Anbefaling: Nespresso Expert and Milk + Vind din egen maskine

Nespresso-expert-and-milk-web

For en måneds tid siden, fik jeg en ny, og virkelig god Nespresso Expert and Milk (læs mere om maskinen her). Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har drukket virkelig meget kaffe, siden den flyttede ind. Jeg synes det er så let og lækker at betjene, at jeg bare liiiiiige skal prøve den en gang til, og jeg bliver lige fornøjet hver eneste gang. – –

Ekstra funktioner

Det jeg synes er så fantastisk ved min nye maskine, er at jeg kan brygge en perfekt kop kaffe på blot 30 sekunder. Med Nespresso Expert and Milk, kan jeg endda selv vælge mellem 4 forskellige kaffestørrelser, ristretto (25ml), espresso (40ml), lungo (110ml) og americano (25ml kaffe efterfulgt af 125ml varmt vand) plus en funktion som blot giver varmt vand. Dertil kommer at jeg kan vælge om min kaffe skal være varm, varmere eller varmest. Jeg elsker det. Nespresso Expert and Milk, har tilhørende mælkeskummer, som kan lave både varm og kold skummet mælk. Det gør kaffeoplevelsen langt sjovere.  

Bluetooth

Som en ekstra bonus, kan du forbinde maskinen med din smartphone ved hjælp af bluetooth. Der igennem holder Nespressos app øje med, hvornår du skal give maskinen en omgang afkalkning, hvor mange kapsler du har tilbage og hvornår det er tid til at bestille flere. Jeg er også ret tosset med den feature, at jeg med et par klik kan planlægge en kop kaffe, og på det valgte tidspukt, bliver der brygget en varm og lækker kop kaffe. Du skal blot huske at komme en kapsel i maskinen, hælde vand i vandbeholderen og stille en kop, så kaffen ikke ender på køkkenbordet. Whats not to like?  – Jeg er i hvert fald helt på toppen over den lækre Nespresso Expert and Milk.  – –

KONKURRENCEN ER SLUT

Du kan vinde din helt egen Nespresso Expert & Milk maskine, til en værdi af 2.399 kr.

VINDEREN ER FUNDET, DET BLEV SABINA THERKILDSEN

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
127 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments