Spis dig til lange, stærke og glansfulde øjenvipper

Det er ikke kun hudpleje og makeup, der kan give dig lange, stærke og glansfulde øjenvipper. Faktisk har du mulighed for at få et flot resultat ved at spise de rigtige fødevarer. Så hvis du stiller dig selv spørgsmålet: vokser øjenvipper ud igen?, så læs med i denne artikel, hvor du kan få svar på netop dette spørgsmål samt få viden om, hvad du selv kan gøre for at pleje dine øjenvipper bedst muligt. 

Vokser dine øjenvipper ud igen?

Det er helt normalt, at øjenvipper falder ud og vokser ud igen. Dette sker som en del af deres naturlige cyklus. Denne cyklus tager typisk nogle uger, så det er vigtigt at huske på, at det kan tage lidt tid for dine øjenvipper at komme tilbage til deres normale længde. Derudover er det også vigtigt at huske på, at man skal pleje sine øjenvipper ordentligt for at holde dem sunde og stærke. Det betyder blandt andet, at man skal undgå produkter med alkohol eller parabener samt bruge en god øjenvippeserum for at holde dem smukke og velplejede. Du kan med fordel klikke ind på hair-beauty.dk, hvis du er interesseret i at få mere viden om dine øjenvipper. 

Boost dine øjenvipper ved at spise den rette mad

Det er ikke kun gennem makeup, at man kan få lange og smukke øjenvipper. Det er også vigtigt at spise den rette mad for at booste ens øjenvipper. En sund kost med masser af vitaminer og mineraler er essentielt for at opnå smukke øjenvipper. Spis mad som grøntsager, bælgfrugter, fuldkornspasta samt nødder og frø for at sikre en god mængde af vitamin A, C og E i din krop. Disse vitaminer bidrager alle til et stærkt immunsystem samt sunde negle, hud og øjenvipper. Desuden skal du huske at drikke rigeligt med vand for at holde dig hydreret – dette vil hjælpe med at holde huden sund og glat samt give en god blodcirkulation til hårsækkene. 

Få længere øjenvipper med vippeserum

Vippeserum er et af de mest populære produkter, når det kommer til at få længere og tykkere øjenvipper. Det skyldes, at øjenvippeserum indeholder ingredienser, der hjælper med at styrke og pleje øjenvipperne, så de bliver længere og tykkere. Dette gøres ved at stimulere væksten af nye øjenvipper, samtidig med at det forhindrer dem i at falde ud. Derudover kan vippeserum også hjælpe med at reducere skader på øjenvipperne som følge af brugen af mascara eller andet makeup. For bedst mulig resultat anbefales det, at man bruger øjenvippeserum dagligt over en periode på flere uger for fuld effekt.