Anbefaling: Nespresso Expert and Milk + Vind din egen maskine

anbefaling-nespresso-expert-and-milk-vind-din-egen-maskine

For en måneds tid siden, fik jeg en ny, og virkelig god Nespresso Expert and Milk (læs mere om maskinen her). Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har drukket virkelig meget kaffe, siden den flyttede ind. Jeg synes det er så let og lækker at betjene, at jeg bare liiiiiige skal prøve den en gang til, og jeg bliver lige fornøjet hver eneste gang.
Ekstra funktioner
Det jeg synes er så fantastisk ved min nye maskine, er at jeg kan brygge en perfekt kop kaffe på blot 30 sekunder. Med Nespresso Expert and Milk, kan jeg endda selv vælge mellem 4 forskellige kaffestørrelser, ristretto (25ml), espresso (40ml), lungo (110ml) og americano (25ml kaffe efterfulgt af 125ml varmt vand) plus en funktion som blot giver varmt vand. Dertil kommer at jeg kan vælge om min kaffe skal være varm, varmere eller varmest. Jeg elsker det.
Nespresso Expert and Milk, har tilhørende mælkeskummer, som kan lave både varm og kold skummet mælk. Det gør kaffeoplevelsen langt sjovere.
 –
Bluetooth
Som en ekstra bonus, kan du forbinde maskinen med din smartphone ved hjælp af bluetooth. Der igennem holder Nespressos app øje med, hvornår du skal give maskinen en omgang afkalkning, hvor mange kapsler du har tilbage og hvornår det er tid til at bestille flere. Jeg er også ret tosset med den feature, at jeg med et par klik kan planlægge en kop kaffe, og på det valgte tidspukt, bliver der brygget en varm og lækker kop kaffe. Du skal blot huske at komme en kapsel i maskinen, hælde vand i vandbeholderen og stille en kop, så kaffen ikke ender på køkkenbordet. Whats not to like?
 –
Jeg er i hvert fald helt på toppen over den lækre Nespresso Expert and Milk.
 –
KONKURRENCEN ER SLUT

Du kan vinde din helt egen Nespresso Expert & Milk maskine, til en værdi af 2.399 kr. Du deltager i konkurrencen ved at følge de to punkter nedenfor.

Sådan deltager du!
1
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, ved brug af formularen herunder (Er du allerede tilmeldt, indtaster du blot dine oplysninger igen, så jeg kan se at du deltager i konkurrencen)
2
Skriv en kommentar (til dette indlæg) her under, hvor du fortæller hvorfor du skal vinde
 –


VINDEREN ER FUNDET, DET BLEV SABINA THERKILDSEN


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

127 Comments

 1. Camilla Christensen

  Ville elske at vinde maskinen og forkæle mig selv og mine gæster med lækker kaffe ♥️

  18 . jan . 2018
 2. Louise

  Jeg skal vinde fordi at min mor elsker kaffe så videre give den som gave til hende! 😄

  18 . jan . 2018
 3. Kirsten Aakerman

  Jeg er vild med god kaffe, så ville være fantastisk med muligheden på denne

  18 . jan . 2018
 4. Lene Kristine Ingerslev

  Ganske enkelt whats not to like 👍

  18 . jan . 2018
 5. Winni

  Jeg ville elske at kunne forkæle mig selv med sådan en skøn maskine ☺️… jeg er på sygedagpenge og har ikke det store til luksus i hverdagen ♥️ Som feks en lækker kop kaffe 🤗

  18 . jan . 2018
 6. Sarah

  Kære Marie Silje
  Jeg synes jeg skal vinde da mine forældre har været igennem utrolig meget, (den ene af dem var ved at miste livet til en fødsel) og derfor vil jeg rigtig gerne overraske hende og vise hende min taknemmelighed og den kærlighed jeg har til hende gennem den her maskine, hun ELSKER kaffe og det er en stor del af hende såvel som mig og derfor håber jeg på at jeg bliver den heldige vinder.

  God dag til dig/ du har den fedeste Instagram profil!!

  Kh, Saham

  18 . jan . 2018
 7. Line Norup

  Jeg ville elske at vinde den, fordi jeg har en idé om at jeg vil lære at drikke kaffe, og tror det bliver meget nemmere med en mælkeskummer. Ellers betyder det bare mere fancy kaffe til gæsterne 😅

  18 . jan . 2018
 8. Bettina Holberg

  Jeg ville ELSKE at forkæle mig selv med en god kop kaffe hver morgen,middag og aften. Er igang med en livsstilsændring/ vægtabsforløb. Kaffe er min livline når jeg har lyst til noget lækkert ⭐️⭐️

  18 . jan . 2018
 9. Helle

  Nem single luksus 😍 og når manden er i hus, så giver den lækker kaffe til parhygge ☕

  18 . jan . 2018
 10. Kathrine Højgaard

  Fordi at jeg elsker kaffe og sætter stor pris på at den er af god kvalitet ☺️👌🏼

  18 . jan . 2018
 11. Katrine Hamborg

  Det eneste jeg vitterligt mangler af ønske maskine i køkkenet er en lækker kaffemaskine MED en mælkeskummer (vigtigt!). Kunne være så lækkert! 🙂 ✌🏼

  18 . jan . 2018
 12. Anne Louise

  Åhh vil elske at forkæle manden min med denne skønhed. Han har et gammelt, kæmpe skrummel der lige nu står og brummer på køkkenbordet. Det er ikke altid han kan få maskinen til at virke, og når den så endelig virker larmer den helt sindssygt 😂😂😂
  Så mega fed præmie 🤗🤗🤗

  18 . jan . 2018
 13. Bente sassersen

  Jeg ville gerne vinde den til min mand da han elsker kaffe og mig, og jeg elsker ham ❤️

  18 . jan . 2018
 14. Lene Vesterlund Forsberg

  Jeg har fået de lækreste kopper kaffe hos min Svigerdatter, som netop har denne maskine.
  Jeg vil gerne vinde, så jeg også kan byde på den lækreste kaffe.
  Kh Lene

  18 . jan . 2018
 15. Lene Frandsen

  Hej Maria
  Jeg skal vinde den fordi jeg ELSKER en god kop kaffe og fordi jeg som mor til 6 børn, hvoraf 1 har ADHD, 1 er født ekstrem præmatur 15 uger før termin,
  Tvillinger hvor den ene har cp. Så jeg trænger virkelig til en god kop kaffe❤️💙❤️💙❤️💙

  18 . jan . 2018
 16. Jeannette Andersen

  Det vil være fantastisk, at kunne lave forskellige
  typer kaffe, og dejligt at det er muligt “kun” at lave en kop af gangen.

  18 . jan . 2018
 17. Isabella

  Jeg skal vinde fordi jeg ikke kan få nok af god kaffe og den oveni købet vil pynte så fint i vores nye drømmelejlighed som vi snart overtager😍

  18 . jan . 2018
 18. Jeanette Beck

  Jeg skal vinde den flotte maskine så jeg kan lave en kop god kaffe til mig selv hver morgen – jeg er den eneste i huset der drikker kaffe, så jeg sætter ikke en kande over og det bliver oftest til instantkaffe 😀 Vi fortjener alle god kaffe!

  I will start working when my coffee does.

  18 . jan . 2018
 19. Kathrine Bojer

  Jeg vil gerne vinde, da det vil hjælpe en hel del på mine morgener, hvor jeg måske ikke er helt vågen/ eller det mest glade menneske 😉
  Udover det, er det jo bare en vanvittig lækker maskine, som jeg ved, at jeg vil elske over alt på jorden 🙂

  19 . jan . 2018
 20. Eva

  Jeg ville elske at vinde den så mine gæster og jeg kunne få en lækker kop kaffe. Mums👍🍀

  19 . jan . 2018
 21. Pia hvenegaard

  Sikke en fantastisk give away😍🙌🏻
  Ville være en fantastisk gave at få lov at vinde den
  Jeg krydser fingre for at lykkens gudinde tilsmiler mig så jeg kan byde min veninde på lækker kaffe og så selv i hverdagen nyde lækker kaffe hver morgen🙏🏻
  Kh Pia

  PS tak for dejlig blog, er lige begyndt at følge dig og nyder de lækre retter fra dine madplaner. Så håber du fortsætter 🙏🏻

  19 . jan . 2018
 22. Pia Edelskov

  Jeg ville forkæle min mand med maskinen for jeg har smidt vores alm kaffemaskine ud og nu må han nøjes med instan kaffe 😁😁😁

  19 . jan . 2018
 23. Lena Nykjær

  Jeg vil elske at vinde denne skønne maskine.
  Min gamle Nespresso maskine er død😖 så vil være dejligt med rigtig kaffe i huset igen😘

  19 . jan . 2018
 24. Gitte Nielsen

  Åh ja tak🙏 Sådan en lækker sag vil jeg elske at vinde.. ææælsker kaffe fra nespresso og har en maskine derhjemme der lige er gået i stykker🙈😟 og jeg er nærmest i panik over det😝 Lever nu på instankaffe og det holder jo ingen steder😟 Så rigtig meget JA TAK🙏🙈😜

  19 . jan . 2018
 25. Linda skriver

  Jeg skal vinden den fordi jeg ELSKER en god kop kaffe og fordi jeg ville elske at servere lækker kaffe til mine gæster

  19 . jan . 2018
 26. Jette

  Jeg vil med glæde servere en lækker kop kaffe til venner og familie.

  19 . jan . 2018
 27. AS

  Min gamle er lige stået af så ville være skønt at vinde en ny🍀

  19 . jan . 2018
 28. Guro

  Hej Marie Silje
  Jeg vil meget gerne vinde denne maskin til min kæreste, som elsker kaffe. Sidst sommer kom han ind på sin drømmeuddannelse, efter at have brugt 2 år på at forsøge at komme ind. Han har knoglet hårdt med eksamenslesning siden før jul, og arbejder hårdt for at kunne hænge med på undervisningen. Jeg ville elske at vinde denne da vi har et SU-budget, og godt kunne bruge noget ekstra lækkert i hverdagen.

  19 . jan . 2018
 29. Stine

  Intet bedre end at starte dagen med en go kop kaffe 😉
  Nespresso er både skøn kaffe og meget let og hurtigt lavet – fantastisk

  19 . jan . 2018
 30. Katja

  Jeg har fødselsdag i februar. Det ville være en dejlig fødselsdagsgave.

  19 . jan . 2018
 31. Elin Larsen

  Ville elske at give mine gæster lækkert kaffe 🍀🍀

  19 . jan . 2018
 32. Hacer kaymak

  Min mand eeelsker kaffe, så jeg vil forkæle ham med det 😊

  19 . jan . 2018
 33. Charite

  Endelig en kaffe maskine, der kan det hele og tilmed ser overordentlig pæn ud!
  Ville elske at vinde den og forkæle min familie og gæster med lækker kaffe. Og mig selv naturligvis ❤️

  20 . jan . 2018
 34. Joan Jensen

  Den vil være så lækker i mit nye køkken og er sikker på min kæreste vil elsker den.

  20 . jan . 2018
 35. Mette Lund

  Ville elske at eje sådan en maskine, så kunne jeg forkæle min veninde med god kaffe, når hun kommer på besøg, og vi lige “ordner verdens situationen” 😉

  20 . jan . 2018
 36. Helle Anesen

  Jeg mangler meget en kaffemaskine 😅Er flyttet til dejlige Samsø den 1. August, men min blivende bolig er først klar den 1. Juni. Så derfor flytter jeg rundt fra sommerhus til sommerhus. 5 adresser på 1 år. En ny lækker kaffemaskine vil virkelig være velkommen gave.

  21 . jan . 2018
 37. Jane Boas

  Er kæmpe Nespresso fan og ville elske denne nye model, så kan den gamle komme på pension i min Mads forretning🤓

  21 . jan . 2018
 38. Lone

  Jeg il rigtig gerne vinde fordi jeg gerne vil prøve en nespresso kaffemaskine. De er så flotte og jeg tror også kaffen er rigtig god.

  22 . jan . 2018
 39. Camilla Rosenby

  Årh kunne være så lækkert med sådan en maskine! Ville helt klart optimere min hektiske morgen ved blot at “bestille” en kop kaffe via telefonen også er den klar og parat når jeg hopper ud af sengen 🙋🏼‍♀️😫🔥

  22 . jan . 2018
 40. Emilie Kirk

  Jeg elsker kaffe!!!!
  Den vil passe perfekt til mit nye køkken!!!!

  22 . jan . 2018
 41. Malte hansen

  Hej Silje
  Min kæreste og jeg står og skal snart til at flytte sammen, og jeg ved at jeg kunne blive den bedste kæreste i verden hvis jeg kunne dele denne helt eminente kaffemaskine med hende. Dejlig blog du har fortsæt arbejdetet

  22 . jan . 2018
 42. Amanda Bach

  Jeg elsker kaffe og mangler en kaffemaskine. Ville elske at drikke lækkert kaffe hver dag! Kaffe er balsam for sjalen

  22 . jan . 2018
 43. Katja

  Jeg vil rigtig gerne vinde den til min mor som trænger til noget forkælelse efter hendes mand døde sidst på året. ❤

  22 . jan . 2018
 44. Julie Alstrup

  Ville elske at kunne lave en god kop kaffe hver evig eneste dag! Både til mig selv og når der skal hygges med kage og veninder 😍

  22 . jan . 2018
 45. Sabina Therkildsen

  Hejsa 😊 sådan en maskine vil jeg elske da jeg elsker kaffe. Kaffe giver bare mit liv sødme og forhøjer livskvaliteten. Jeg drikker nok 10 kopper om dagen så livet er herligt 👏💃

  22 . jan . 2018
 46. Dorte brandi

  Kunne være fantastisk at have denne lækre sag i min hver dag. Jeg er allerede kæmpe fan ved at læse din artikel om den lækre maskine ❤️

  22 . jan . 2018
 47. Amanda

  Fordi jeg ville elske at forkæle mine forældre med en lækker ny kaffemaskine ❤️

  22 . jan . 2018
 48. Heidi

  Jeg ville glæde mine kunder med en god kop kaffe.

  22 . jan . 2018
 49. Helle

  Kunne være fantastisk at vinde den smarte kaffemaskine 🙂 Elsker nye gadgets og moderne påfund så vil nyde at få et stykke legetøj som samtidig laver skøn kaffe <3

  22 . jan . 2018
 50. Louise

  Jeg har ikke nogen lang salgstale, men vil elske at kunne forkæle mine forældre der altid bakker mig op 🙂

  23 . jan . 2018
 51. Helene T

  Hej med dig
  Jeg vil så gerne vinde så jeg kl få lækker kaffe hver eneste morgen. Hvis jeg ikke vinder, så bliver jeg nødt til at ønske mig maskinen 😅

  23 . jan . 2018
 52. Kia Line Solgård

  Det er rigtig flot kaffemaskine, den vil passe godt ind i min søsters nye køkken derfor vil jeg give den til hende som indflyttergave ☺️

  23 . jan . 2018
 53. Christina ulrikka jensen

  Mega smart, og nemt😉 at vågne op trykke på knappen og bum, så er der kaffe☕️ Og hvem elsker en skøn kop kaffe, vi vil her hos mig blive så glade😉🌟

  23 . jan . 2018
 54. karin christensen

  Fordi det bare kunne være den bedste kop kaffe at starte dagen på med sådan en lækker maskine 🙂 og mon ikke også de venner og familie der lægger vejen forbi skulle forkæles 😀

  23 . jan . 2018
 55. Susanne hebriksen

  Jeg vil gerne vinde denne flotte maskine da vi ikke har meget plads på køkkenbordet og fordi jeg ikke selv drikker kaffe -men gæster og kæreste er så træt af det instanse kaffe jeg laver

  23 . jan . 2018
 56. betinna esbech hansen

  Kunne være så fedt at overraske min mand med denne fine maskine
  😁

  23 . jan . 2018
 57. Martin Madsen

  Fordi det bare vil være lækkert når man arbejder hjemme og det er kun en til at drikke kaffe, så er en hel kande altså lige til sen gode side, så ville det være noget mere lækkert, at man bare hurtig kunne lave en kop.

  23 . jan . 2018
 58. Nanette Cohn

  Jeg håber at vinde fordi det ville være en kæmpe opgradering af min gamle kaffemaskine og så har den tilmed også et pænt design. Skønt 😊

  23 . jan . 2018
 59. Kathrine Engelbrecht Cohn

  Jeg er hooked 😀. Ville være fantastisk at kunne gå ud efter min kommede levertransplantation og kunne trykke på en knap og vupti så er der kaffe. Det er da noget der er til at overkomme både for gæster/hjælpere og ikke mindst mig selv 🧚‍♀️♥️🍀

  24 . jan . 2018
 60. Mette Lund

  Vi elske at ha´ sådan en maskine, så jeg kunne forsøde mine dage på førtidspension.

  24 . jan . 2018
 61. Stine

  Jeg elsker en god kop kaffe og som barista sætter jeg pris på, at skum og kaffe er perfekt. Hjemme er det en gammel moccamaster som leverer kaffen, men smagen er ikke helt det samme

  24 . jan . 2018
 62. Lene Kelgren

  Vil elske at vinde denne lækre maskine. Jeg er endelig kommet i de voksnes rækker hvor jeg nyder smagen af en god og lækker kop kaffe. Så vil nyde at få glæden af denne maskine i mit hjem ❤️

  24 . jan . 2018
 63. Daniel

  Jeg vil dø for den maskine 🙂

  24 . jan . 2018
 64. Cecilie Dyrlund Rølling Kristensen

  Først og fremmest stor ros for din blog!
  Jeg vil så gerne vinde denne lækre maskine, da jeg er på barsel, og er afhængig af min kaffe. En god kop kaffe for mig er bare indbegrebet af hygge og selvforkælelse.

