Anbefaling: Nespresso Expert and Milk + Vind din egen maskine

anbefaling-nespresso-expert-and-milk-vind-din-egen-maskine

For en måneds tid siden, fik jeg en ny, og virkelig god Nespresso Expert and Milk (læs mere om maskinen her). Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har drukket virkelig meget kaffe, siden den flyttede ind. Jeg synes det er så let og lækker at betjene, at jeg bare liiiiiige skal prøve den en gang til, og jeg bliver lige fornøjet hver eneste gang.
Ekstra funktioner
Det jeg synes er så fantastisk ved min nye maskine, er at jeg kan brygge en perfekt kop kaffe på blot 30 sekunder. Med Nespresso Expert and Milk, kan jeg endda selv vælge mellem 4 forskellige kaffestørrelser, ristretto (25ml), espresso (40ml), lungo (110ml) og americano (25ml kaffe efterfulgt af 125ml varmt vand) plus en funktion som blot giver varmt vand. Dertil kommer at jeg kan vælge om min kaffe skal være varm, varmere eller varmest. Jeg elsker det.
Nespresso Expert and Milk, har tilhørende mælkeskummer, som kan lave både varm og kold skummet mælk. Det gør kaffeoplevelsen langt sjovere.
 –
Bluetooth
Som en ekstra bonus, kan du forbinde maskinen med din smartphone ved hjælp af bluetooth. Der igennem holder Nespressos app øje med, hvornår du skal give maskinen en omgang afkalkning, hvor mange kapsler du har tilbage og hvornår det er tid til at bestille flere. Jeg er også ret tosset med den feature, at jeg med et par klik kan planlægge en kop kaffe, og på det valgte tidspukt, bliver der brygget en varm og lækker kop kaffe. Du skal blot huske at komme en kapsel i maskinen, hælde vand i vandbeholderen og stille en kop, så kaffen ikke ender på køkkenbordet. Whats not to like?
 –
Jeg er i hvert fald helt på toppen over den lækre Nespresso Expert and Milk.
 –
KONKURRENCEN ER SLUT

Du kan vinde din helt egen Nespresso Expert & Milk maskine, til en værdi af 2.399 kr. Du deltager i konkurrencen ved at følge de to punkter nedenfor.

Sådan deltager du!
1
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, ved brug af formularen herunder (Er du allerede tilmeldt, indtaster du blot dine oplysninger igen, så jeg kan se at du deltager i konkurrencen)
2
Skriv en kommentar (til dette indlæg) her under, hvor du fortæller hvorfor du skal vinde
 –


VINDEREN ER FUNDET, DET BLEV SABINA THERKILDSEN


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

127
Skriv en kommentar

avatar
127 Kommentartråde
0 Trådsvar
0 Følgere
 
Mest bemærkede kommentar
Mest populære kommentartråd
  Tilmeld dig  
Nyeste Ældste De fleste stemte
Underret om
Camilla Christensen
Gæst
Camilla Christensen

Ville elske at vinde maskinen og forkæle mig selv og mine gæster med lækker kaffe ♥️

Louise
Gæst
Louise

Jeg skal vinde fordi at min mor elsker kaffe så videre give den som gave til hende! 😄

Kirsten Aakerman
Gæst
Kirsten Aakerman

Jeg er vild med god kaffe, så ville være fantastisk med muligheden på denne

Lene Kristine Ingerslev
Gæst
Lene Kristine Ingerslev

Ganske enkelt whats not to like 👍

Winni
Gæst
Winni

Jeg ville elske at kunne forkæle mig selv med sådan en skøn maskine ☺️… jeg er på sygedagpenge og har ikke det store til luksus i hverdagen ♥️ Som feks en lækker kop kaffe 🤗

Sarah
Gæst
Sarah

Kære Marie Silje
Jeg synes jeg skal vinde da mine forældre har været igennem utrolig meget, (den ene af dem var ved at miste livet til en fødsel) og derfor vil jeg rigtig gerne overraske hende og vise hende min taknemmelighed og den kærlighed jeg har til hende gennem den her maskine, hun ELSKER kaffe og det er en stor del af hende såvel som mig og derfor håber jeg på at jeg bliver den heldige vinder.

God dag til dig/ du har den fedeste Instagram profil!!

Kh, Saham

Line Norup
Gæst
Line Norup

Jeg ville elske at vinde den, fordi jeg har en idé om at jeg vil lære at drikke kaffe, og tror det bliver meget nemmere med en mælkeskummer. Ellers betyder det bare mere fancy kaffe til gæsterne 😅

Bettina Holberg
Gæst
Bettina Holberg

Jeg ville ELSKE at forkæle mig selv med en god kop kaffe hver morgen,middag og aften. Er igang med en livsstilsændring/ vægtabsforløb. Kaffe er min livline når jeg har lyst til noget lækkert ⭐️⭐️

Helle
Gæst
Helle

Nem single luksus 😍 og når manden er i hus, så giver den lækker kaffe til parhygge ☕

Kathrine Højgaard
Gæst
Kathrine Højgaard

Fordi at jeg elsker kaffe og sætter stor pris på at den er af god kvalitet ☺️👌🏼

Katrine Hamborg
Gæst
Katrine Hamborg

Det eneste jeg vitterligt mangler af ønske maskine i køkkenet er en lækker kaffemaskine MED en mælkeskummer (vigtigt!). Kunne være så lækkert! 🙂 ✌🏼

Anne Louise
Gæst
Anne Louise

Åhh vil elske at forkæle manden min med denne skønhed. Han har et gammelt, kæmpe skrummel der lige nu står og brummer på køkkenbordet. Det er ikke altid han kan få maskinen til at virke, og når den så endelig virker larmer den helt sindssygt 😂😂😂
Så mega fed præmie 🤗🤗🤗

Bente sassersen
Gæst
Bente sassersen

Jeg ville gerne vinde den til min mand da han elsker kaffe og mig, og jeg elsker ham ❤️

Lene Vesterlund Forsberg
Gæst
Lene Vesterlund Forsberg

Jeg har fået de lækreste kopper kaffe hos min Svigerdatter, som netop har denne maskine.
Jeg vil gerne vinde, så jeg også kan byde på den lækreste kaffe.
Kh Lene

Lene Frandsen
Gæst
Lene Frandsen

Hej Maria
Jeg skal vinde den fordi jeg ELSKER en god kop kaffe og fordi jeg som mor til 6 børn, hvoraf 1 har ADHD, 1 er født ekstrem præmatur 15 uger før termin,
Tvillinger hvor den ene har cp. Så jeg trænger virkelig til en god kop kaffe❤️💙❤️💙❤️💙

Jeannette Andersen
Gæst
Jeannette Andersen

Det vil være fantastisk, at kunne lave forskellige
typer kaffe, og dejligt at det er muligt “kun” at lave en kop af gangen.

Isabella
Gæst
Isabella

Jeg skal vinde fordi jeg ikke kan få nok af god kaffe og den oveni købet vil pynte så fint i vores nye drømmelejlighed som vi snart overtager😍

Jeanette Beck
Gæst
Jeanette Beck

Jeg skal vinde den flotte maskine så jeg kan lave en kop god kaffe til mig selv hver morgen – jeg er den eneste i huset der drikker kaffe, så jeg sætter ikke en kande over og det bliver oftest til instantkaffe 😀 Vi fortjener alle god kaffe!

I will start working when my coffee does.

Kathrine Bojer
Gæst
Kathrine Bojer

Jeg vil gerne vinde, da det vil hjælpe en hel del på mine morgener, hvor jeg måske ikke er helt vågen/ eller det mest glade menneske 😉
Udover det, er det jo bare en vanvittig lækker maskine, som jeg ved, at jeg vil elske over alt på jorden 🙂

Eva
Gæst
Eva

Jeg ville elske at vinde den så mine gæster og jeg kunne få en lækker kop kaffe. Mums👍🍀

Pia hvenegaard
Gæst
Pia hvenegaard

Sikke en fantastisk give away😍🙌🏻
Ville være en fantastisk gave at få lov at vinde den
Jeg krydser fingre for at lykkens gudinde tilsmiler mig så jeg kan byde min veninde på lækker kaffe og så selv i hverdagen nyde lækker kaffe hver morgen🙏🏻
Kh Pia

PS tak for dejlig blog, er lige begyndt at følge dig og nyder de lækre retter fra dine madplaner. Så håber du fortsætter 🙏🏻

Pia Edelskov
Gæst
Pia Edelskov

Jeg ville forkæle min mand med maskinen for jeg har smidt vores alm kaffemaskine ud og nu må han nøjes med instan kaffe 😁😁😁

Lena Nykjær
Gæst
Lena Nykjær

Jeg vil elske at vinde denne skønne maskine.
Min gamle Nespresso maskine er død😖 så vil være dejligt med rigtig kaffe i huset igen😘

Gitte Nielsen
Gæst
Gitte Nielsen

Åh ja tak🙏 Sådan en lækker sag vil jeg elske at vinde.. ææælsker kaffe fra nespresso og har en maskine derhjemme der lige er gået i stykker🙈😟 og jeg er nærmest i panik over det😝 Lever nu på instankaffe og det holder jo ingen steder😟 Så rigtig meget JA TAK🙏🙈😜

Linda skriver
Gæst
Linda skriver

Jeg skal vinden den fordi jeg ELSKER en god kop kaffe og fordi jeg ville elske at servere lækker kaffe til mine gæster

Jette
Gæst
Jette

Jeg vil med glæde servere en lækker kop kaffe til venner og familie.

AS
Gæst
AS

Min gamle er lige stået af så ville være skønt at vinde en ny🍀

Guro
Gæst
Guro

Hej Marie Silje
Jeg vil meget gerne vinde denne maskin til min kæreste, som elsker kaffe. Sidst sommer kom han ind på sin drømmeuddannelse, efter at have brugt 2 år på at forsøge at komme ind. Han har knoglet hårdt med eksamenslesning siden før jul, og arbejder hårdt for at kunne hænge med på undervisningen. Jeg ville elske at vinde denne da vi har et SU-budget, og godt kunne bruge noget ekstra lækkert i hverdagen.

Stine
Gæst
Stine

Intet bedre end at starte dagen med en go kop kaffe 😉
Nespresso er både skøn kaffe og meget let og hurtigt lavet – fantastisk

Katja
Gæst
Katja

Jeg har fødselsdag i februar. Det ville være en dejlig fødselsdagsgave.

Elin Larsen
Gæst
Elin Larsen

Ville elske at give mine gæster lækkert kaffe 🍀🍀

Hacer kaymak
Gæst
Hacer kaymak

Min mand eeelsker kaffe, så jeg vil forkæle ham med det 😊

Charite
Gæst
Charite

Endelig en kaffe maskine, der kan det hele og tilmed ser overordentlig pæn ud!
Ville elske at vinde den og forkæle min familie og gæster med lækker kaffe. Og mig selv naturligvis ❤️

Joan Jensen
Gæst
Joan Jensen

Den vil være så lækker i mit nye køkken og er sikker på min kæreste vil elsker den.

Mette Lund
Gæst
Mette Lund

Ville elske at eje sådan en maskine, så kunne jeg forkæle min veninde med god kaffe, når hun kommer på besøg, og vi lige “ordner verdens situationen” 😉

Helle Anesen
Gæst
Helle Anesen

Jeg mangler meget en kaffemaskine 😅Er flyttet til dejlige Samsø den 1. August, men min blivende bolig er først klar den 1. Juni. Så derfor flytter jeg rundt fra sommerhus til sommerhus. 5 adresser på 1 år. En ny lækker kaffemaskine vil virkelig være velkommen gave.

Jane Boas
Gæst
Jane Boas

Er kæmpe Nespresso fan og ville elske denne nye model, så kan den gamle komme på pension i min Mads forretning🤓

Lone
Gæst
Lone

Jeg il rigtig gerne vinde fordi jeg gerne vil prøve en nespresso kaffemaskine. De er så flotte og jeg tror også kaffen er rigtig god.

Camilla Rosenby
Gæst
Camilla Rosenby

Årh kunne være så lækkert med sådan en maskine! Ville helt klart optimere min hektiske morgen ved blot at “bestille” en kop kaffe via telefonen også er den klar og parat når jeg hopper ud af sengen 🙋🏼‍♀️😫🔥

Emilie Kirk
Gæst
Emilie Kirk

Jeg elsker kaffe!!!!
Den vil passe perfekt til mit nye køkken!!!!

