Anbefaling: Seicha Matcha Softdrinks

Anbefaling: Seicha Matcha Softdrinks

Jeg blev for nylig præsenteret for de fineste grønne matcha softdrinks, og jeg synes virkeligt at de er lækre. Hver flaske indeholder 1,3 gram matcha the, hvilket er mere end det anbefalede minimum, for at opleve den fulde effekt af en Matcha kur. Samtidig giver Seicha matcha softdrinks et naturligt spark, der kan vare i op til 6 timer.

Anbefaling: Seicha Matcha Softdrinks
Anbefaling: Seicha Matcha Softdrinks

Matchas egenskaber

Matcha the skulle eftersigende øge koncentrationsevnen og det mentale fokus. Samt være rig på antioxidanter, calcium, C- og A-vitamin, jern mm.. Hvilket jo må siges, at være en ret lækker side effekt, af en smagfuld drik som disse matcha softdrinks.

De fleste kender den varme matcha the, som er blevet ret populær at drikke, også gerne som matcha latte, oftest med plantemælk i. Til trods for, at jeg virkelig gerne ville nyde den varme matcha, smager det altså lige en anelse for sundt, til min smag. Og så er det jo virkelig dejligt at disse matcha softdrinks er blevet lavet. De smager dejligt frisk, let sødt og så er de virkeligt lækre at drikke til eksempelvis sushi eller rispapirsruller. De er lavet i 3 smagsvarianter; lime, grapefrugt samt Yuzu, ingefær og mynte. De smager dejligt alle 3, men min favorit er altså den med grapefrugt, da den er en smule sødere i smagen end de to andre.

Anbefaling: Seicha Matcha Softdrinks
Anbefaling: Seicha Matcha Softdrinks

Matcha Isthe eller sodavand?

Seicha matcha softdrinks er den perfekte kombination mellem isthe og sodavand. Da det er en isthe med blid brus. Det er en helt igennem skøn kombination. Jeg synes at de smager aller bedst, når de er helt iskolde, gerne i et glas med isterninger. Skal det være lidt ekstra festligt, smager de også virkelig dejligt med gin, a la en gin & tonic.

Jeg vil virkelig anbefale jer at smage de grønne matcha softdrinks. De kan købes i Normal, samt hos udvalgte restauranter og cafeer.

Vil du gerne prøve at lave din egen matcha isthe, finder du min fremgangsmåde her.

Anbefaling: Seicha Matcha Softdrinks
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments