Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Tunmousse med græsk yoghurt
4,78
fra
9
stemmer
Servings:
2
personer til forret
Ingredienser
1
dåse
tun
(i vand)
1
blad
husblas*
100
g
græsk yoghurt 2%
1
lille
løg
(skåret i bitte små tern)
130
g
salat
(napolitana mix)
dild
½
tsk
citronsaft
salt og peber
Tilbehør
evt.
groft brød
Tilberedelse
Læg husbladsen i blød i koldt vand i 5-10 min
Hæld vandet fra tunen, kom den i en skål.
Tilsæt græsk yoghurt og løg, og rør godt rundt i den med en gaffel, så der ikke er nogen klumper af tun.
Tag husbladsen op af vandet og smelt den forsigtigt i en gryde.
Tag gryden af varmen og tilføj citronsaft, mens du røre grundigt med en dejskraber. Tilføj lidt af tunmoussen for at køle husbladsen og undgå klumper.
Kom husblads massen ned i skålen med tun og græsk yoghurt og rør godt sammen.
Smag til med salt og peber.
Hæld tunmoussen i en lille beholder og stil den i køleskabet i 3 timer
Anret i vandglas, ca 1/2 håndfuld salat, dernæst et 'æg' af tunmousse. (form 'æggene' med en våd spiseske) og til sidst topper du med frisk dild.
Tip! Tunmoussen kan sagtens laves dagen før.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.