  Tusinde tak fordi du forkæler dine følgere! Det er så fedt! God dag.
  😊❤💃️❤️🌠🙏⭐️🐿🍁💙🔆🍂🍃☕️🌂🔜☃️❄️💃

  25 . jan . 2018
 65. Katrine

  Åh en lækker maskine! Ville være så utrolig dejligt i en travl hverdag at kunne få en lækker kop kaffe ☕🌞❤️

  25 . jan . 2018
 66. Stefanie

  Den vil jeg meget gerne vinde! Er vild med gid kaffe 😊

  25 . jan . 2018
 67. Kristine

  Ville elske at vinde den maskine😃🙏🏻
  Ikke bare laver den formegentlig skøn skøn kaffe – den er også super flot☀️☕️👏🏻

  25 . jan . 2018
 68. SarahMaisa

  Fordi min mand og jeg er flyttet tilbage til Odense og vi mangler en rigtig god maskine til at lave fantastik god kaffe, som vi kan nyde sammen på vores fine nye altan ❤️

  25 . jan . 2018
 69. Jane Vibeke Tvede

  Wow det ville være den bedste start på dagen med denne maskine der brygger den lllre kaffe☕️☕️Er sikker på at venner og naboer vil komme oftere når der forkæles med kaffe🌟børene vil være kæmpe fan , så der vil være glæde i det lille hjem 🌟🌟

  26 . jan . 2018
 70. Marianne

  Jeg ville elske at vinde den lækre maskine, jeg er ny kaffedrikker og makinen her vil hjælpe mig videre ind i kaffeuniverset ☕

  27 . jan . 2018
 71. Anja

  Sikke en lækker maskine 😀 Jeg er den eneste i vores husstand, som drikker kaffe og jeg ender tit med bare at lave en kop (lettere kedelig) nescafé. Jeg ville være så glad for at vinde Nespresso maskinen, så jeg i fremtiden kan svælge i lækker kaffe 😀

  27 . jan . 2018
 72. Anne Sofie Kjeller Larsen

  Åhh hvor lækkert! Luksus selvforkælelsesgave <3 Jeg ELSKER kaffe i alle afskygninger, og jeg kan og vil ikke undvære et par gode kopper kaffe hver dag – det skal til for, at jeg er helt mig selv 😀 Fingers crossed! xx

  29 . jan . 2018
 73. Stina

  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg elsker en god kop kaffe med mælk og er SÅ træt af kedelig instant kaffe eller at skulle lave alt for store mængder på min gamle slidte filterkaffemaskine. Den her Nespresso ser alt for lækker ud – jeg ville nyde at stille den på plads i mit køkken 😀

  30 . jan . 2018
 74. Mette Ryberg

  Jeg ville elske at vinde!! Og den ville være så fin i min nye lejlighed. Tror også at mine kollegaer ville blive rigtig glad for mig, hvis jeg kom helt frisk på arbejde om morgnen efter en god kop kaffe 😀

  30 . jan . 2018
 75. Hanne

  Åh… Jeg vil ønske det bliver mig, der vinder Nespresso maskinen.
  Jeg nyder gerne en kop lækker kaffe.

  Jeg har lige fundet din blog og vil glæde mig til at lave kylling i blomkålskarry… Nu vil jeg kikke mig lidt mere omkring og se om du er på Instagram.
  God aften til dig.

  30 . jan . 2018
 76. Rasmus Jakobsen

  Jeg skal helt klart vinde den, da vores gamle er stået af, efter lang og tro tjeneste.
  Det er hårdt for alle i husstanden, især når det er så mørkt om morgenen i øjeblikket 🙂

  31 . jan . 2018
 77. Anette Restorff

  Hej Maria😊
  Jeg skal helt klart vinde den fantastiske Nespresso maskine fordi jeg ELSKER kaffe og jeg trænger så meget at blive lidt forkælet, da jeg pt ligger lænket til sengen pga
  diskusprolapser 😊😊
  Tak for en spændende blog iøvrigt.
  Kh

  31 . jan . 2018
 78. Line // mad-til-mor.dk

  Sådan én gad jeg virkelig godt vinde😀👍 Som selvstændig er det en daglig kamp for mig at gå igennem de lækre kaffedufte fra byens caféer uden at sætte mig derind og arbejde. Men hvis jeg gav efter, ville det nok give temmelig røde tal på bundlinjen😜 Så at have min egen Nespressomaskine på kontoret ville være et stort hit!

