Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Sprød blomkålssalat med gouda, mandler og pesto
5
fra 1 stemme
Servings:
4
personer
Ingredienser
500
g
blomkål
(uden blade og nederste stok)
50
g
mandler*
45
g
basilikums pesto
80
g
gouda
(fx. 'say cheese' til din salat, som købes i en pose hvor osten er skåret i små bitte tern)
salt og peber
Tilberedelse
Skyl blomkålen, skær den i heeeelt tynde skiver, gerne på et mandolinjern, så bliver det mest delikat at spise.
Rist mandlerne på en tør pande og hak dem så fint eller groft du har lyst til.
Kom salt, peber, hakkede mandler, pesto og gouda i skålen med blomkål, vend det hele godt sammen og servér den færdige blomkålssalat
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag
@mariasilje
på instagram.