Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Farverig blomkålssalat med persille og granatæble
5
fra
6
stemmer
Servings:
4
personer
Tilberedelse
15
minutter
min
Ingredienser
700
g
blomkål
( i forskellige farver (Jeg købte 3 pakker med blomkålsbuketter i Irma, der var både lilla, orange, grøn og hvid blomkål i pakken))
½
granatæble
1
bundt Persille
2
spsk
saltmandler
( (grofthakket))
Dressing
6
spsk
Olivenolie
2
spsk
agavesirup
1
økologisk citron
((saften herfra))
salt og peber
Tilberedelse
Skyl blomkålen grundigt, og del det i små buketter.
Frigør alle kernerne fra granatæblet.
Skyl persillen grundigt, og hak den fint.
Hak saltmandlerne groft.
Rør en dressing af olivenolie, citronsaft, agavesirup, salt og peber.
Bland blomkål, granatæblekerner, persille og dressing sammen. Server salaten i en pæn skål eller på et fad, og top med grofthakkede saltmandler.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.