Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Fyldig kartoffelsalat med langtidsbagte tomater og pesto
5
fra
11
stemmer
Servings:
6
personer
Ingredienser
600
g
nye kartofler
½
blomkål
150
g
ruccola
1
portion
langtidsbagte tomater
200
g
frosne ærter
10
spsk
hjemmelavet ramsløgpesto
((Eller din foretrukne pesto))
Tilberedelse
Vask kartoflerne grundigt. Del dem på midten og tog dem i ca 12 minutter.
Hæld vandet fra, og lad dem køle af.
Kog noget vand til ærterne og blomkålet, brug evt en elkeddel.
Skyl blomkålet, og del det i små buketter. Hæld kogende vand over og lad det stå i 10 minutter. Hæld derefter vandet fra.
Kom ærterne i en skål, og hæld kogt vand over, lad dem stå til de er optøet, og hæld derefter vandet fra.
Skyl ruccola'en grundigt, og lad det dryppe af for vand.
Når kartofler, blomkål og ærter er kølet af, vendes det sammen med ruccola, langtidsbagte tomater og ramsløgpesto i en skål.
Server den færdige kartoffelsalat med langtidsbagte tomater og pesto, sammen med noget lækkert kød.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.