  31 . jan . 2018
 79. Camilla

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg for nylig er startet op som selvstændig skribent og derfor bruger hele min arbejdsdag foran computeren i min lejlighed her i Amsterdam. Kaffe er den eneste måde at komme hel igennem en arbejdsdag, men da to-go kaffe er så dyr hernede, kunne det være så fantastisk at kunne lave sin egen lækre kom kaffe (eller fem 😛 )
  Camilla | https://cammi.dk

  31 . jan . 2018
 80. Betina

  Ihhh, jeg vil elske sådan en maskine. Jeg er vild med lækker kaffe – specielt når det er lavet med kærlighed.
  Dejlig dag til dig og tak for en skøn blog 🙂

  Mange hilsner
  Betina

  31 . jan . 2018
 81. Mette Højholdt

  Jeg er en virkelig livsnyder, som elsker kaffe, så jeg vil virkelig sætte pris på at vinde en sådan lækker maskine. Ud med nescafé og ind med kvalitet 😀

  31 . jan . 2018
 82. Susan

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi jeg ELSKER kaffe og tit ender det med en lidt kedelig kop. Men med sådan en maskine kan det kun blive en god oplevelse hver gang.
  Jeg glæder mig allerede… 🙈

  31 . jan . 2018
 83. Jette Nim Larsen

  Jeg vil elske at vinde den, da det er en forholdsvis billig måde at få god kaffe på i forhold til cafepriserne i kbh.

  31 . jan . 2018
 84. Lisbeth

  Den vil jeg helt sikker få megen glæde af Hvis jeg skulle være så heldig 🤓

  31 . jan . 2018
 85. Sarah - Rejsen til Sundhed

  Jeg synes at jeg skal vinde den, fordi jeg ikke har råd til at købe én selv, men har ønsket mig en Nespresso maskine i mange mange år!

  31 . jan . 2018
 86. Ingerlise Hansen

  Ville jeg med glæde vinde, er en meget stor kaffe elsker

  31 . jan . 2018
 87. Camilla Rahbech

  Ville elske at vinde den 😀

  31 . jan . 2018
 88. Jan Rasmussen

  Jeg skal vinde den fordi jeg often kun laver én kop kaffe ad gangen – og gerne med skummet mælk. Det er betydeligt nemmere på denne maskine end min almindelige kaffemaskine – og så smager Nespressos kaffe rigtig godt.

  31 . jan . 2018
 89. Heidi

  Åh vil virkelig gerne vinde den så jeg i en fart kan servere en dejlig kop kaffe til min kæreste <3

  31 . jan . 2018
 90. Katja

  Fordi jeg ingen kaffemaskine har! Nespressos kaffe er af en kvalitet, som man kun ser få steder. Det vil derfor kunne være fantastisk at starte dagen med en kop friskbrygget kaffe ❤️

  31 . jan . 2018
 91. Amanda B

  Elsker kaffe der lige har det ekstra pift end filterkaffe! Udover det ville min pengepung som er på studie-budget også blive glad for de færre besøg hos Starbucks hvis jeg havde sådan en maskine selv 😂

  31 . jan . 2018
 92. Thomas

  Super fed GAW 😀 Fordi Nespressos kaffe er min favoritkaffe – især Ristretto lavet som en americano.

  31 . jan . 2018
 93. Sara Schrøder

  Min kæreste og jeg er lige gået fra hinanden, så flytter i ny lejlighed i dag – og som det jo er med sådanne situationer, så deles tingene jo op. Og ja, han fik vores nespresso maskine.. så det ville da være rigtig lækkert at vinde en ny!! 🙂

  01 . feb . 2018
 94. Camilla Christine Brangstrup

  Er ret træt af instant Coffee, så det ville jo være SÅ lækker det her
  🖤

  01 . feb . 2018
 95. Ingrid Henningsen

  Det er skønt at kunne lave en hurtig supergod kop kaffe. Features med app er lige mig

  01 . feb . 2018
 96. Sanne

  Når vækkeuret ringer hver dag kl 04.50, ville det være skønt at kunne lave en kop kaffe med varm mælk, bare lige fordi det er ren selvforkælelse, så tidligt p dagen.

  02 . feb . 2018
 97. Yvette Buus

  Altså..jeg har faktisk (i en alder af 47) næsten lige forstået nydelsen af at drikke “rigtig” kaffe 😄😄
  Derfor vil jeg nyde at vinde denne lækre maskine simpelthen for at forkæle mig selv 😄👏
  Uhm..😄👏😄👏

  02 . feb . 2018
 98. Jette Bøgvad

  Jeg følger dine skønne opslag her på Facebook og bliver meget inspireret💕ville blive glad helt i mit hjerte hvis jeg vandt maskinen, det er mit store ønske💕tak for dig🌸

  02 . feb . 2018
 99. Charlotte Svendsen

  Fed præmie, fordi man vil kunne glæde sig over den, hver gang man brygger en god kop kaffe, til sig selv eller til nogle man hygger sig med. Den perfekte kaffepause er med god kaffe😊

  03 . feb . 2018
 100. Anja Hansen

  Jeg ville elske at vinde denne skønne maskine 😍 jeg elsker en god kop kaffe og ville elske at kunne forkæle vores gæster ☕️

  03 . feb . 2018
 101. Anja

  Jeg ville elske at nyde en dejlig kop kaffe 🙏🏼☕️ Men har desværre ikke råd til sådanne en smart en 😱👼🏻☕️

  03 . feb . 2018
 102. Diana Lyk

  Ville elske at vinde den 🙂 Jeg har ønsket mig en sååååå længe og ved allerede hvor den skal stå 😃 Så vil jeg lave lækker kaffe til kæresten hver morgen ❤️

  03 . feb . 2018
 103. Tille Hansen

  Det ville bare være så super fedt at eje sådan en maskine, da jeg er den eneste der drikke kaffe herhjemme… uha, tanker er tiltalende ❤️

  03 . feb . 2018
 104. Fie

  Jeg ville nyde at vinde denne maskine, men endnu mere ville jeg nyde at kunne overraske min mand med denne basse!🎈 Han er vild med god kaffe og ville sætte stor pris på dette vidunder 😁

  03 . feb . 2018
 105. Henrik Høj Jørgensen

  Fordi jeg elsker god kaffe og gerne vil forkæle mig selv når jeg kommer hjem efter en god dag på arbejdet og der er kaffen ikke altid super god 😀👍

  03 . feb . 2018
 106. Cecilia

  Jeg ville blive rigtig glad for at vinde, da jeg har en veninde, som snart har fødselsdag og så ville jeg forære den til hende. Hun ELSKER kaffe ☕(og så kunne jeg jo få en kop eller to når jeg besøger hende😉)

  03 . feb . 2018
 107. Kirsten Ugilt

  Jeg ville forære den til min kaffeglade søn som lige er flyttet hjemmefra – han ville blive SÅ glad 😘

  03 . feb . 2018
 108. Multata

  Er lige flyttet til “skræmmende” Jylland alene, for at studere på Animations skolen. Kunne være fedt med en kaffemaskine, da jeg bruger flere timer på at tegne.. og kan godt mærke jeg har brug for noget boost til hverdagen. Ville være en skøn “housewarming” gave til mig selv :)!

  Håber alt er vel Btw ☺️

  03 . feb . 2018
 109. Multara

  Er lige flyttet til “skræmmende” Jylland alene, for at studere på Animations skolen. Kunne være fedt med en kaffemaskine, da jeg bruger flere timer på at tegne.. og kan godt mærke jeg har brug for noget boost til hverdagen. Ville være en skøn “housewarming” gave til mig selv :)!

  Håber alt er vel Btw ☺️

  03 . feb . 2018
 110. Lotte jensen

  Super fed give away 😍
  Der ville være så fedt at kunne forkæle mit køkken og jeg, med sådan en smuk og lækker maskine 🤗 Den kan man da ikke leve uden ❤️☕️

  04 . feb . 2018
 111. Jeanett Schmidt

  Min gamle nespresso er ved, at være helt færdig. Der er ikke mælkeskummer og den hakker og pruster. Ville nyde, at kunne tilberede en kop frisk og velsmagende kaffe, både til mig selv, men bestemt også til venner og familie…..det ville være rent blær og jeg ville elske det

  04 . feb . 2018
 112. Anne

  Hvor er det en smuk sag, som jeg vil elske at lave en god kop kaffe på 🤩

  04 . feb . 2018
 113. Mahfam

  Jeg har lige haft fødselsdag og ønsker mig sådan et

  04 . feb . 2018
 114. Lykke

  Vi vil meget gerne vinde, da vi venter vores første lille dreng og som nybagte forældre, får vi helt sikkert brug for at kunne lave og en hurtig og nem, men god kop kaffe! 😊

  04 . feb . 2018
 115. Rikke Jørgensen

  Jeg kan virkelig godt lide kaffe. Drikker som regel 1 kop om morgenen efter min gåtur. Nogle gange er alm kaffe ligesom ikke rigtig nok og tror at en sådan lækker maskine, der laver skøn kaffe kunne gøre HVER morgen extra fantastisk levende og en god start på dagen i min overvindelse af min barndom… ♥️

  04 . feb . 2018
 116. Dorte brandi

  Det kunne være så fantastisk at byde gæsterne på dejlig kaffe og nybagt brød ❤️ Ønsker dig en dejlig søndag ❤️

  04 . feb . 2018
 117. Julie Gammelholm

  Fordi jeg bare elsker kaffe, og ville elske at få en ny kaffemaskine, som bare gør der nemmere for mig at lave den perfekte kop 😍😍😍

  04 . feb . 2018
 118. Marianne Juhl

  Desværre meget kaffe afhængig og elsker en god kaffe. Min gamle nespresso er lige stået af så håber på lidt søndags held ❤️❤️❤️ Ydermere skal siges at jeg kun har haft en lille model uden mælke skummer og da min kæreste sidste år fik en nespresso i julegave af mig – med mælke skummer har jeg lige siden været meget misundelig sååå kunne være fedt at kunne lave lækre kaffe versioner

  04 . feb . 2018
 119. Connie jønsson

  Det ville være super dejligt at vinde den for hvad byder man ubudne gæster ?
  Med den ved min side en hurtig dejlig varm kop kaffe og lidt kage.
  Et kæmpe plus er at den har bluetooth så man kan sætte den til at brygge. Super smart og lækkert design. ☕️👍😍❤️

  04 . feb . 2018
 120. Valdemar

  Det lyder som en meget smart maskine🙌🏻
  Mine forældre elsker begge kaffe og vil være dejligt at overraske dem hver morgen med dejlig kaffe.
  Det kræver bare at jeg skulle ud af sengen🤣
  Men med den nye bluetooth kan jeg jo styre det fra sengen
  Win win for dem og mig😬🙈

  04 . feb . 2018
 121. Katrine

  Min kæreste har lige skåret sig i hånden og må ikke bruge den i 8 uger😢
  Han trænger virkelig til lidt opmuntring❤️
  Og det kan en god kop kaffe gøre🙏🏻

  04 . feb . 2018
 122. Pernille

  Jeg vil vinde den til min mand som virkelig kunne bruge en lækker maskine. Han er den eneste i husstanden der drikker kaffe men nøjes med pulverkaffe, da det ofte skal gå hurtigt med to små piger, studie og arbejde. Så ville elske at kunne overraske ham en sådan en lækker maskine så han ikke behøver nøjes ❤️

  04 . feb . 2018
 123. Kathrine

  Jeg er startet med at spise mere antiinflammatorisk pga. mit psoriasis, så det er slut med dårlig instant kaffe – så jeg ville elske at vinde en kaffemaskine, der kunne lave ordentlig kaffe til mig igen 🙂

  04 . feb . 2018
 124. Valdemar

  Det lyder som en meget smart maskine🙌🏻
  Mine forældre elsker begge kaffe og vil være dejligt at overraske dem hver morgen med dejlig kaffe.
  Det kræver bare at jeg skulle ud af sengen🤣
  Men med den nye bluetooth kan jeg jo styre det fra sengen
  Win win for dem og mig😬🙈

  04 . feb . 2018
 125. Line

  Elsker nespresso og ville elske at kunne forkæle mine nærmeste med god kaffe! 😍🤞🏻🙏🏻

  04 . feb . 2018
 126. Katrine Valla

  Jeg ville elske at invitere nogle veninder over til en lækker kop kaffe ☕️

  04 . feb . 2018
 127. Christina Brehmer Jensen

  Hvorfor skal jeg vinde? 🤔
  Jo – ser du… jeg er lidt af et madøre, og har i de sidste år prioriteret god, lækker og nærende økologisk mad til min søn og jeg. Det koster… især når man blandt andet bliver inspireret af bl.a. din blog (følger primært med på insta og hopper den vej til opskrifterne)…
  så mutti her har måtte gå på kompromis et sted. Og her kommer kaffen desværre ind i billedet. Jeg ELSKER god kaffe!
  Desværre så får jeg den kun på kaffebarer og hos andre med en lækker kaffemaskine.
  Herhjemme består den af nescafé guld på en god måned… ellers et eller andet kopiprodukt fra Aldi.
  Det bliver der øffet lidt over af min kæreste, min mor og andet godt folk , som også kommer på besøg i det lille hjem 😬😜
  Tænker det er argument nok, for at jeg skal blive den heldige vinder 🤞🏼🙏🏼
  Kærlige hilsner fra madøret 🙋🏼‍♀️

  05 . feb . 2018

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »