar

avatar
1 Kommentartråde
1 Trådsvar
0 Følgere
 
Mest bemærkede kommentar
Mest populære kommentartråd
  Tilmeld dig  
Nyeste Ældste De fleste stemte
Underret om
kirsten andersen
Gæst
kirsten andersen

jeg er meget enig i dine betragtninger vedr. slankekassen. Jeg savner nogle krydderier, og lidt smag. i dag var der bagt /fyldt peberfrugt. den var nærmest uspiselig, smagte som stivnet meljævning, umuligt at smage sig frem til hvad den indeholdt

xanax