Malte hansen
Gæst
Malte hansen

Hej Silje
Min kæreste og jeg står og skal snart til at flytte sammen, og jeg ved at jeg kunne blive den bedste kæreste i verden hvis jeg kunne dele denne helt eminente kaffemaskine med hende. Dejlig blog du har fortsæt arbejdetet

Amanda Bach
Gæst
Amanda Bach

Jeg elsker kaffe og mangler en kaffemaskine. Ville elske at drikke lækkert kaffe hver dag! Kaffe er balsam for sjalen

Katja
Gæst
Katja

Jeg vil rigtig gerne vinde den til min mor som trænger til noget forkælelse efter hendes mand døde sidst på året. ❤

Julie Alstrup
Gæst
Julie Alstrup

Ville elske at kunne lave en god kop kaffe hver evig eneste dag! Både til mig selv og når der skal hygges med kage og veninder 😍

Sabina Therkildsen
Gæst
Sabina Therkildsen

Hejsa 😊 sådan en maskine vil jeg elske da jeg elsker kaffe. Kaffe giver bare mit liv sødme og forhøjer livskvaliteten. Jeg drikker nok 10 kopper om dagen så livet er herligt 👏💃

Dorte brandi
Gæst
Dorte brandi

Kunne være fantastisk at have denne lækre sag i min hver dag. Jeg er allerede kæmpe fan ved at læse din artikel om den lækre maskine ❤️

Amanda
Gæst
Amanda

Fordi jeg ville elske at forkæle mine forældre med en lækker ny kaffemaskine ❤️

Heidi
Gæst
Heidi

Jeg ville glæde mine kunder med en god kop kaffe.

Helle
Gæst
Helle

Kunne være fantastisk at vinde den smarte kaffemaskine 🙂 Elsker nye gadgets og moderne påfund så vil nyde at få et stykke legetøj som samtidig laver skøn kaffe <3

Louise
Gæst
Louise

Jeg har ikke nogen lang salgstale, men vil elske at kunne forkæle mine forældre der altid bakker mig op 🙂

Helene T
Gæst
Helene T

Hej med dig
Jeg vil så gerne vinde så jeg kl få lækker kaffe hver eneste morgen. Hvis jeg ikke vinder, så bliver jeg nødt til at ønske mig maskinen 😅

Kia Line Solgård
Gæst
Kia Line Solgård

Det er rigtig flot kaffemaskine, den vil passe godt ind i min søsters nye køkken derfor vil jeg give den til hende som indflyttergave ☺️

Christina ulrikka jensen
Gæst
Christina ulrikka jensen

Mega smart, og nemt😉 at vågne op trykke på knappen og bum, så er der kaffe☕️ Og hvem elsker en skøn kop kaffe, vi vil her hos mig blive så glade😉🌟

karin christensen
Gæst
karin christensen

Fordi det bare kunne være den bedste kop kaffe at starte dagen på med sådan en lækker maskine 🙂 og mon ikke også de venner og familie der lægger vejen forbi skulle forkæles 😀

Susanne hebriksen
Gæst
Susanne hebriksen

Jeg vil gerne vinde denne flotte maskine da vi ikke har meget plads på køkkenbordet og fordi jeg ikke selv drikker kaffe -men gæster og kæreste er så træt af det instanse kaffe jeg laver

betinna esbech hansen
Gæst
betinna esbech hansen

Kunne være så fedt at overraske min mand med denne fine maskine
😁

Martin Madsen
Gæst
Martin Madsen

Fordi det bare vil være lækkert når man arbejder hjemme og det er kun en til at drikke kaffe, så er en hel kande altså lige til sen gode side, så ville det være noget mere lækkert, at man bare hurtig kunne lave en kop.

Nanette Cohn
Gæst
Nanette Cohn

Jeg håber at vinde fordi det ville være en kæmpe opgradering af min gamle kaffemaskine og så har den tilmed også et pænt design. Skønt 😊

Kathrine Engelbrecht Cohn
Gæst
Kathrine Engelbrecht Cohn

Jeg er hooked 😀. Ville være fantastisk at kunne gå ud efter min kommede levertransplantation og kunne trykke på en knap og vupti så er der kaffe. Det er da noget der er til at overkomme både for gæster/hjælpere og ikke mindst mig selv 🧚‍♀️♥️🍀

Mette Lund
Gæst
Mette Lund

Vi elske at ha´ sådan en maskine, så jeg kunne forsøde mine dage på førtidspension.

Stine
Gæst
Stine

Jeg elsker en god kop kaffe og som barista sætter jeg pris på, at skum og kaffe er perfekt. Hjemme er det en gammel moccamaster som leverer kaffen, men smagen er ikke helt det samme

Lene Kelgren
Gæst
Lene Kelgren

Vil elske at vinde denne lækre maskine. Jeg er endelig kommet i de voksnes rækker hvor jeg nyder smagen af en god og lækker kop kaffe. Så vil nyde at få glæden af denne maskine i mit hjem ❤️

Daniel
Gæst
Daniel

Jeg vil dø for den maskine 🙂

Cecilie Dyrlund Rølling Kristensen
Gæst
Cecilie Dyrlund Rølling Kristensen

Først og fremmest stor ros for din blog!
Jeg vil så gerne vinde denne lækre maskine, da jeg er på barsel, og er afhængig af min kaffe. En god kop kaffe for mig er bare indbegrebet af hygge og selvforkælelse.

Tusinde tak fordi du forkæler dine følgere! Det er så fedt! God dag.
😊❤💃️❤️🌠🙏⭐️🐿🍁💙🔆🍂🍃☕️🌂🔜☃️❄️💃

Katrine
Gæst
Katrine

Åh en lækker maskine! Ville være så utrolig dejligt i en travl hverdag at kunne få en lækker kop kaffe ☕🌞❤️

Stefanie
Gæst
Stefanie

Den vil jeg meget gerne vinde! Er vild med gid kaffe 😊

Kristine
Gæst
Kristine

Ville elske at vinde den maskine😃🙏🏻
Ikke bare laver den formegentlig skøn skøn kaffe – den er også super flot☀️☕️👏🏻

SarahMaisa
Gæst
SarahMaisa

Fordi min mand og jeg er flyttet tilbage til Odense og vi mangler en rigtig god maskine til at lave fantastik god kaffe, som vi kan nyde sammen på vores fine nye altan ❤️

Jane Vibeke Tvede
Gæst
Jane Vibeke Tvede

Wow det ville være den bedste start på dagen med denne maskine der brygger den lllre kaffe☕️☕️Er sikker på at venner og naboer vil komme oftere når der forkæles med kaffe🌟børene vil være kæmpe fan , så der vil være glæde i det lille hjem 🌟🌟

Marianne
Gæst
Marianne

Jeg ville elske at vinde den lækre maskine, jeg er ny kaffedrikker og makinen her vil hjælpe mig videre ind i kaffeuniverset ☕

Anja
Gæst
Anja

Sikke en lækker maskine 😀 Jeg er den eneste i vores husstand, som drikker kaffe og jeg ender tit med bare at lave en kop (lettere kedelig) nescafé. Jeg ville være så glad for at vinde Nespresso maskinen, så jeg i fremtiden kan svælge i lækker kaffe 😀

Anne Sofie Kjeller Larsen
Gæst
Anne Sofie Kjeller Larsen

Åhh hvor lækkert! Luksus selvforkælelsesgave <3 Jeg ELSKER kaffe i alle afskygninger, og jeg kan og vil ikke undvære et par gode kopper kaffe hver dag – det skal til for, at jeg er helt mig selv 😀 Fingers crossed! xx

Stina
Gæst
Stina

Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg elsker en god kop kaffe med mælk og er SÅ træt af kedelig instant kaffe eller at skulle lave alt for store mængder på min gamle slidte filterkaffemaskine. Den her Nespresso ser alt for lækker ud – jeg ville nyde at stille den på plads i mit køkken 😀

Mette Ryberg
Gæst
Mette Ryberg

Jeg ville elske at vinde!! Og den ville være så fin i min nye lejlighed. Tror også at mine kollegaer ville blive rigtig glad for mig, hvis jeg kom helt frisk på arbejde om morgnen efter en god kop kaffe 😀

Hanne
Gæst
Hanne

Åh… Jeg vil ønske det bliver mig, der vinder Nespresso maskinen.
Jeg nyder gerne en kop lækker kaffe.

Jeg har lige fundet din blog og vil glæde mig til at lave kylling i blomkålskarry… Nu vil jeg kikke mig lidt mere omkring og se om du er på Instagram.
God aften til dig.

Rasmus Jakobsen
Gæst
Rasmus Jakobsen

Jeg skal helt klart vinde den, da vores gamle er stået af, efter lang og tro tjeneste.
Det er hårdt for alle i husstanden, især når det er så mørkt om morgenen i øjeblikket 🙂

Anette Restorff
Gæst
Anette Restorff

Hej Maria😊
Jeg skal helt klart vinde den fantastiske Nespresso maskine fordi jeg ELSKER kaffe og jeg trænger så meget at blive lidt forkælet, da jeg pt ligger lænket til sengen pga
diskusprolapser 😊😊
Tak for en spændende blog iøvrigt.
Kh

Line // mad-til-mor.dk
Gæst
Line // mad-til-mor.dk

Sådan én gad jeg virkelig godt vinde😀👍 Som selvstændig er det en daglig kamp for mig at gå igennem de lækre kaffedufte fra byens caféer uden at sætte mig derind og arbejde. Men hvis jeg gav efter, ville det nok give temmelig røde tal på bundlinjen😜 Så at have min egen Nespressomaskine på kontoret ville være et stort hit!

Camilla
Gæst
Camilla

Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg for nylig er startet op som selvstændig skribent og derfor bruger hele min arbejdsdag foran computeren i min lejlighed her i Amsterdam. Kaffe er den eneste måde at komme hel igennem en arbejdsdag, men da to-go kaffe er så dyr hernede, kunne det være så fantastisk at kunne lave sin egen lækre kom kaffe (eller fem 😛 )
Camilla | https://cammi.dk

Betina
Gæst
Betina

Ihhh, jeg vil elske sådan en maskine. Jeg er vild med lækker kaffe – specielt når det er lavet med kærlighed.
Dejlig dag til dig og tak for en skøn blog 🙂

Mange hilsner
Betina

Mette Højholdt
Gæst
Mette Højholdt

Jeg er en virkelig livsnyder, som elsker kaffe, så jeg vil virkelig sætte pris på at vinde en sådan lækker maskine. Ud med nescafé og ind med kvalitet 😀

Susan
Gæst
Susan

Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi jeg ELSKER kaffe og tit ender det med en lidt kedelig kop. Men med sådan en maskine kan det kun blive en god oplevelse hver gang.
Jeg glæder mig allerede… 🙈

Jette Nim Larsen
Gæst
Jette Nim Larsen

Jeg vil elske at vinde den, da det er en forholdsvis billig måde at få god kaffe på i forhold til cafepriserne i kbh.

Lisbeth
Gæst
Lisbeth

Den vil jeg helt sikker få megen glæde af Hvis jeg skulle være så heldig 🤓

Sarah - Rejsen til Sundhed
Gæst
Sarah - Rejsen til Sundhed

Jeg synes at jeg skal vinde den, fordi jeg ikke har råd til at købe én selv, men har ønsket mig en Nespresso maskine i mange mange år!

Ingerlise Hansen
Gæst
Ingerlise Hansen

Ville jeg med glæde vinde, er en meget stor kaffe elsker

Camilla Rahbech
Gæst
Camilla Rahbech

Ville elske at vinde den 😀

Jan Rasmussen
Gæst
Jan Rasmussen

Jeg skal vinde den fordi jeg often kun laver én kop kaffe ad gangen – og gerne med skummet mælk. Det er betydeligt nemmere på denne maskine end min almindelige kaffemaskine – og så smager Nespressos kaffe rigtig godt.

Heidi
Gæst
Heidi

Åh vil virkelig gerne vinde den så jeg i en fart kan servere en dejlig kop kaffe til min kæreste <3

Katja
Gæst
Katja

Fordi jeg ingen kaffemaskine har! Nespressos kaffe er af en kvalitet, som man kun ser få steder. Det vil derfor kunne være fantastisk at starte dagen med en kop friskbrygget kaffe ❤️

Amanda B
Gæst
Amanda B

Elsker kaffe der lige har det ekstra pift end filterkaffe! Udover det ville min pengepung som er på studie-budget også blive glad for de færre besøg hos Starbucks hvis jeg havde sådan en maskine selv 😂

Thomas
Gæst
Thomas

Super fed GAW 😀 Fordi Nespressos kaffe er min favoritkaffe – især Ristretto lavet som en americano.

Sara Schrøder
Gæst
Sara Schrøder

Min kæreste og jeg er lige gået fra hinanden, så flytter i ny lejlighed i dag – og som det jo er med sådanne situationer, så deles tingene jo op. Og ja, han fik vores nespresso maskine.. så det ville da være rigtig lækkert at vinde en ny!! 🙂

Camilla Christine Brangstrup
Gæst
Camilla Christine Brangstrup

Er ret træt af instant Coffee, så det ville jo være SÅ lækker det her
🖤

Ingrid Henningsen
Gæst
Ingrid Henningsen

Det er skønt at kunne lave en hurtig supergod kop kaffe. Features med app er lige mig

Sanne
Gæst
Sanne

Når vækkeuret ringer hver dag kl 04.50, ville det være skønt at kunne lave en kop kaffe med varm mælk, bare lige fordi det er ren selvforkælelse, så tidligt p dagen.

Yvette Buus
Gæst
Yvette Buus

Altså..jeg har faktisk (i en alder af 47) næsten lige forstået nydelsen af at drikke “rigtig” kaffe 😄😄
Derfor vil jeg nyde at vinde denne lækre maskine simpelthen for at forkæle mig selv 😄👏
Uhm..😄👏😄👏

Jette Bøgvad
Gæst
Jette Bøgvad

Jeg følger dine skønne opslag her på Facebook og bliver meget inspireret💕ville blive glad helt i mit hjerte hvis jeg vandt maskinen, det er mit store ønske💕tak for dig🌸

Charlotte Svendsen
Gæst
Charlotte Svendsen

Fed præmie, fordi man vil kunne glæde sig over den, hver gang man brygger en god kop kaffe, til sig selv eller til nogle man hygger sig med. Den perfekte kaffepause er med god kaffe😊

Anja Hansen
Gæst
Anja Hansen

Jeg ville elske at vinde denne skønne maskine 😍 jeg elsker en god kop kaffe og ville elske at kunne forkæle vores gæster ☕️

Anja
Gæst
Anja

Jeg ville elske at nyde en dejlig kop kaffe 🙏🏼☕️ Men har desværre ikke råd til sådanne en smart en 😱👼🏻☕️

Diana Lyk
Gæst
Diana Lyk

Ville elske at vinde den 🙂 Jeg har ønsket mig en sååååå længe og ved allerede hvor den skal stå 😃 Så vil jeg lave lækker kaffe til kæresten hver morgen ❤️

Tille Hansen
Gæst
Tille Hansen

Det ville bare være så super fedt at eje sådan en maskine, da jeg er den eneste der drikke kaffe herhjemme… uha, tanker er tiltalende ❤️

Fie
Gæst
Fie

Jeg ville nyde at vinde denne maskine, men endnu mere ville jeg nyde at kunne overraske min mand med denne basse!🎈 Han er vild med god kaffe og ville sætte stor pris på dette vidunder 😁

Henrik Høj Jørgensen
Gæst
Henrik Høj Jørgensen

Fordi jeg elsker god kaffe og gerne vil forkæle mig selv når jeg kommer hjem efter en god dag på arbejdet og der er kaffen ikke altid super god 😀👍

Cecilia
Gæst
Cecilia

Jeg ville blive rigtig glad for at vinde, da jeg har en veninde, som snart har fødselsdag og så ville jeg forære den til hende. Hun ELSKER kaffe ☕(og så kunne jeg jo få en kop eller to når jeg besøger hende😉)

Kirsten Ugilt
Gæst
Kirsten Ugilt

Jeg ville forære den til min kaffeglade søn som lige er flyttet hjemmefra – han ville blive SÅ glad 😘

Multata
Gæst
Multata

Er lige flyttet til “skræmmende” Jylland alene, for at studere på Animations skolen. Kunne være fedt med en kaffemaskine, da jeg bruger flere timer på at tegne.. og kan godt mærke jeg har brug for noget boost til hverdagen. Ville være en skøn “housewarming” gave til mig selv :)!

Håber alt er vel Btw ☺️

Multara
Gæst
Multara

Er lige flyttet til “skræmmende” Jylland alene, for at studere på Animations skolen. Kunne være fedt med en kaffemaskine, da jeg bruger flere timer på at tegne.. og kan godt mærke jeg har brug for noget boost til hverdagen. Ville være en skøn “housewarming” gave til mig selv :)!

Håber alt er vel Btw ☺️

Lotte jensen
Gæst
Lotte jensen

Super fed give away 😍
Der ville være så fedt at kunne forkæle mit køkken og jeg, med sådan en smuk og lækker maskine 🤗 Den kan man da ikke leve uden ❤️☕️

Jeanett Schmidt
Gæst
Jeanett Schmidt

Min gamle nespresso er ved, at være helt færdig. Der er ikke mælkeskummer og den hakker og pruster. Ville nyde, at kunne tilberede en kop frisk og velsmagende kaffe, både til mig selv, men bestemt også til venner og familie…..det ville være rent blær og jeg ville elske det

Anne
Gæst
Anne

Hvor er det en smuk sag, som jeg vil elske at lave en god kop kaffe på 🤩

Mahfam
Gæst
Mahfam

Jeg har lige haft fødselsdag og ønsker mig sådan et

Lykke
Gæst
Lykke

Vi vil meget gerne vinde, da vi venter vores første lille dreng og som nybagte forældre, får vi helt sikkert brug for at kunne lave og en hurtig og nem, men god kop kaffe! 😊

Rikke Jørgensen
Gæst
Rikke Jørgensen

Jeg kan virkelig godt lide kaffe. Drikker som regel 1 kop om morgenen efter min gåtur. Nogle gange er alm kaffe ligesom ikke rigtig nok og tror at en sådan lækker maskine, der laver skøn kaffe kunne gøre HVER morgen extra fantastisk levende og en god start på dagen i min overvindelse af min barndom… ♥️

Dorte brandi
Gæst
Dorte brandi

Det kunne være så fantastisk at byde gæsterne på dejlig kaffe og nybagt brød ❤️ Ønsker dig en dejlig søndag ❤️

Julie Gammelholm
Gæst
Julie Gammelholm

Fordi jeg bare elsker kaffe, og ville elske at få en ny kaffemaskine, som bare gør der nemmere for mig at lave den perfekte kop 😍😍😍

Marianne Juhl
Gæst
Marianne Juhl

Desværre meget kaffe afhængig og elsker en god kaffe. Min gamle nespresso er lige stået af så håber på lidt søndags held ❤️❤️❤️ Ydermere skal siges at jeg kun har haft en lille model uden mælke skummer og da min kæreste sidste år fik en nespresso i julegave af mig – med mælke skummer har jeg lige siden været meget misundelig sååå kunne være fedt at kunne lave lækre kaffe versioner

Connie jønsson
Gæst
Connie jønsson

Det ville være super dejligt at vinde den for hvad byder man ubudne gæster ?
Med den ved min side en hurtig dejlig varm kop kaffe og lidt kage.
Et kæmpe plus er at den har bluetooth så man kan sætte den til at brygge. Super smart og lækkert design. ☕️👍😍❤️

Valdemar
Gæst
Valdemar

Det lyder som en meget smart maskine🙌🏻
Mine forældre elsker begge kaffe og vil være dejligt at overraske dem hver morgen med dejlig kaffe.
Det kræver bare at jeg skulle ud af sengen🤣
Men med den nye bluetooth kan jeg jo styre det fra sengen
Win win for dem og mig😬🙈

Katrine
Gæst
Katrine

Min kæreste har lige skåret sig i hånden og må ikke bruge den i 8 uger😢
Han trænger virkelig til lidt opmuntring❤️
Og det kan en god kop kaffe gøre🙏🏻

Pernille
Gæst
Pernille

Jeg vil vinde den til min mand som virkelig kunne bruge en lækker maskine. Han er den eneste i husstanden der drikker kaffe men nøjes med pulverkaffe, da det ofte skal gå hurtigt med to små piger, studie og arbejde. Så ville elske at kunne overraske ham en sådan en lækker maskine så han ikke behøver nøjes ❤️

Kathrine
Gæst
Kathrine

Jeg er startet med at spise mere antiinflammatorisk pga. mit psoriasis, så det er slut med dårlig instant kaffe – så jeg ville elske at vinde en kaffemaskine, der kunne lave ordentlig kaffe til mig igen 🙂

Valdemar
Gæst
Valdemar

Det lyder som en meget smart maskine🙌🏻
Mine forældre elsker begge kaffe og vil være dejligt at overraske dem hver morgen med dejlig kaffe.
Det kræver bare at jeg skulle ud af sengen🤣
Men med den nye bluetooth kan jeg jo styre det fra sengen
Win win for dem og mig😬🙈

Line
Gæst
Line

Elsker nespresso og ville elske at kunne forkæle mine nærmeste med god kaffe! 😍🤞🏻🙏🏻

Katrine Valla
Gæst
Katrine Valla

Jeg ville elske at invitere nogle veninder over til en lækker kop kaffe ☕️

Christina Brehmer Jensen
Gæst
Christina Brehmer Jensen

Hvorfor skal jeg vinde? 🤔 Jo – ser du… jeg er lidt af et madøre, og har i de sidste år prioriteret god, lækker og nærende økologisk mad til min søn og jeg. Det koster… især når man blandt andet bliver inspireret af bl.a. din blog (følger primært med på insta og hopper den vej til opskrifterne)… så mutti her har måtte gå på kompromis et sted. Og her kommer kaffen desværre ind i billedet. Jeg ELSKER god kaffe! Desværre så får jeg den kun på kaffebarer og hos andre med en lækker kaffemaskine. Herhjemme består den af nescafé guld… Læs mere

xanax